20.10.2010

Home Alone

Oi minkä takia täällä kaikki kadut on päättyviä? Just Ct:tä tai Crt:tä tai jotain muita, et joutuu seikkaileen ees taas. Tänäänkin mentiin sit kahen tunnin lenkki, kun tiet ei mennykään ihan sillein miten olisin halunnu. :D Mut eilen muuten mulle selvis, et miks ihmiset haravoi lehtensä tien reunaan isoiks kasoiks - tollanen säiliöauto tulee tollasen ison putken kanssa imeen ne lehdet. :D

Mut aamulla tonne kävelylle lähtiessä olin pukeutunu kolitseihin, t-paitaan, ohueen villatakkiin, tohon uuteen mustaan takkiin, kaulahuiviin ja tumppuihin, ja sit ohitan bussia odottavan poikajoukon, joista pari on t-paidalla. Joo moi vaan mä olin tosiaan tuolta kylmästä Suomesta. :DD Mut mä vihaan kylmyyttä, ja tuol on oikeesti nyt aamusin kylmä, niin en tajuu kuin ne voi olla vieläkin t-paidoissa.


















Tossa toka vikassa kuvassa taas nähdään nää hienot kävely/pyörätiet. :DD No päivä meni kivasta babyn ja S:n kanssa, pelailtiin taas varmaan viis kierrosta Troublesia, pari kertaa muistipeliä ja sit airhockeyta! =) Hostmum tuli kotiin ennen kahta, ja lähin sit pyöräileen pankkiin hakeen käteistä, ja postiin hakeen postimerkkejä. Vitsi tuol postis on kiva käydä, kun siellä on aina tarjolla mansikkalakuja ;) Mutta oli kyllä rankka pyöräily, kun oli kauhee tuuli! Ja tonne pankille on tosiaan matkaa 7km (katoin just tarkan reitin ja matkan googlemapsista) ja postillekin 6,4km. Kamalaa kun Koskissa on tottunu siihen, että kaupungille pääs 10 minuutissa pyörällä, ja toiselle puolelle kaupunkia 20-25 minuutissa. :D Ja lähimpään ruokakauppaan, eli Krogeriin on 4,5km (paitsi lyhintä reittiä olis 3,5km, mutta siellä ei oo jalkakäytäviä, ja toi Main Street on kyllä yleensä aina aika ruuhkainen, että ei siellä oo herkkua pyöräillä).

No kävin sit kokeileen vielä vähän juoksemista, ja muistin taas miks vihaan sitä. Heti rupes pistään ja sattuun, ja lenkki oli ehkä 1,5km, ja oli tuskaa. :D No tääl menin suihkuun ja kuulin, kun joku tuli sillä välin kotiin. Hiippailin huoneeseen vaihtaan vaatteita, ja kuuntelin, että nyt siellä taitaa olla jompi kumpi hostdadin veljistä, koska ääni ei ihan täsmänny (puhu siis puhelimeen) hostdadiin. No sain just topin ja farkut päälleni kun hostdadin keskimmäinen veli ilmesty tohon oviaukkoon. :D En kuullu kun se oli alakertaan tullu, ja koska hostmom ja -dad aina varmistaa, että voiko ne tulla alakertaan. Menin sit syömään, kun hostdadin veli oli tuonu kiinalaista. Ja hei mä tykkäsin siitä, riisiä&kanaa&vihanneksia, nam! <3 Ja kun hostmum tuli kotiin (sekään ei tienny et toi veli tulee tänään :D), niin se kerto et se nyt asuu jonkun kk about täällä tai jotain, kun sillä on joku työkeikka Daytonissa. Tai en mä nyt ihan varma oo mitä se sano, mutta jotain tollasta.

Seiskalta panama E ja columbia A tuli hakeen mut (A on siis E:n perheen uus aupair, ja E lähtee nyt pe matkusteleen ja sit takas panamaan). Mentiin Wendysiin, koska noi ei ollu syöny dinneriä, ja oltiin siellä sit joku tunti. A vaikutti kyllä ihan mukavalta, mutta oli tosi hiljainen ja ei se kyllä kovin kummoista englantia puhunu. Koska kun kysyin siltä jotain, niin sit se ootti melkein aina et E tulkkas espanjaks sille. Puhuin sit hostmumille, ja se just sano, että ne oli haastatellu jotain columbialaista, niin ne oli kuullu, kun sillä oli ollu tulkki siellä huoneessa. :D Ja se tulkki oli sanonu sille kaiken mitä se vastaa jne. Mitenköhän tollanen aikoo täällä pärjätä. ;D Mut kyllä mä uskon et A nyt pärjää, kyllä se nyt perusjuttui ymmärsi.

Wendyn jälkeen sit vaan hengasin tossa yläkerrassa, jäin katteleen noitten kanssa Starwarsia (miten kirjotetaankaan?) ja sit sieltä tuli Home Alone eli Yksin kotona. Vitsi siitä on niin monta vuotta kun on viimeks nähny noita! Mut haha oli hauska. Tosin T (nuorempi hostpoika) oli ihan kauhuissaan, kun tossa leffassa se poika laitto karmeen kokosen hämähäkin sen roiston kasvoille, ja sit kun se roisto vielä sano, "I'm going to kill that boy.", niin T sanos: "I don't like this movie." :D Mut hostmum kerto, että jossain kaupas oli tänään ollu sellanen halloween- juttu, haudan takaa nouseva hahmo, joka tulee kohti, niin se oli pelästyttäny hostpojan ihan täysin, kun se oli tullu sitä kohti. No koko loppuajan siellä kaupassa T sano jokaiselle miehelle "Hi", ja kaikkien piti vastata sille, koska tää pelottava halloweenkoristushan ei puhu, ja T oli varma, että se hahmo alko seuraan sitä, niin jos kaikki vastas sille, niin ne oli oikeita ihmisiä. :DD Voi pientä!

Loppuun tän päivän mun hittibiisi! Kuuntelin ehkä kymmenen kertaa putkeen tänään, kun keksin, että haluan kuunnella tätä. :D

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ahh, Hölmö rakkaus on iiiiiihana laulu <3

enlav kirjoitti...

No niin on! <3

Anni kirjoitti...

Näinpä! Pitäis muutenkin kuunnella Scandinavian music groupia, kun en oo aikoihin kuunnellu <3

enlav kirjoitti...

Anni: Joo täällä varsinkin haluaa kuunnella kaikkee suomalaista musiikkia koneella ollessa, kun radiosta tai missään muualla sitä ei kuule ;)