3.11.2010

Five Rivers Metropark

Eilen menin nukkuun jo puol ysi, kun väsytti ihan kamalasti. Aamulla sit heräsin 6.45, kun olin laittanu äitille sähköpostia, et jos se vois tulla skypeileen seiskalta. No eipä sitä näkyny, eikä ollu vastannutkaan sähköpostiin, joten olin jo ihan pettyny, etten pääse jutteleen sen kans. No hiukan yli seittemän sit ilmestykin, joten juteltiin sellanen puoltuntinen! <3 No me lähdettiin taas babyn kanssa kävelylle, mut vitsi alkaa oleen jo tosi kylmä, kun ollaan pari astetta miinuksen puolella. Taivaskin oli tollanen "kylmän" näkönen.





Käveltiin taas tollanen 75min, ja nyt otin kameran mukaan, kun halusin kuvata tän hiukan erottuvan talon. Oikeesti se on ihan kamalan värisenä siellä muitten vaaleitten/harmaitten joukossa.





Ja yhessä pihassa oli hauska Halloween -koristus ;)






Kotona tultiin vaan pyörähtään, taisin banaanin siinä välissä syödä, ja mentiin sit babyn kanssa tohon naapuriin. :) Puhun siis aina tosta samasta naapurista, kellä on neljä lasta (about 2v. poika, ehkä 3v. tyttö, 6v. poika ja 8v. poika), et P ja S leikkii noitten kahen vanhemman lapsen kanssa melkein joka päivä. Siellä sit toi 3v. tyttö näytteli mulle valokuvia, kun niitten äiti puhu puhelimessa, kun yritti aktivoida pankkikorttiaan. Mentiin sinne ennen kymmentä ja sit vartin yli ykstoista lähettiin, kun S tuli koulusta.

Mullahan oli puolpäivä, et hostmum tuli puol kaks. Edelleen samoilla fiiliksillä mennään, joten ei kehuttavaa. Mutta hostmum oli taas niin ihana kun se kyseli, että onko niissä jotain vikaa, että sen takia tuntisin tätä koti-ikävää. No voi vitsi kun mulla on just parhaimmat hostvanhemmat, ettei nyt tästä ainakaan johdu. :) Lähdin sit käymään pankissa hakeen käteistä ja tankkaamassa (ja se tankkaus ei toimi niin kun hostdad sillon näytti! Meinas vähän mennä hermo kun en saanu lukittua sitä meneen ittekseen, ja pysähteli vaan koko ajan.. Ja sillon kun thaimaa S oli mukana, tosin eri asemalla, niin onnistu taas hyvin). No about $20 nyt sit laitoin bensaa, et tuli 3/4 täyteen.

Kotiin tullessa hostmum ja lapset oli lähteny jonnekin, et kattelin eiliset Salkkarit ja alottelin tän päiväsiä, kunnes ne tuli takas ja kysy, että haluanko lähtee niitten kans tonne yhteen "luontopolulle" tai mikä onkaan. Tosi kiva lenkkeilypolku (tosin se on asfalttia), ja siellä menee paljon ihmisiä. :p Mentiin kattoon Three Sisters, Ohion kolmee vanhinta puuta. Yks oli jo kaatunu, mutta kaks siellä pystyssä pysytteli. Kameraa olisin kaivannu, mutta täytyy joku viikonloppu pyytää joku kaveriks ja mennä pidemmällekin, kun neljän lapsen kanssa ei voi ihan hirveesti edetä. :D

Kotiin tultiin puoli kuuden maissa, ja kävin sit suihkussa ja sit vaan hengailua kotona. :) Teki kyllä hyvää päästä tonne ulos käveleen, illalla oli sit parempi fiilis. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamisia. Muista, että se ikävä menee ihan varmasti ohi, ajan kanssa. Ja muista miten pieni aika tää vuos on oikeasti sun elämässä! Sulla on vaikka mitä mieletöntä edessä päin. :)

Tsemppiä!

enlav kirjoitti...

Ano: Kiitos piristävästä kommentista! :))

Anonyymi kirjoitti...

hyyyyi ihanku ku joku kummitustalo!
ja jos toi lehtikasa juttu on viel saman talon pihasta nii aika creeepy:D

enlav kirjoitti...

Jutta: No vähän joo. :p