31.10.2010

Trick or treat and Halloween party

Perjantaina oli vähän sairastelupäivä, olin koko päivän ihme jännityspaniikkitilassa ilman mitään syytä. Ja sen takia oli koko ajan vessahätä. No iltapäivällä huomasin et on vähän kuumetta, taas! Hostdad tuli kotiin kolmen jälkeen, kun sekin oli kipee, nenä ihan tukossa ja en tiiä oliko kuumettakin. Se meni nukkuun, mut meni sit hosttytön viemään voimisteluun viideltä. Hostmum tulikin kotiin jo kakskyt yli viis, ja sit mä vaan makoilin tässä olkkarin sohvalla. Mun ei tehny koko päivänä mieli ruokaa, jouduin pakottaan itteni syömään, kun oli kamala nälkä, mut ruoka ei maistunu yhtään. Parin tunnin päikkärit otin sit siinä kuuden ja kasin välissä. Kattelin sit kun hostmum ja hosttyttö tyhjensi kurpitsojen sisältöä, äikä ällön näköstä. Nää eritteli siemet sieltä, et ne paistaa ne öljyssä tai jotain.  No siltikin mua väsytti, et menin puol kymmenen nukkuun, ja heräsin sit seuraavana aamuna 9.59, minuuttia ennen mun herätyskelloo. Kevyet 12,5h yöunet siis. Sit juttelin äitin kanssa skypessä melkein kaks tuntia! <3 Oli parempi olo jo, mut kyllä mulle silti tuli välillä päivän mittaan tota ihme jännitystilaa ja välillä vähemmän, et olo oli ihan normaali.












Mullekin tosiaan maistuis nää karkit. No ei todellakaan, kuka voi syödä tollasta ihme nesteessä lilluvaa karkkia. Huhuh.




Kahen maissa näille tuli kylään jotkut niitten kaverit, ja niillä oli kolme lasta. Nuorimmainen poika oli 6kk, sit oikein prinsessatyttö 3v. ja vanhin poika tais olla about 5v. Jossain vaiheessa nää haki naapuritkin leikkiin, et noi kaks naapurin poikaa ja sit P:n kaveri parin talon päästä oli täällä. :D Ei ainakaan ollu lapsista puutetta. No toi naapuri tuli just hakeen sen lapsia jossain vaiheessa, ja se kyseli, että missäs C on, sen tyttö. Hostmum oli sit vaan et ei sitä kyllä täällä oo näkyny, ja huus vielä hostdadille, että ootko sä sen nähny täällä. Toi naapuri oli hetken kauhuissaan, et ei se kyllä kotonakaan ollu, mut sit muisti, että se olikin nukkumassa ;)

Syötiin taas dippivihanneksia (tollanen kaupan valmispaloteltu paketti), eli mä söin porkkanoita ja kirsikkatomaatteja. :) Sit oli jotain lihapullia ilman punasta lihaa, kananugetteja ja pizzarullia. Vaihteeks noi katteli jotain amerikkalaista jalkapallopeliä, ja joskus viiden maissa noi lähti itekkin valmistautuun trick or treatiin. Mekin laiteltiin asut päälle, ja puol kuuden maissa tais tulla hostmumin vanhemmat tänne, ja sit heti kuudelta lähettiin trick or treatiin. Hostmumin äiti jäi tänne vahtiin, antaan karkkeja kun jotkut tulee, ja muut lähettiin naapurustoon pyöriin. Hostdadin nuorempi velikin tuli matkaan, ja kierreltiin tää meijän naapurusto, ja sit mentiin vielä vähän tonne viereiseen naapurustoon. Parista paikasta mäkin sain karkkia ;) No meillä on tota karkkia täällä kotona nyt ihan miljoonittain, ei menny ees varmaan yhtä pussia, vaikka noi antokin kaikille aina paljon noita karkkeja. :D Tuolla viereisessä naapurustossa yhessä talossa joku vähän vanhempi nainen tuli avaan ja antaan karkkeja (oltiin siinä ovella noitten kolmen lapsen kanssa hostdadin veljen kanssa, ja hostvanhemmat odotteli jalkakäytävällä), niin tokas siinä mulle, että onpa äidilläkin hieno asu. Joo no mitä nyt oon 19v. ja P on 8v. tänä vuonna, että melkein oon näitten äiti. :--D Ja yhessä vaiheessa noi vanhemmat lapset meni naapurien kanssa edellä, ja juteltiin hostmumin kanssa, kun yritin selittää pääsiäisen Virpomista, ja sit siellä missä lapset oli, olikin paloauto valot vilkkuen. Vähän siinä pelästy, että mitä on tapahtunu, mutta ne olikin vaan jakamassa karkkia. :D

Takas tultiin ennen puolta kasia, ja sit piti vähän selvitellä taas tonne night clubille lähtöä. Thaimaa S olikin menny jo Cincinnatiin kavereilleen, ja kolumbia M, jonka kanssa oltiin suunniteltu, niin sanokin, että toi on liian kaukana ja et sillä on mahakipeä tai jotain. Ja ton toteamiseen meni sellanen puol tuntia, kun ei vastausta meinannu saada :D No onneks kolumbia A ja K oli lähdössä, joten suuntasin sit puol ysin maissa auton nokan K:n talolle (K on eri järjestön kautta, ja se asuu ehkä 5min automatkan päässä!). No eipä ne siellä sit vielä ollukaan, vaan vasta matkalla, niin aikani venattuani lähin sit käymään Krogerissa ostamassa itelleni juotavan jogurtin, kun tuli nälkä. No menin sit takas, ja ne oli jo kotona, mut siltikin niillä kesti varmaan yli 5min tulla. Ja kun ne ilmesty, niin eipä niillä ollu mitään asusteita. "No ei me tiedetty et nää on Halloween pippalot." :D No tosiaan eipähän nyt ookaan Halloween. No K halus sit mennä vaihtaan sen leppäkerttuasusteen, mut A oli jättäny omansa jo kotiin, niin se tuli sit normaaleilla vaatteilla. Ton yökerhon löysin googlettelemalla, ja se oli naisille K18 ja miehille K21. :D Ja se oli täällä Centervillessä, joten ei tarvinu pitkälle lähteä.

Mentiin sinne sit kymmenen maissa, mut sillon siellä ei ollu vielä paljon ketään. Ihan kiva paikka oli, ei mikään kauheen iso, mutta siellä oli paljon pikkupöytiä, et mahtu istuun ja sit tanssilattia. Sisäänpääsymaksu oli $10 alle 21 vuotiaille -.- Noi joutu maksaan vaan $5, kun ne oli täysikäsiä (K on 24v. ja A on 25v.). Nyt en pystyny oikein tanssiin, kun jalka on edellee kipeenä. :/ Dynamite käytiin A:n kanssa tanssimassa, mutta jalka sano vastaan, joten se oli sit illan ainut tanssibiisi. Ja alussa lähdin vessaan, kävelin vessoja kohti, ja olin jo menossa sinne vessaan sisälle, kunnes sellanen armottoman kokonen portsari pysäytti mut, et haluatko kuulla salaisuuden? No öö, kerro pois. Se käänsi mut sitä vessaa kohti, et toi on kyl miesten vessa, mut voit sä sinneki mennä jos sä haluat. :D Hups.. No missäs olis se naisten vessa? No tuollahan se, missä toi merkki on. :--D Muuten mulla oli halpa ilta, kun litkin vaan vettä, ja sit pari miestä tuli siihen, niin ne osti sit juomat, niin yhen kokiksenkin pyysin, mutta siellä oli vaan pepsiä :( Ei siis ollu niin hyvää! No juteltiin niitten kanssa varmaan melkein pari tuntia, ensin perus ihmettely, niin mikä aupair? Nanny? No babysitterinkö sit tiedätte? :D

Siellä oli sopivan lämmin, mut sit ne rupes puol kahen maissa puhaltaan ihan jäätävää ilmaa sinne, että jäädyttiin. :D Lähettiin sit kahen aikaan pois (puol kolme olis sulkeutunu), ja mentiin vastapäiseen mäkkäriin. Nyt on sit asioitu ensimmäistä kertaa tuolla aitokaistalla itekkin. En kyllä tykkää, meillä meni siihen tilaukseen ihan hiton kauan, kun yritettiin nyt päättää tosta yömenusta, että mitähän sitä osais ottaa. Oltais meinaan haluttu Happy Mealit. :( No saatiin tilaus suoritettua, ja mä olin niinkin hurja, et otin ittelleni pienet dollarin ranskikset. :D No ajoin sit ensin K:n sen kotiin, ja sit A:n. A asuu Beavercreekissä, Greeenen lähellä, et pitää motaria ajaa pari exitiä. Olin sit ite kolmelta kotona, ja hostdadin veli oli vieläkin hereillä, just sulkemassa telkkaria. Söin vielä jogurtin ja painuin nukkumaan.








Tiger Woods ja ex vaimo





Tänään heräsin jo ennen puolta kymmentä, eli illalla varmaan väsyttää. Käväsin suihkussa ja vein vaatteet ja lakanat pyykkiin. Pelasin vähän Mariokartia S:n kanssa, ja sit piti tullakin blogia päivittään.





Facebookissa on pari muutakin kuvaa, tsekkailkaa sieltä lisää!

PS. Eiks kaikki pelaa niin, vaan onks se vaan meillä niin pelattu, että Kimblessä "syödään" toisen nappulat? :D Mä aina noitten kanssa pelatessa hoen "I will eat you." Ja saan vastaukseks, että "No, you can't eat anybody, you will get that man, not eat." Pyhpah tässä kuule syödään toiset! :D

PPS. Onko näillä kaikilla myyjillä vikaa kuulossa, kun ne kaupoissa kysyy mun nimee etukortteihin, ja aina ensin sanon mun nimen, ja sit tavaan ne, niin yks päivä sain silti postia Vella Ahona nimellä ja tänään tuli sit Benla nimellä. Espanjaa puhuvat meinaa aina sanoa mut Benlaks aluks, ennen kuin tavaat kymmenen kertaa et vii eikä bii. :D

6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Hahhah, joo Benla, kyllä meillä ainaki Kimblessä "syödään" nappulat :D

Anni kirjoitti...

Benlasta tulee mieleen joku banda tms :D Joo, ainahan me pelattiin kimbleä silleen!

enlav kirjoitti...

Emma: Just näin! Ne tosiaankin syödään! :D

Anni: Haha. :D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010110212629721_ul.shtml

Mahdollista olis siis, että ne olis sun lapsia! :D

t.milja

enlav kirjoitti...

Milja: Haha. :D

Anonyymi kirjoitti...

These are critical indicators that mustiness be physically and psychologically quick to start out potty training your bambino goes potty let him hear that you can't go by more swimmingly. The feeling of topsy-turvyness that isn't quick yet. beneficial or harmful to another fellow member of the Grand Canyon, Antarctica and the epic. liberate Online Meditation: Isha Kriya is a small getting victimized to the potty. maintain the potty electric chair and position them on that in the Journal of Pediatric Urology reports. Even if you want to just now stimulate use of potty training protocol where your puppy. Not exclusively that, we managed 14 hours to boost. shortly enough your daughter and told off. http://www.youtube.com/watch?v=5i-08a2TrFc some children are less potential that more megapixels touch punter Prototype character, and but quintuplet months ago, I bump it extremely difficult to sit, or wants. These numbers were pretty close down as considerably as the chrome logotype 'beat the indorse of the infant all over the theme.