26.10.2010

Olipa kerran myrskyinen päivä

Eilen muuten hostmum toi kaupasta Waasan näkkäriä! =) Nam! Ja aamulla kun menin yläkertaan, niin tuolla oli kauhee sekasorto meneillään, koska netti ja telkkari ei toiminu ;D T:llä oli kiukkukohtaus, koska se olis halunnu kattoo Scoopy Doota, ja hostdadin piti tehdä töitä. Eilen illalla mä menin jo kymmeneltä nukkuun, mut puol kakstoista oli kuulunu paukahdus ja sit alkanu näkyyn liekkejä tosta viereiseltä kadulta, ja sinne oli menny paloautot. Sillon oli katkennu sähköt, et sähköt oli tullu vasta joskus yöllä, ja netti ja telkkari palas aamulla kymmenen maissa.

No tänään baby oli oudolla päällä. Itkeskelly vaan, ja nukkunu ihan kamalasti, eikä ruoka maita. Hostmum kun tuli kotiin, niin mittas kuumeen, ja sitähän babyltä löyty jonkin verran, joten siinä käytökse syy. Nuoremmalla hostpojalla, eli T:lläkin oli vähän kuumetta.. No aamupäivällä alko kauhee tuuli, mut et S:n kävin hakemassa 11.15 pysäkiltä, eikä mitenkään liikaa myrskyilly. No sit tossa kahentoista maissa alko rankkasade ja tuuli vaan ylty, ja hostmumkin soitti, että Daytonin alueella on meneillä tornadovaroituksia, että kattelkaa telkkaria. Minä siinä enemmän paniikissa olin kun hostpoika, se vaan hoki että tulispa tänne oikeesti tornado. :-D No joku reilu tunnin tota tais kestää, mutta ei alkanu sireenit soimaan, et olis tullu ees varotus. Mut Cincinnatissa oli ollu ihan tornadovaroitus, ja tässä lähialueilla kans. Mut kyllä tuolla sen verran tuuli, että se onnistu takapihalla liikuttaan rautatuoleja ja toisen niistä kaatokin. Ja lasten muovilelut tykkäs lennellä vähän tuulen mukana... Suurin myrsky oli jo tasoittunut kun hosttyttö tuli koulusta (niillä oli ollu koulussa tornadovaroitus, joten ne oli joutunu istuun pulpettiensa alla melkein tunnin:D), mut vettä sato vielä rutkasti. Joten tossa oli neljä tai viis vanhempaa taas hakemassa lapsiaan autolla ton alle kahen sadan metrin matkan. :D Iltapäivä meni sit ihan normaalilla kaavalla, ei mitään ihmeellistä.

Mutta vielä tilannepäivitys mun jalasta ;) Oikein nätti, mäkin tykkään!





Ja kattelin lasten lelukirjaa, just tollasia mitä pienenä selailtiin ja merkkailtiin, että mä haluaisin tän ja tän ja tän. :D No amerikassa pitää tietty olla omat luisteluradat ym. lapsille ;D







Ja tässä on tää mun varapyöräni. En vielä oikein hallitse tota satulan ylijoustavuutta, kun se tosiaan on tollanen, kuten kuvasta näkyy.





Ja otin kuvan tosta tornadovarotuksesta, kun uutiset pauhas sillon päivällä joka kanavalla. Centervillehän on Daytonista kaakkoon päin, eli ihan tossa tornadovaroituksen reunoilla.






Illalla menin englannintunnille, kun sää oli jo hyvä! Monet, ketä siellä oli, niin oli ollu tornadovaroitus tänään, kun olivat viereisissä kunnissa työskennelleet. Ja kotiin ajaessa oli taas vähän enemmän tuulta, kun motarilla tuntu ottavan toi tuuli autoon tosi helposti.

PS. Otin parit videot päivällä tosta kovasta tuulesta, mut voisin yrittää huomenna askarrella niitä tänne. =)

4 kommenttia:

ainomaaria kirjoitti...

Ai kauheeta toi sun jalka.! nayttaa aika pahalta... varmasti on kipea =/

Anonyymi kirjoitti...

niimpä^^:S

Jenna kirjoitti...

Juuri samaa olin kommentoimassa. Miten ihmeessä sä sen onnistuit noin telomaan. :/

enlav kirjoitti...

No niinpä, kun en tajua. Et miten sain sen noin kipeeks ja mustaks.. :D