12.11.2010

Due Date

Tänäänhän noi kaikki kolme oli koko päivän kotona, mutta P ja S heräs sentään "vasta" ysin maissa. :) Päivä meni ihan hyvin. :) Ei tehty mitään erikoista, mutta iltapäivällä lähettiin naapurin ja sen lasten + yhen toisen naapurin miehen ja sen tytön (tää on tää mies jonka veli on naimisissa suomalaisen kanssa) tohon lähipuistoon kävellen. Takas tultiin hiukan viiden jälkeen, ja hostmum oli jo kotona, kun se lähti viemään P:tä voimisteluun. Ja kun P kuuli sen matkalla, niin sehän tuli kiukkuseks, ja kun tultiin kotiin, niin hostmum ensin luuli, että se mulle kiukkuaa, mutta "eii, sun lapses ei vaan halua että sä viet sen voimisteluun". :D Grandpa kun aina tuo jotain naposteltavaa autoon, niin siks ne aina haluais sen kuskaavan. ;) Ja S rupes kiukkuaan, kun sen piti mennä niitten mukaan, ja se olis halunnu leikkiä naapureitten kanssa. Hostmum puhu, että tää on hieno tulla kotiin kun kukaan ei halua hänen tulevan kotiin, vaan kaikki on huonosti. :D No baby sentään on iloinen kun äiti tulee ;)

Kävin sit suihkussa ja ehdin Salkkaritkin katsoon, kun pääsin vapaalle jo noin ajoissa. :) Hostdad tuli puoli seittemän aikaa, eli just ennen kuin lähdin ite Greeneen. Vitsi jo exitissä oli kauhee ruuhka, kaikki oli menossa Greeneen. :o Parkkipaikkakin oli vaikee löytää, kun oli ihan törkeesti autoja. No treffattiin kolumbialaisten K:n ja A:n kanssa, ja ensin pyörittiin hetki Forever 21:ssä, josta mentiin sit ostaan leffaliput tohon Due Dateen. Se on siis Hangoverin (=Kauhea kankkunen) tekijöiltä. Lähettiin Wendysiin syömään, ja vitsi kuinka rakastankaan sitä! Mistään muualta et saa ihanaa kanahampurilaista, missä on salaattia ja vähän majoneesia dollarilla! Ja se on vielä törkeen hyvää kanahampurilaista! =) Otin myös dollarin kokiksen, dollarin ranskikset ja kävin vielä jälkkäriks hakeen dollarin suklaapirtelösekotuksen. No ei se oo pirtelöä mutta vähän sen tapasta, en oikein tiedä et mitä on.. :D Olin sit ihan ylitäynnä, ja jouduttiin kiiruhtaan leffaan, ja oltiin pari minuuttia myöhässä, että mainokset oli alkanu. No leffateatteri oli aikas täys, että ihan edessä oli enää paikkoja, joten hajaannuttiin. Ite taisin olla toka vikalla rivillä ihan keskellä, eli tosi hyvällä paikalla. :) Ja leffa oli aivan loistava, sai taas nauraa kunnolla. =)

2 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

due date on nii loistava! maki kavin kattoo sen torstaina ja tykkasin paljon, varsinki ku siin oli nii paljo hauskoi juttui mita ei ollu traileris (niinku yleensa ku kaikki parhaat kohat on jo traileris ja tietaa kaiken mita kay) :)

enlav kirjoitti...

Mä en ollu nähny traileria, eikä mulla ollu leffasta mitään muuta tietoa, kun et se on komedia ja Hangoverin tekijöiltä. :DDDD