28.10.2010

What's wrong?

Lueskelin tossa aamulla blogien uudet tekstit läpi, joita seuraan. No Mungolifen Anna (täältä ja täältä löytää noi tekstit, lukekaa ihmeessä!) oli ottanu oikein osuvasti kantaa tohon Päivi Räsäsen kommentteihin homoparien vihkimisestä. Annan teksti oli mun mielestä täyttä asiaa, ja oon aivan samaa mieltä! Lähdin sit selvitteleen asiaa vähän enemmänkin, ja kävin yleareenalta kattomassa sen haastattelun, ja sen jälkeiset pari muutakin. Ja en voi kun todeta, että huhhuh. En nyt enempää ala tätä pohtimaan, sillä Anna sanoo noissa teksteissään kaiken, mitä ite haluan sanoa. Mutta yhden lainauksen haluan tähän laittaa, jos kaikki ei noita jaksa lukea: "Ja jos joku vetää tähän nyt Raamattu-kortin niin voi helvetti. Raamattu on kirja. Siinä missä Twilight. Ei se tee Jumalasta yhtään enempää oikeeta olentoa ku Edward Cullenistakaan."


Päivi Räsäsen haastattelu: http://areena.yle.fi/video/1138615
Vastaukset syytöksiin: http://areena.yle.fi/video/1367438
A-studio: http://areena.yle.fi/video/1369395

No mitäs muuta mun päivään on kuulunu kun nää pohdinnat. No aamusta alkaen baby oli tosi vaikee, kun oli raukka kipee :( Se oli ihan sika väsyny, mutta ei suostunu nukahtaan kun kahentoista aikaan - ja silloinkin nukku 15min.. Eli mulla oli ihan törkeen rankka päivä, vaikka olikin vaan puoli päivä, et hostmum tuli 1.30pm. Mutta baby alko heti itkeen, jos sen laski hetkeskään minnekään, joten voitte arvata miten päivä sujui. :D No siitä selvittiin, mut toivon todella, että huomenna baby vois paremmin. En kestä koko päivää, jos baby voi huonosti, eikä voi hetkeekään leikkiin yksin. :D Tän takia mä tykkään enemmän noista 2v->, koska vauvat ei voi kertoa, että mikä niitä vaivaa.

No iltapäivä ja ilta menikin sit vaan sisällä hengatessa, koska onnistuin satuttaan ton kipeen jalkani tänään kenkää laittaessa, että tänään ollu normaalia kipeempi. Eilen en ollu enää ottanu tota lääkettä, mutta tänään päivällä rupes ton takia särkeen, joten otin sit taas yhden tänään. En sit viittiny lähtee mihinkään kauppoihin kierteleen tai mitään. No sain mä siivottua mun huoneen, kun oli pöydälle taas kasaantunu kaikki tavarat. Ja pyyhin pölyt vaatekaapistosta ja yöpöytälaatikostosta, mut toi yks laatikosto jäi vielä huomiselle, en jaksanu tänään. Illalla kyselin thaimaa S:ää kahville Starbucksiin, mutta se työskenteli yli kasiin asti, eikä sit jaksanu lähteä. Mut mun pää ei kestä koko päivää neljän seinän sisällä olemista, mutta kaikki jutut, mitä yksin voi tehdä, vaatis nyt melkein kävelyä turhan paljon, ja se ei nyt tolla jalalla onnistu. :( No huomenna on englannintunti, joten ei tuu toista koko päivää sisällä kökkimistä. :D

Tässä tiistaista videoo! Ei oo se pahin tuulin, mitä puhalsi, mut keksin vähän myöhässä ottaa ton kameran esille.





Nyt unta kaaliin! =)

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

ihana näkee tein pihaakin. vaikka olitkohan se sie joka aiemmin esitteli valokuvin tuota pihaa? hmm.. täällä tuuli kanssa, talo vaan nitis ja natis puuskissa. vähän huteria nää rakentaa täällä!

enlav kirjoitti...

Joo niissä kuvissa jo olikin takapihaa, mutta tossa vielä videomuodossa ;)