9.11.2010

Maanantai ja tiistai

Eilen elikkä maanantaina oli hieno päivä. :) Aamulla en ees ollu kamalan väsyny, vaikka oli vaan 7,5h unta takana. Lähdettiin kävelylle babyn kanssa, ja mentiin about 75min lenkki. Nyt ilmat oli taas lämmenny, et tuli hiukan kuuma jopa takin kanssa. Siivoojat tuli sit aamupäivällä, ja kun ne oli lähteny, niin lähettiin S:n ja babyn kanssa tohon lähipuistoon. Vitsi päivällä olikin tosi kuuma, meinas hiki tulla kolitseissa ja hupparissa. Siinä puiston viereisestä talosta oli just mies lähdössä kahen koiran kanssa lenkille (tollasia venäjän vinttikoiran näkösiä, mut pienempiä), ja S meni kysyyn jos se saa silittää niitä, niin sit se mies jäikin siihen varmaan puoleks tunniks jutteleen. :D Sen poika on mun ikänen ja opiskelee Cincinnatin yliopistossa, mut se oli ollu kaks vuotta saksassa vaihto-oppilaana pari vuotta sitten, ja toi mies oli ite käyny joskus kasikyt luvulla Norjassa ja Tanskassa, eli ihan kulmilla ;) No sit sen vaimokin tuli niitten lapsenlapsen kanssa, se tyttö oli about 19kk. Oli tosi kiva saada puistossa jotain seuraa. :p

No tultiin sit takas kun hosttytön bussi tuli, ja läksyjen ja syömisen jälkeen noi lähti taas naapuriin leikkiin (tosin P meni nyt pari taloo kauemmaks sen ikäsen tytön kanssa leikkiin), ja me mentiin vauvan kanssa jutteleen naapurille, kun se maalas niitten autotallia. :) Yli puoli tuntia ulkona tossakin vietettiin, eli eilen oli oikein ulkoilupäivä. Kotiin tulin viiden maissa, kun kävin P:n hakemassa valmistautuun voimisteluunsa, ja koin sitten kauhunhetkiä. Hostdadin veli oli jo täällä, ja mä olin menny käymään alakerrassa hakeen jotain, ja olin vetäny oven vaan perässä rennosti kiinni, ja kun tulin alhaalta nurkan takaa näin kun baby oli portaitten yläpäässä ja kerkes tippuun parit portaat ennen kun kerkesin kohdalle. Itkeenhän se alko, mutta rauhottu nopeesti, ei onneks satuttanu itteensä pahemmin! Mutta mä kyllä säikähdin ihan hirveesti. Eli jos baby on keskikerroksessa lattialla, ihan missä päin vaan, niin ovi täytyy sulkee ihan loppuun asti, koska se konttaa jo kovaa vauhtia..

Hostmum tuli taas jo puol kuuden maissa, ja lähdin sit sen isän ja S:n mukana tonne kuntokeskukseen. S:llä oli koripalloharkat, ja niitä kattelin ekat kymmenen minuuttia, ennen kuin lähdin uimaan. Uiminenkin sattu tohon jalkaan kun pitää tietty jaloillakin potkiskella, et käytin sit käsiä suurimmaks osaks ;D Viistoista minuuttia ehkä uin ja sit kerkesin kattoon vielä viimeset minuutit S:n harkkoja. Soccerissa se on hyvä, mutta koripallossa ei. :D Hostmum kyllä sano, että sillon kun S alotti soccerin, niin siinäkin se oli tosi huono. ;p

Käytiin sit hakemassa tyttö voimistelustaan, kerettiin sitäkin hetki vielä kattella, ja sit kotiin. Hostmum oli käyny hakemassa kanahampurilaiset ja ranskiksia. :p Oikein terveellistä siis ;) Nukkuun menin kymmenen maissa.

Tänään heräsin jo 6.40am ja vähän vaan torkahtelin, ei oikein väsyttäny enää. No olinkin sit jo heti puol kasin jälkeen ylhäällä, mutta siellä olikin jo baby ja T:kin hereillä. Soitin sit naapurille heti kasin jälkeen, kun eilen se käski soittaa, kun oon lähdössä käveleen. No puol ysi sit lähdettiin, sillä oli kakspaikkaset rattaat, kun sillä on toi 2v. poika ja 3v. tyttö, joten sain kävelyseuraa. :) Käveltiin taas tollanen about 75min lenkki, ja sit tulin vaan käymään sisällä, vähän siivoilin mun huonetta, ja mentiin sit taas ulos naapurin kanssa jutteleen, kun se jatko autotallin maalausta. Se oli kyllä ihan järkyttyny, kun kerroin, että suomessa jokaisella on oma sauna kotona ja et oon parikin kertaa käyny avannossa. ;D

No hostpojan kanssa lueskeltiin taas vähän Tatua ja Patua ja syötiin, ja sit lähdettiin puistoon. :) Tänäänkin toi kuumuus jatku, ja puistossa olin ihan pelkällä topilla, kun aurinko porotti pilveettömäältä taivaalta. :p Nähtiin taas ne koirat siellä ja oltiin otettu pallo mukaan, että tekemistä riitti. Takas tultiin taas just P:n bussin tuloon, ja siinä sit tyhjensin postilaatikon, ja mulle oli kolme kirjettä! Äitiltä oli purkkaa ja salmiakkia, ja serkuilta, M:ltä ja J:ltä kirjeet, tanks! <3

Vähän joutu tyttöä komentaan syömisen jälkeen, kun sen kaveri tuli kysyyn sitä leikkiin, ja olin käskeny lukee 15min yhtä kouluprojektia varten, niin tää ryntäs hakeen kenkiä ja melkein jo ulos ovesta, eikä kuunnella mitään komentoja. Onneks on tää valttikortti, että "täytyykin sit näköjään soittaa sun äitilles", niin sit kävi sanomassa, että joo hänen pitää ensin lukee kirjaa. Pari kertaa se viidentoista minuutin aikana yritti kysyä, että joko nyt, mutta kyllä se sen luki!

Baby on nyt päikkäreillä ja lapset naapureilla, joten ehdin kirjottaan. Illalla yritän saada kuvia Washingtonista tänne. :p Ja tänään on englannin tunti, ja toi kolumbialainen A tulee tänään ekaa kertaa, et käyn sen poimimassa kyytiin kuudelta (tosiaan asuu tossa 1,5mailin päässä). :)

Parit kuvat eiliseltä.











Ja ostin sunnuntaina kaupoilta Kmartista mustan laukun. :) Oli -30%, joten hintaa jäi $13,99. :p Toi on nyt näppärän kokonen, jos ei kaikki mahu tohon pienempään mustaan.





Muita ostoksia oli uudet ladattavat patterit, nekin Kmartista, hintaan $20,49. Ne kestää ladata 6h, eli kaks tuntia vähemmän kun noi edelliset, mutta toi kaks tuntia tuntuu jo tosi paljolta, et eihän kuus tuntia oo mitään. ;) En yhtään tiedä kauanko noitten pitäis kestää, mutta toivotaan et olis hyvät. Duracellin patterit ja laturi noi siis on.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Avantouinnit. <3
-essi

enlav kirjoitti...

Jep! :p