10.10.2010

Niin mites sillä pyörällä ajettiinkaan?

Eilen Korea C tuli meille yhentoista maissa, kun sen hostvanhemmat heitti sen, ja sit lähdettiin Cincinnatin Outlet Mallsiin. Hiukan tuli ongelmia ennen lähtöä, kun gps lopetti toimintansa, meni jotenkin off -tilaan, ja alko navigoimaan aina Greenelta! No sinne mennessä mulla oli reitti selvillä, noudatin hostdadin neuvoa ja porhalsin suoraa tota Social Rowta motarille asti (paljon lyhyempi reitti kun mitä viime vkl menin!), ja olin vaan kattonu, et pitää poistua exit 29:stä. Päästiin hyvin perille, ja alussa kierreltiin kolmisin C:n ja suomi M:n kanssa, kunnes C:n korealainen kaveri tuli, niin ne meni omia menojaan, ja me jatkettiin suomiseurassa, kun N:kin liittyi seuraamme. Mä olin varautunu kylmään, koska viime viikonloppuna oli ihan jäätävä, mutta kappas, eilen paistoi aurinko pilveettömältä taivaalta, ja lämpötila keikku 25-30 asteen välillä. Oli hieno päivä kierrellä siellä, ja matkaankin tarttui pari kivaa (ja tarpeellista!) juttua. :D En jaksa nyt muutella euroiks, mut jos joku haluaa tietää eurosumman, niin täällä sen voi tehdä kätevästi! Eli GAP:in huppari $20,99, Reebokin shortsit $14,95, t-paita Rue 21:stä $4,00, harmaa huivi Charlotte Russelta $13,31 ja mustat bootsit $42,59 (toi vuori on siistein ikinä!).










Kotimatkalle lähettiin siinä neljän jälkeen. Gps alko navigoimaan normaalisti, et lähettiin sit sitä seuraan, kun heitin C:n kotiin. No gps käski meijät motarilta pois jo tosi nopeesti, ja ajettiin sit jotain hemmetin pikkuteitä varmaan puol tuntia, kunnes gps käski meijät takasin sille samalle motarille!! Eli oltiin kierrelty ihan törkeen kauan, kun tohon matkaan olis menny ehkä 15min. No matka jatkui, ja oltiin jo Oakwoodissa, mutta gps neuvo kyllä ihan hullusti. Meitä rupes jo hävettään, kun kolme kertaa ajettiin sama pieni ympyrä, kun gps vaan höpöttää, et käänny rampin jälkeen oikealle. No me käännyttiin kolme kertaa ja miettittiin et mikä hitto tässä nyt on, mut siinä pitikin ensin kääntyä vasemmalle, mennä joku 100m ja sit vasta oikeelle. Kiitti gps, mäkin rakastan sua! <3

Hosttyttö halus tulla eilen nukkuun mun kanssa tänne, mutta eipä se sit ollukaan niin helppoa, koska sehän ei voinu nukkua ilman valoa. :D No kyllä mä ton valon kanssa nukahdin, ja heräsin sit hetken päästä, niin sammutin sen, ja jatkoin unia. :p Tänään kävin näkeen saksa J:tä (oli mun huonekaveri training schoolissa), mentiin Dayton Mall:iin. Nyt ei mukaan lähteny kun pikkarit Victoria's Secretiltä!








Ja nyt mulla alko viikon ostolakko! Päätin, että yritän olla viikon ostamatta mitään. Tai et käteiseni, $25 dollaria saan max. käyttää, mut en yhtään enempää, ellei oo hätätilanne.. :DD Olis meinaan yks kiva suunnitelma ens kuulle, ja se vaatii rahaa, mut täytyy vielä pari asiaa tsekata, niin sit voin paljastaa mitä tuleman pitää =) Toivottavasti ihan parin päivän sisällä!

No illalla mentiin taas syömään hostmumin vanhempien luo, et hostdad oli tulossa perästä, se halus kuntoilla, niin tuli pyörällä. Tai paremminkin yritti tulla, se tuli lopulta kävellen, koska se oli kaatunu ja saanu pyörän ihan mutkalle ja käyttökelvottomaks! :DD Se oli menny johonkin risteykseen vähän vauhdikkaasti ja sit olikin tullu auto, et sitä väistäessä oli kaatunu. Ei sil onneks ollu kun parit naarmut, mutta sen itsetunto tais kokea kolauksen, kun se mua aina kamalasti varotteli, että pyöräile varovasti jne. :DD Se kävi sit autolla hakemassa sen pyörän tonne hostmumin vanhempien talolle, ja ne sitä katteli, että täytyy varmaan uus pyörä ostaa, kun uuden ostaminen tulee halvemmaks kun ton korjaaminen. Olin just miettiny, et en oo hetkeen ollu pyöräileen, niin ens viikolla olis sitä tiedossa, niin yks menee heti rikkoon pyörän. :D Mut hostmumin isä heti lahjotti mun käyttöön sen vanhan pyörän! Se lupas tuoda sen huomenna, niin aattelin huomen illalla mennä heittään pyörälenkin! :)

Ja oli muuten ihan törkeen hyvää ruokaa tuolla! Hostmumin äiti oli tehny taas noita perunoita, paistanu foliossa, ja niitten kans sour creamea ja sit sellasta piirakkaa, näytti ihan jälkiruoalta, mut siellä oli kanaa ja vihanneksia sisällä, tosi hyvää! =) Sit oli jotain leipää, salaattia ja jälkkäriks suklaakakkua, nam! Nyt oon vaan ihan täynnä vieläkin. Hei ootteko muuten nähny geenivirheistä oravaa, eli valkoista?? :D Mä menin tonne hostpojan kanssa hostmumin äitin kyydillä, ja matkalla näky tollanen karvakasa.







Belli / Beili (en oo oikein varma tosta nimestä.. :DD)






Max: "Heitä se pallo jo heitä jo."







Nyt nukkumaan, ihana viikonloppu taas takana! <3 Ens viikosta voi tulla haastava, sillä mitä mä nyt teen keskiviikkona puol kahesta eteenpäin, kun en voi mennä shoppaileen.. :D Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! ;) Jos en muuta keksi, niin lähden ehkä parin tunnin pyörälenkille... ;D


6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

En tiie mutta mie tykkään käydä kävelemässä park-alueita. Täällä on ainakin tosi ihania reittejä mitä kulkea, ja varsinkin nyt kun on ruska-aika.

Anonyymi kirjoitti...

Sie on kyl tosi halpaa! Et sä pysty olla ostamatta, sen arvaa jo nyt. Tai jos pystyt, ni kunto nousee hyvin ;)
T. Milja

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko meni yhteensä kaikkineen noihin AuPair maksuihin ennen lähtöä? Siis ihan vakuutuksineen jne... :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko meni yhteensä kaikkineen noihin AuPair maksuihin ennen lähtöä? Siis ihan vakuutuksineen jne... :)

enlav kirjoitti...

Heidi: Niin jotain normi park- alueita vai mitä? :D

Milja: :DD

Ano: Mä veikkaan et alle tonni. Voin yrittää laskeskella myöhemmin tarkemmin. :)

Oona kirjoitti...

Villi veikkaus, että koira on Bailey. :-)