1.11.2010

Eläimiä

Eilen iltapäivällä lähin hostmumin ja lasten mukaan viemään P:tä sen kaverilleen Bellbrookiin, ja mentiin sit ihasteleen niitten kahta kissanpentua (niillä oli nyt viis kissaa, tosin kolme vaan nähtiin, yks aikuinen kissa noitten pentujen lisäks). Niillä oli myös kaks hevosta, joten mentiin niille syötteleen omenan palasia. Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa vaan pällisteleen hevosia lähempää. Ja toi P:n kaverin äiti laitto ne vähän juokseen siellä laitumella/tarhassaan (niillä oli armottoman kokonen laidun ja tarha yhdistelmä, ei tila loppunu kesken), niin kyllä huomas molempien olevan arabeja, kun juoksivat niin hännät korkeella ja päät kans arabimaisesti. Molemmat oli yli 20 vuotiaita, mutta ei sitä kyllä huomannu. :)

Illalla mentiin hostmumin vanhemmille syömään. Ja äiti voit olla ylpee musta, oon sentään syöny ruokia, missä on herkkusieniä, tosin oon poiminu ne pois, mutta silti tää on saavutus. Eilenkin tuolla oli spagetti-kana-herkkusienijuttua, niin poimin sit ne herkkusienet vaan pois. :> Ja jälkkäriks oli apple pieta ja jäätelöä, nam! :) Vietin sit sen illan taas lattiatasolla koirien kanssa ;D Alussa kävin heitteleen niille palloa takapihalla, ja sit siellä lenkkipolulla, mikä menee noitten takapihan takana käveli mies ja koira, ja Bailey (nimestä en vieläkään varma) sit ryntäs sinne. Paniikissa sit huutelin sitä ja menin perään, mut se olikin noitten yks naapuri, et noi koirat on kavereita keskenään. Ja hostmumin isä tais kuulla mun huutelut, kun se kans tuli takapihalle, ja se naapuri jäi sit jutteleen, ja sen koira leikkiin kans. Tosin se olis halunnu vaan leikkiä Maxin kanssa, ja haukku sille, kun Max ja Bailey vaan nouti mun palloa. :p Tota naapurin koiraa ei pallo kiinnostanu pätkääkään. :D

Menin jo ysiltä nukkuun, kun väsytti (edelliseltä yöltä oli tunteja rästissä), ja tänään sit herätys kakskyt yli seittemän. Aamulla en jaksanu enää vaan sisällä kökkiä koko päivää, joten lähdettiin kävelylle. Vähän hidasta toi meno nyt oli tän jalan kanssa, kun sattuu, eikä voi niin nopeesti kävellä, mut joku 50min käveltiin. Ja hitto oli kylmä! Siivoojat tuli sit aamupäivällä, ja tänään ne siivos sit tän kellarin. Pakoiltiin sit niitä babyn ja S:n kanssa ympäri taloa ;) Viikkailin kans jossain vaiheessa babyn ja T:n pyykit, ja samoihin aikoihin kun P tuli koulusta, niin hostmumin isä tuli hakeen S:n hammaslääkäriin. Ne viipy sit sillä reissulla tohon asti (S:llä ei ollu reikiä!), et takas tullessa hostmumin isä sit lähti viemään P:tä voimisteluun. Baby oli vähän väsyny päivän päätteeks, mut ei suostunu nukkuun. Ja se nukku päivän aikana alle tunnin. :D Hostmum tulikin jo puol kuuden maissa kotiin, joten sit pääsin vapaalle.

Illasta kirjotan huomisen postauksen yhteydessä, nyt painun nukkumaan! Koko päivä meni itellä jo hyvillä fiiliksillä, mutta sitten illalla thaimaa S:n kanssa hengaillessa rupesin taas kyttäileen kaikkee, ja jäin tutkaileen mun näköä taas, et en muka näkis kunnolla ja alan panikoimaan. Hitto mä nään kunnolla piste. Kun mun mielikin nyt osais uskoa sen. Nyt en ees jaksa kattoa GG:tä, vaan meen nukkuun. Eilenkin skippasin Täykkärit, mut kattelin ne tänään netistä. :)

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mistä netistä sie kattelet noita ohjelmia?
Eläimet on ihania :) Mie kanssa vietän paljon aikaa lattiatasossa niitä rapsutellen :P

Janiika kirjoitti...

Oon käyny täällä ihan skypepuheluita siitä et pesukone syö sukkii!

enlav kirjoitti...

Heidi: www.tv-links.eu :)Sieltä pystyy katteleen ilmaseks. :>

Janiika: Toi vika kommentti ei kuulunu tohon ;D Kirjotin sen alussa itelle muistutukseks, et täytyypä mainita tästä, mut sit unohdin sen, ja se jäi tonne yksittäiseks kommentiks. :D