13.10.2010

Näppylät valtaa mun kehon

Ää kuolen tähän kutinaan ehkä kohta. Mulla on ihme näppylärykelmiä varsinkin käsissä ja jaloissa, ja ne kutisee ihan kamalasti. Oon laittanu hydracortisonia, mutta ei auta varmaan yhtään. Hostmum kun on ihotautilääkäri, sano, että joskus tollasia voi tulla kun parantuu. Anteeks mitä? En oo ikinä saanu mitään tällasia kun oon parantunu jostain kuumeesta tms, en tiedä mitä hirviömonsteribakteereja täällä sitten on, että ne aiheuttaa tällasta. Kuume taitaa olla jo pois (en oo eilisen jälkeen ottanu särkylääkettä), joten yks asia on ees hyvin. Mut mieluummin ottaisin sen kuumeen enkä näitä epämääräsiä kutisevia näppylöitä. Äääääää.

Ja toinen ongelmani on nyt se, että multa tosiaan lähtee hiuksia paljon enemmän kun Suomessa ollessa. Aina suihkun jälkeen lähtee kamalasti, ja sit niitä on joka puolella. Mutta nyt sanoin tästä hostmumille, ja se sano, että noin tapahtuu helposti muuttaessa toiseen maahan. En nyt tarkkaan muista mitä se selitti, mutta eli toi voi olla ihan normaalia. Et toi voi kestää parikin kuukautta, mut kyl noitten lähteneitten hiusten pitäis sit takas kasvaa. :D Eli tässä asiassa ei pitäis olla mitään hätää.

Muuten olo ollu jo parempi, et aamulla oli vielä vähän hassu olo, mut oltiin vaan ihan rauhassa babyn kanssa, niin sai levättyä. Lämpöä on ollu just siinä 37 kieppeillä, ihan vähän yli ehkä. Tänäänhän oli taas vaan puoli päivää töitä, et helppoa ollu. Nyt alkaa jo kyllä nyppiin, kun oon nyt ollu kolme päivää neljän seinän sisällä. Huomenna aattelin kyl illalla mennä englannin tunnille, ellei nyt olo pahene. Tänään piti illalla mennä johonkin halloween kaupoille perheen kans, mut tänne iski karmee sade, tuuli ja ukkonen, niin ei sit menty. :D Joku muu päivä sit.

Lapset kävi tänään ottaan flunssa rokotteet (vai mikä se nimitys nyt on), mut en mä halunnu, kun en oo ikinä ennenkään ottanu..

Onneks iltapäivällä tuli ihana yllätys postiluukusta! Kiitos ihanalle tädilleni paketista, nyt saa taas herkutella salmiakilla ja suklaalla! <3 Namnam!

Nyt vois yrittää nukkua tätä kutinaa pois. Jos saa unta tän johdosta. Ja löysin taas yhden iljetyksen tosta lattialta. Näkisitte mun nää hämähäkin metsästystalkoot, niin kuolisitte nauruun. Ensin, kun tajuan sen olevan hämähäkki eikä vaan joku roska, niin äänetöntä kauhunkiljuntaa ja kylmiä väristyksiä, sitten äkkiä paperia, ja tällä kertaa kaukosäädin sai olla murhaaja. Sit hakkaan päättömästi sinne hämähäkin suuntaan. Ja lopulta selätin sen hämähäkin, ja viimeistelynä vedin vessanpöntöstä alas. En voi jättää mitään sattuman varaan, koska tietenkin on mahdollista, että kaiken hakkaamisen jälkeen se ei oo kuollu, ja heittäisin vaan roskikseen, niin ihan varmasti se heräis eloon ja kömpis kostaan mulle. :( Vainoharhaistako, en usko. ;)

7 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

En ymmärrä näillä tätä flunssarokote paniikkia. On tässä ennenki flunssaa sairasteltu :D

Anonyymi kirjoitti...

se on nokkosihottumaa, mulle tuli kans heti kuumeen jälkeen ja jokapaikka oli näppylöillä. kävin lääkärissä ja antoivat allergialääkkeitä. kauhistelivat kylläkin ku koko kroppa oli siis ihan ravunpunanen että jos pahentuu niin sitte täytyy tilata ambulanssi:D(ei siis silloin vielä tienneet että mistä johtuu) se menee varmasti kohta ohi!

Heidi kirjoitti...

Miun hostmum sanoo että miun pitää ottaa se rokote, vaikken kyllä ite halua. Kivaa... en oo suomessakaan koskaan ottanu ja hyvin oon pärjänny.

Joo, toi hämähäkkimetsästys on kyl niin tuttua. Ekana tapetaan se niin paljon kun pystytään mut eihän sitä tiedä jos se herää vielä eloon? Pöntöstä siis vaan alas! Ja kaikki muutkin öttiäiset.

enlav kirjoitti...

Janiika: No aijaa, Jenkit vaan vetää kaiken aina överiks ;)

Ano: En tiiä onko nokkosihottuma ja nokkosrokko sama asia, nokkosrokon sairastin kerran. Ja sillon olin ihan täynnä punasia läiskiä ympäri kehoa, mitkä kutis. Tampereella lääkärissä meni sillon sit se päivä, kun ne ei alussa osannu sanoa, että mikä ihme se on. Joo tää toivottavasti menee ohi, ainaki hostmumin mukaan. :)

Heidi: Miks se käskee sun ottaan se rokotteen? :/ Hyvä et jollain muullakin on samanlaiset fiilikset hämähäkkejä kohtaan. :D

Mari kirjoitti...

Meillä kävi lapset tänään ottaas flunssarokotteet. Eipä siinä tarvittukaan kun neljä aikusta pitääs yhtä lasta paikallaan. :D

Mut juu, mäkään en ymmärrä tätä jenkkien flunssarokotepaniikkia Tai lapset ja vanhukset ymmärrän mut en terveitä aikuisia :o Ja se on kans outoo et flunssarokoitteita annetaan tyyliin keskellä jotain tavarataloa...

Heidi kirjoitti...

enlav: ööh, ne kai haluu etten tuu kipeeks ettei tuu sairaspäiviä talven aikana.. mut en mie kyl kovin vastustellu kun ne siitä sano mut kattoo nyt, ei oo muutamaan päivään maininnu, enkä mie aio sanoo mitää jos ei uuestaa ota esille.

enlav kirjoitti...

Mari: Aijaa. :D Noi kävi kai ihan jossain terveyskeskuksessa tms ottamassa ne rokotteet. Tai itse asiassa en kyllä tiedä, ainakin luulin.

Heidi: :D