22.11.2010

Erilainen viikko luvassa

Eilen iltapäivällä mentiin viiden jälkeen hostmumin vanhemmille taas syömään. :) Tykkään näistä sunnuntaidinnereistä, kun saa kunnon ruokaa ;) Oli taas perunaa, lihaa (possunlihaa), salaattia ja leipää, nam! <3 En Suomessa tollasesta lihasta tykänny, mutta kyllä nyt maistu monen kuukauden tauon jälkeen :) Mutta mikä ero on sanoilla ham ja pork? Molemmat on possua? Kysyin noilta, mut ei ne osannu selittää, eikä mun sanakirjakaan nyt oikein kerro vastausta.. Jälkkäriks olis ollu tollasia keksejä, löyty liloja, punasia, sinisiä jne. Yök, en ees maistanu tollasia väriainejuttuja. ;) Noilla oli muuten ihanat joulukoristeet yhellä pöydällä, tollanen joulukylä! Ei ollu nyt kameraa mukana, mut täytyy ottaa kuva Thanksgivininä!

Baby on nyt vähän kipeä, sillä nousi kuume tossa illan aikana, ja oli jo muutenkin tänään nukkunu tosi paljon. No tultiin kotiin puoli ysin maissa, ja innoissani odottelin Täykkäreitä, mutta eipä ne sit tullukaan eilen. :(

Tänään aamulla kulutin 1,5h siivoiluun, että siivoojat voi tulla siivoon ;) No mua hävettää, jos täällä on kaikki lelut ja muut ympäri lattioita, et niitten pitää ensin keräillä kaikki pois ja sit vasta siivota. No toi keskikerroksen raivasin leluista ja muista tavaroista, leikkihuoneen ja kolme lastenhuonetta, ja siihen tosiaan kulu 1,5h.. :D Pelkkien tavaroitten takasin laittamiseen. Ihan jees. No käytiin reilu tunti kävelemässä, ja vitsi oli tosi lämmin. Mulla oli päällä ohut pitkähianen + toi täältä ostama syksytakki, ja tuli kuuma. No siivoojat oli tullu tolla välin, et ei niillä sit menny enää kun alle tunti mun ollessa kotona. Aamupäivän baby oli jo hyvässä kunnossa, mutta sit tuntu kuume nousevan, niin annoin tota lääkettä mitä hostmum oli käskeny antaa, ja oli taas parempi iltapäivän. Nukku jonkun parin tunnin päikkärit, ja me pelailtiin S:n kanssa airhockeyta pitkästä aikaan, ja sit aloin askarteleen joulukoristeita mun huoneeseen! =) P kun tuli koulusta, niin sain senkin innostuun, ja askartelikin kans viiteen asti, kunnes lähti voimisteluun. :) Ottelen ehkä huomenna kuvia, tai sit kun saan tehtyä lisää koristeita =) Lounaaks söin yhen pakastejuustopitsan, kun yhellä reissulla ostettiin pari erilaista, et voin nyt ensin testata mikä on hyvää, ja sit voidaan pitää tuolla pakkasessa, että voin syödä.

Vikat puoltoista tuntia ei ollu herkkua, kun babyllä taas kuume nousi, ja annoin kyllä uudelleen lääkettä, mutta itki sit melkein koko ajan. Nukahti melkein just ennen kun hostmum tuli kotiin, mutta heräs niitten sit tullessa. No mä kävin suihkussa ja lähdettiin sitten hostmumin ja kahen nuorimmaisen kanssa Krogeriin. Nyt on sit perunajauhot, leivinjauheet jne. ostettu, mitä monissa leivonnoissa tarvii. Ja yritin ettiä broilerin suikaleita tai mikä se nimitys nyt onkaan, mistä voi tehdä kanakastiketta? No ei kyllä löytyny. Ja ostettiin mulle pakkaseen lihapullia, niin löydettiin koko kaupasta vaan tasan yksiä lihapullia, ruotsalaisia. :p Toivottavasti nyt on hyviä! Oli siellä toisiakin lihapullia, mutta siinä tais olla kuus lihapullaa pakkauksessa (jotain broileri/kasvislihapullia), mut toi kuuden pakkaus makso yli 5 dollaria. :D Pikkasen hintavia. :D Mutta minkä takia täältä ei saa vaniliinisokeria?? Suomessa ainakin se on purkissa sokerimuodossa, mutta täällä noilla on vaniliaa nesteenä. :o Tai toinen vaihtoehto olis vaniliapavuista tehdä, mutta tollaseen menee joku pari viikkoa. Niin anteeks mitä oli? Miks kaikki on noin vaikeeta.. : D


Mentiin sit Krogerin jälkeen hakeen Wendysilta ruokaa, söin taas ton kanahampurilaisen ja ranskiksia. :) Ja käytiin poimiin P voimistelustaan.
 
 
 








Sain muuten nyt laitettua facebookiin noi M:n synttärikuvat ja sit lisäilin lisää kuvia Washington DC:stä, kun vihdoin E sai kamerastaan ne ulos =)

Ja tää viikko tulee oleen töitten osalta nyt helppo =) Huomenna on ainut ihan normaali työpäivä, ja ke työskentelen poikkeuksellisesti koko päivän, mutta hostdadin äiti tulee tänne huomen illalla, eli se on mun kanssa ke päivän. No lapsilla ei oo koulua, että täällä riittää taas vilinää! Keskiviikkona aion siis leipoa noita korvapuusteja ja joulutorttuja! Tänään ostin pari pussia luumuja, et täytyy niistä tehdä varmaan huomenna sitä luumusosetta, ja myös tota voitaikinaa löyty kaupasta. :p Torstainahan on Thanksgiving, eli kaikki on vapaalla ja mennään sit hostmumin vanhemmille syömään. Perjantaina on Black Friday ja oon senkin päivän vapaalla, ja se päivähän menee sitten shoppaillessa! :D Noi kysy jos voin sit sen illan työskennellä, et ne pääsee ulos syömään, et about 7pm-11.30pm vietän lasten kanssa. Ja sit onkin jo viikonloppu =) Kiva viikko siis tiedossa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoks, että vaniliinisokeri ja vanilja on eri asioita ;)Ei mikään vanilia :D

NIIN ONKO SULLA MULLE JOULULAHJAA!!

-Essi

Anonyymi kirjoitti...

Ps. Värilliset kuvat on kivempia ku noi seeprat. :0

-EEEESSSSSIiii

Anonyymi kirjoitti...

ham = kinkku
pork = possunliha

ne ei siis ole sama asia, vaikka molemmat tarkottaa possunlihaa :)pork tarkottaa ihan yleisesti possunlihaa ja ham on tietty asia. en osaa oikein selittää tätä, mutta varmaan tajuat :D

enlav kirjoitti...

Essi: NO ON ON! <3 =) Muitten osalta mulla onkin ongelmana, että mitä ostan. :( No kerro mulle mikä ero niillä on häh? Kumpaa sä käytät leivonnassa ja miks täältä ei saa kumpaakaan?

Ano: No toi ei nyt valaissu mua yhtään :D Mulla ei oo mitään hajua mikä ero kinkulla tai possunlihalla on...... :DDD

Anni kirjoitti...

Oliskohan ees samoja lihapullia kuin Ikeassa, jos kerran on ruotsalaisia? :D no sitten saisit hyviä lihapullia

Anonyymi kirjoitti...

Moi, mie oon lukenu sun blogin läpi nyt siitä asti ko sun reissu jenkkeihin alko ja itteäki niin kovaa innostais. On tullu vilkastua kans noita aikasempia vaiheita.

Mutta kerroppa, onko Au Pair ollu sulle aina yks iso haave vai hiipikö se ajatus vähitellen sun mieleen? :) Itelle se on ehkä tuo jälkimmäinen ja uskon et se kokemus on aivan mahtava, mutta mua vaan pelottaa se ajatus siitä että kaikki pitää jättää Suomeen kokonaiseks vuodeks :o

Minoon muuten aivan ihmeissäni tosta Halloween päivityksestä ko ne jenkit on tosiaan niin innoissaan siitä :D

- R

enlav kirjoitti...

Anni: En osaa sanoa, en oo vielä maistanu noita =)

R: No aupair ollu mielessä ehkä n. 3-4 vuoden ajan, mutta enemmän ehkä tollain vähitellen se kasvo, että mä oikeasti haluan lähteä. Lukiossa aloin enemmän miettiin, ja sit kolmosen syksyllä sit aloin toteuttaan, et hain ohjelmaan jne. :p

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä mäki jonkun ajan päästä rohkaistun, olishan tuo aivan mahtavaa saada koettua vuosi USAs : )

- R

enlav kirjoitti...

R: Mä ainakin voin suositella lämpimästi! =) Ja sillon kannattaa lähteä kun on mahdollisuus! Vuosien myötä se vaan vaikeutuu. :)