3.10.2010

Cincinnati

Eilen teki tiukkaa herätä yheksältä reilu seittemän tunnin yöunien jälkeen, ja olikin vähän hidas aamu. Kyllä mä olin jo kymmenen jälkeen autossa yrittämässä syöttää navigaattoriin Ikean osotetta, mutta eipä löytäny. Ei myöskään löytäny pelkällä hakusanalla Ikea, joten sit piti hipsia takasin sisälle ettiin viereisen kadun osoite. No se löyty, ja pääsin matkaan puol yhentoista maissa. Cincinnatin suuntaan moottoritie olikin jo nelikaistanen. :p Mut vitsi nää ihmiset ajaa täällä ylinopeutta! Minä ajoin 55mph:n alueella melkein seittemääkymppiä, ja kaikki meni musta ohi. Hmm. No matkaan meni 35min, ja M olikin kans saapunu just sinne. :) Puhuttavaa kyllä riitti, suut kävi taukoamatta, mut välillä meinas alottaa lauseita englanniks, alkaa vähän jäämään päähän tuo englanti. Kierreltiin sit Ikeaa ja juteltiin, ja käytiin ostamassa Maribun suklaapötköt karkkitiskiltä. Sit mentiin perunamuussille ja lihapullille ($4,24 = 3,23e)! <3 Namnam. Niitä syödessä kolmas suomalainen au pair N kans saapu paikalle. Sillä oli kans ollu vaikeuksia löytää, kun gps ei löytäny sitä Ikea Wayta. Käytiin vielä uudelleen herkkuhyllyillä, ja sit N:n piti lähtee sen ekaan tapaamiseen (M ja N on molemmat EurAuPairin kautta). N:llä on muuten aivan valtava auto, vitsailtiin et sen etupuskuri on korkeempi kun tavallisten pikkuautojen katot ;)). No me otettiin suunnaks peräkanaa Jungle Jim's, kansainvälinen kauppa. Se olikin sit kallis kauppa, kuten odottaa saattoi. Ostin fazerin maitosuklaalevyn $3,59 (= 2,73e), dumle -pussin $5,19 (= 3,95e), kinderin pikkusen patukan $0,79 (= 0,60e), pandan lakuja $3,59 (= 2,73e) ja Oboyn kaakaota $8,79 (= 6,69e). Kattokaa Juhlamokan hintaa! 8)







Jungle Jim's:istä matka jatkui M:n kotiin; käytiin moikkaan niitten mustaa labbista (<3) ja Jacobia! ;) Mä haluan ittelleni tollasen Edwardin! <3 M:llä on tosi mukavat hostvanhemmat, et niittenkin kanssa puhuttiin jonkin aikaa. Ja niitten talo on tollanen aivan ihana iso avara! <3 Jätettiin mun auto sitten niille ja jatkettiin matkaa M:n autolla. Ajettiin sillan yli Kentuckyn Newportiin (vähän niin kuin OC:ssa, kun ne menee aina Newportiin ;)). Oli vaan vähän sateinen ja kylmä ilma (joillain ihmisillä oli jo kunnon toppatakit päällä ;D), mut se parani sit kuitenkin. Nähtiin saksalainen L, ja mentiin Starbucksiin, kun M:n ja L:n piti kirjoittaa yhen tytön synttärikortti. Sinne sit tuli kaks saksalaista lisää, ja sain kutsun ens viikonloppuna Clevelandiin telttailemaan...Hmm nyt on kyllä jo vähän liian kylmä, että mä haluaisin telttailemaan.. :D Lähettiin sit aika pian M:n kanssa pois, käytiin ottaan valokuvia ja sit lähettiin Kenwoodin ostoskekseen. :) Eli nyt on taas yks uus osavaltio missä on tullu käytyä. :) Kenwoodissa käytiin ensin varaan pöytä The Cheescake Factorysta (siellä oli 1h 15min jono, et hyvä et käytiin heti varaamassa!). No mentiin sit yllätys Forever 21:seen, ja mukaan lähti villatakki $12,50 (= 9,51e) ja musta paita $5,99 (= 4,56e). No ei me sit oikein muualle ehittykään, et tuolla kulu se tunti, joten suunnattiin sit Cheescake Factoryyn :) Elämäni kallein pitsa, kun halusin kana-ananasta, ja hyvää suklaakakkua! <3 Molempia löytyy nyt meijän jääkaapista, kun ei kaikkea jaksanu syödä.







Kotiin lähdin ajaan M:ltä kymmentä vaille kymmenen, ja nyt gps neuvo eri reittiä kun tullessa, joten mulla ei ollu tuolla pilkkopimeessä ja sateessa mitään hajua missä oon, toivoin vaan gps:n ohjaavan mut perille ;) Kotiin selvisin joskus varttia vaille ykstoista. Aivan mahtava päivä oli, tällasia lisää! <3 Nukahdin sit heti yhentoista maissa.
















PS. Edwardille tiedoks, että en oo oikeesti kiinnostunu Jacobista, mut oli vaan pakko ottaa yhteyskuva. ;) Väitteltiin tästä M:n ja sen hostäitin kanssa, koska ne oli Jacobin kannalla, mutta Edward sen pitää olla! <3

9 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

team jacob!! :D
oi ihana forever21 kuinka sinua kaipaankaan! oon kade ku saat shoppailla ihanis kaupois! :)

enlav kirjoitti...

Mäkin tykkään! ;) Mut en oo täältä kyl viel löytäny vertoja Englannin Primarkille, koska on Forever21 kalliimpi kun se. Primark oli niin halpa! :p

Anne kirjoitti...

AAAAA mä rakastan Kenwoodia! Ja mun mielestä parhaat leffateatterit IKINÄ on tuolla Newport on the leveen AMC:ssa :) Ootko käyny siellä Newportin akvaariossa?

enlav kirjoitti...

Täytyy joskus mennä tsekkaan toi leffateatteri. :) Ja en oo käyny vielä, sinne akvaarioonkin haluan joku päivä! Koska sä oot näillä kulmilla oleillu ja miks? :)

Anne kirjoitti...

Muutama vuos takaperin vietin pari kesää siellä kun kummitäti ja sen mies asu Cincinnatissa ihan kymmenen minuutin ajomatkan päässä tosta Newportista, Walnut Hillseillä ihan Eden Parkin vieressä :) Tuli sit ravattuu useempaankin otteeseen Kenwood ja King's Island ja kaikki muutkin läpi, pakko mainostaa vielä et jos museot yhtään kiinnostaa niin Cincinnatissa on sellanen museokompleksi jonka nimeä en kuollaksenikaan muista (enkä jaksa googlata), mutta se on vanhalla rautatieasemalla ja siellä on ainakin ihan hiiiiiirmusen iso sellanen samantyylinen teatteri mikä Heurekassa on, sellanen puolipallon muotonen. Niile on oma nimityskin, muttä jälleen kerran se laiskuus iskee enkä jaksa ottaa selvää... :D

Mulla on kamala ikävä Cincyyn ja vitsi jos joskus sit mun Islanninvallottamisen jälkeen lähen Jenkkeihin auppariks niin toi alue on kyllä ihan ykkösvalinta mulle!

enlav kirjoitti...

Anne: Vähän kiva! =) Täytyykin tutkailla! Mitäs sä muuten Islannissa? :)

Anne kirjoitti...

Lähen au pairiks, sitä kautta tänne eksyinki ku jenkkiaupparit näyttäis vähän olevan ainoita joilla on blogi :D TJ 73 Suomessa, huuui!

enlav kirjoitti...

Anne: Vähän siistiä, en ookaan kuullu kenenkään lähteneen Islantiin! =) Islanti on kans sellanen maa, mikä pitää päästä joskus koluamaan. :p Mut meetkö ihan islantilaiseen perheeseen, minkä ikäset lapset ja kauanko aiot olla siellä? :)

Anne kirjoitti...

Joo se on ihan täysin íslensk fjölskyldan (ja tähän loppuu mun islanninosaaminen :D), lapset on 20kk (poika) ja 5v (tyttö) kun meen sinne, oon vaan puol vuotta kun perheellä ei vissii kauemmin oo tarvetta :) Vaikuttaa tosi mukavalta perheeltä, vanhemmat on alle kolmekymppisiä ja mennään samoilla linjoilla about kaikissa asioissa uskonnosta ruokavalioon, innolla odotan kyllä tammikuuta :)