19.11.2010

Thanksgiving dinner vol. 1

Eilen aamulla uhkasin tota pientä tihkusadetta, ja lähdin puoli ysin maissa kävelylle. Vauvahan on täysin rattaitten "katoksen" suojassa, ja ite kun laitto sopivat vaatteet, niin hyvin voi kävellä. Samaan aikaan yks naapuri tästä kadulta toi sateen takia lapsensa autolla bussipysäkille, ja sano mulle jotain mitä en kuullu, mutta voin arvata sen miettineen, että onko toi ihan hullu. :DD No ilma oli raikas ja puoli tuntia käveltiin, teki hyvää. :) Mentiin sit naapuriin taas juoruilemaan, ja tulikin kiire hakee S bussipysäkiltä, kun se bussi tulikin pari minuuttia etuajassa. S oli siltikin vähän heikossa kunnossa, joten loppupäivä meni sen osalta sohvalla makoillessa telkkaria kattoen.

Ite alotin korvapuustien leipomisprjoketin jo kahentoista maissa, et sillon tein taikinan, mutta taikina ei kyllä oikein tykänny nousta - tai nousi se, mutta kesti kaks tuntia.. :D Ja ei niistä taaskaan tullu sellasia mitä piti! :(( Heti uunista ottaessa oli kovia ja ei niin ihania maistuvia mitä niitten pitäis olla - mitä oon suomessa tehny. Mikä on vikana, kun nyt oli oikeet jauhotkin?

Hostisä tuli vasta ihan pari minuuttia vaille kuus, tosin se oli kyllä hiukan aikasemmin sit tullu jo autotalliin, kun pumppas mun auton renkaisiin ilmaa. Aamulla se oli lähössä töihin ja huomas, että mun yks rengas on taas ihan tyhjä. Oon pari päivää miettiny, että näyttää ehkä vähän tyhjältä ja tuntuu hassulta, ja ti sanoin hostmumille, mut unohdin sanoa hostdadille. Mut ti ei ollu vielä noin paha! Mut nyt on taas renkaissa ilmaa toivottavasti hetkeks. :p Tosin ei kai renkaitten noin nopeesti kuuluis tyhjentyä, että ehkä noissa renkaissa on jotain vikaa.. Tää on vaarallista, kun minä ajelen yksin autolla, niin kukaan muu sitä ei oikein tsekkaile, ja mä en ymmärrä autoista mitään... :D Ja eilen muuten nollasin mittarin ja katoin paljonko tulee matkaa tunnille ja takasin, ja tais olla about 43mailia, eli n. 70km.. :D

No kävin ottaan kolumbia A:n kyytiin, ja jouduttiin meneen Krogerin kautta, kun sen kakku ei ollu vielä valmis (oli siis uunissa), ja se kävi ostaan sit jonkun kakun. :D). Oltiin sit sellanen 15min myöhässä. ;D Englannin tunnillahan meillä oli Thanksgiving dinner, ja tuli maisteltua vaikka mitä! Tosin suurimmasta osasta ihmeellisyyksistä en tykänny yllättäen ;) Mutta meillä oli siellä tosiaan kalkkun, sweet potatouseja ja vaikka mitä jälkiruokia. :p Ite tykkäsin yhen brasilialaisen naisen tekemistä juustopalloista ja yhen meksikolaisen tekemästä hedelmäsalaatista. :p Kyllä se yks miesopettaja kehu mun korvapuusteja, että oli tosi hyviä, hän söi viis. :D Hyvä että jollekin maistu. (Ja tänään kun hostdad soitti, niin se varmaan puolet siitä puhelun kestosta käytti kans niitten kehumiseen..;D Vinkkas että jos tekisin ens viikollakin Thanksgiving dinneriä varten). Tässä nyt parit kuvat eiliseltä.












Tänään aamulla oli taas vuorossa panikointihämähäkinmetsästystä - ja minä voitin! Se oli taas sellanen vähän isompi, mutta paperia + hiusten hoitoainepullo autti mut voittaan tän kamppailun. Tulin yläkertaan, ja katon, että mitäs kummaa, täällä on kaikki lapset kotona. P tuli itkukurkussa kysyyn, että vietkö mut koululle, missasin bussini. :DD Se oli jotain kiukutellu ja sit myöhästyny, ja sit se panikoi ton parikytä minuuttia (tulin joskus kakskyt vaille kaheksan yläkertaan), että äiti mennään jo. Hostmum just sano, että tais kyllä nyt oppia, että ei halua myöhästyä bussista, oli se sen verran kauhuissaan koulusta myöhästymisestä. :p S jäi tänään taas kotiin, kun oli aamulla ollu pahemmassa kunnossa, mutta tollon kasilta oli jo aika normaali, mutta makoili sit sohvalla koko päivän. Itekin otin päikkärit aamupäivällä babyn kanssa. :)

Ei kommentteja: