16.11.2010

Sadetta

Tänään S oli kotona, kun oli vieläkin raukka kuumeessa. Eli ei päästy babyn kanssa kävelylle, ja babykin taitaa olla vähän kipeä, koska oli aivan mahoton koko päivän. :D Nukku joku kolme kertaa, mutta sellasen 10min/kerta. Eli ehkä puoli tuntia koko kymmenen tunnin aikana.. Onneks baby liikkuu jo hurjaa vauhtia konttaamalla, niin se ei oo turhautunu, kun pääsee itekin liikkuun.

No muuten päivä meni hyvin, koko päivän sato. Sade on nyt ihan outoutta, kun täällä ei oikeesti oo satanu paljon yhtään. Tein tossa päivällä perunamuussia, nam! <3 Perunamuussia ja kananugetteja. :p






Ja otinpa muuten nyt muistaessa kuvan tosta Washingtonista ostamastani kokispullosta. ;) Ostettiin noi, kun oli niin hienot ;) Vaikka se kokis ei sit kyllä mun mielestä maistunu ees hyvälle..



Olin sit jo ennen kuutta oottamassa kolumbia A:ta, ja se tulikin tasan kuus. =) Onneks oli ajoissa, niin sai ajella ihan rauhassa, kun näkyvyys tuolla pimeydessä + kamalassa sateessa ei todellakaan ollut hyvä.. Tunnit meni ok, ja takasin ajo oli vielä kamalampaa, sato rankemmin ja tiellä oli vettä. No alinopeuksilla mentiin ja kotiin selvittiin. :p Nyt nukkumaan!

PS. Hyvä kun suomessa turhautu kolmesta mainoskatkosta tunnin sisällä, niin eilen oikein katoin tarkasti Gossip Girlin aikana, että se tosiaan alko tasan ysiltä, ja loppu minuuttía vaille kymmenen, ja siinä välissä oli viis mainoskatkoa. :D Ihan jees.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Joo ja monta kertaa oon huomannu että viimenen mainoskatko tulee ihan puolta minuuttia ennen ku ohjelma loppuu. Sitten oottaa ja oottaa sen puolen minuutin takia kun ei tiedä että sitä on niin vähän vaan jäljellä.
Ihan mielellään melkein maksaa niitä tvlupamaksuja jatkossa..

Anonyymi kirjoitti...

se on kiva ku kattoo vaikka DOCTOR PHILIÄ niin siinähän tulee koko ajan sitä, että katkee :D eli et alkuperäismaassa niillä paikolla on aina mainoskatko. KELPAA :D

-essi

enlav kirjoitti...

Heidi: No aijaa. :D

Essi: Joku juttu on parempi siellä ;))