4.11.2010

Ihanat tytöt

Aamulla mentiin 1h 45min lenkki babyn kanssa, ei ollu onneks ihan niin kylmä kun eilen. :) Hostpoika kun tuli kotiin, niin vähän pelailtiin taas Mariokartia ja harjoteltiin matikkaa jollain matikkakorteilla. :p Ja pelattiin air hockeyta, ja tänään oli tiukka peli, hävisin vaan pikkasen, 18-20. Kun tosiaan eilinen tulos oli S:n hyväks 50-21. :DDBabya nukuttaessa kahentoista maissa se nukku mun sylissä, kun itekin nukuin noin tunnin päikkärit, kun väsytti. Tää väsymys on kauheeta, kun mikään ei riitä. :D Onneks hostpoika on kiltti ja pelaa ihan mieluusti tossa wiitään, kun me nukuttiin.. ;D Käskin S:n ulos mukaan P:tä hakeen, niin kauhee valitus että ulkona on kylmä ja ei hän halua tulla ulos alle 10 minuutiks. :D No kyllä se mukaan tuli, mutta mökötti koko ajan ;) No iltapäiväkin meni hyvin, hosttyttö teki kiltisti läksynjä, ja sit ne lähti naapuriin leikkiin neljän maissa, mut ne tuli sit tänne leikkiin. :) Sain babyn nukkuun, ja lapset leikki yläkerrassa, niin kattelin sit tän päiväset Salkkarit. :p Ja aina kun ruokin tai nukutan babya, niin kattelen Disney Channelia. Oon ihan koukussa niin moneen sarjaan.. ;D Oonko vähän nolo, kun pitää sanoo hostvanhemmille, että jos ne voi su iltana tallentaa mulle Hannah Montana Forever kakkoselokuvan ;) No aina babyn ruoka/nukkuma-aikana ei tuu mitään kivaa, niin sit voi kattella tota ;))

Tänään oli välillä jo vähän parempi fiilis, ei menny ihan koko päivää huonolla fiiliksellä. Illlalla menin sit enkun tunnille, ja teki kyllä hyvää! =) Juttelin tyttöjen kanssa, ja kyllä kaikki oli jossain vaiheessa koti-ikävää potenu, kolumbia M tosiaan vasta 6kk jälkeen. Ja M kirjotti mulle ihanan nopeen kirjeenki piristykseks! <3 Ihania tyttöjä. Ja siellä on ollu aina tarjolla kahvia ja teetä, mut nyt oli kaakaotakin. :p Luettiin taas tota aikakauslehteä, ja tehtiin keskusteluharjotuksia, oli kivaa. :>

Huomenna sit lähtö Washington DC:hin! =) Lähen ajaan lentokentälle siinä kolmen maissa iltapäivällä, joten aamulla meen käymään suihkussa ja sit täytyy pakkailla päivän aikana, tänään tein jo listan et mitä tarviin. :)

Nyt nukkumaan! Toivottavasti ihana viikonloppu tulossa suomityttöjen kans. :) <3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mooi!
Oon lukenu nyt sun blogii aika kaua ja hyvin oot pärjänny ja kiva blogi on :) ja semmosta kyselin et mitä muita kivoi vaatekauppoi siel on ku forever21? Ku iski tämmöne tietokaipuu :D

L kirjoitti...

Juuri vasta eksyin sun blogin sivuille, enkä sen pidempään jaksanut postauksia alkaa lukea, joten on hyvinkin mahdollista, että olet tästä kirjoittanut, mutta kysynpähän nyt, niin asia tulee selväksi minullekin.

Eli, aion itsekin aupairiksi kun saan opintoni päätettyä, eli n. 1,5 vuoden päästä, ja kuulin, että aupairina ollessa pitää/saa opiskella siinä maassa. Joten kerroppa minulle, mitä ja missä opiskellaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

L: kannattaa lukea noi aiemmat postaukset, ne on nii hyvin kirjotettui ja mielenkiintosii
T: anonyymi joka kirjoitti ton vaatekauppajutun :)

enlav kirjoitti...

Ano: No mä tykkään tosta Forever 21:stä, en oo oikein muihin tutustunu ;DD No käyn mä muissakin, mutta ei oo tullu mitään muuta yleistä suosikkia. :p Et en oikein osaa vastata tähän..

L: No aupairien pitää opiskella 6 crediittiä yliopistossa tai sit about 72h englantia kakkoskielenä. Ite aion opiskella puolet englantia ja puolet jotain yliopistossa. :) Koska nuo englannin tunnit on täällä ilmasia (mutta ei kuulemma ihan kaikkialla), ja kun perhe maksaa $500 asti opintoja, niin ei sit tarvi toivottavasti ite maksaa mitään noista yliopistojutuista. :)