8.10.2010

Life as we know it

Eilen oli ihanan lämmin päivä! =) Kesä on tullu pariks päiväks takasin! ;) Aamulla kävelylenkillä mulla oli takki, ja piti sit ottaa matkalla pois, kun tuli kuuma. :p Hostdad sano aamulla, että P:n ja S:n pitää siivota niitten huoneet, että se on sit päivän haastavin tehtävä saada ne siivoon. No ne meni kyllä helposti siivoon, mutta molemmat tuli ehkä 5min kuluttua, että ollaan valmiita. Menin sit kattoon, ja en nähny mitään eroa.. :DD "Iskä haluaa vaan et vaatteita ei oo lattialla." No eiköhän se nyt tarkottanu, että sä keräät kaikki lelut, kirjat, roskat jne. myös pois lattialta. Autoin noita molempia sit, ja saatiin niitten pienet vaatehuoneetkin järjestykseen, ja nyt molemmat huoneet on oikein kuosissa =) Hosttyttö innostu, ja halus pedata vanhempienkin sängyn. :D Nää ei siis noita petejänsä petaile normaalisti koskaan. ;D Siivoojat petaa ne maanantaina kun ne siivoo, eli kerran viikossa on pedit kuosissa ;)

Hostdad tulikin jo kotiin puol neljän jälkeen, mut meni ajaan nurmikkoa, mut mä pääsin sit vapaalle jo ennen puolta viittä. :) Datailin vaan ja puol seittemäks sit englannin tunnille. Olin puol kymmenen kotona ja kattelin sit taas vaihteeks Criminal Mindsia =) Noi on nyt viel uusia jaksoja, ja niitä tulee varmaan joka päivä. :p

Tänään puolestaan käveltiin babyn kanssa kauppaan, eli reilu kahen tunnin lenkki tuli tehtyä. Kävin ostamassa lakkaa ja lämpösuojasuihkeen hiuksille. Molemmat oli $3,49/kpl. Hostmum tuli kuudelta kotiin, ja lähdin puol seittemän maissa hakeen Korea C:tä, 25min tais mennä matkaan tonne Oakwoodiin. Sieltä ei sit ollu kun 10min Greeneen. Nähtiin thaimaa S tuolla, ja mentiin kattoon leffaan Life is as we know it. Aivan mahtava leffa! <3 Tuli taas naurettua oikein olan takaa ja enemmänkin, just sopiva leffa viel aupaireille ;) Ideahan on se, että näitten päähenkilöitten ystäväpariskunta kuolee, ja niitten vauva siirty sit tän miehen ja naisen hoiviin, jotka alussa about vihaa toisiaan, ja ne sit alkaa asuun siinä talossa ja kasvattaa vauvaa =) So fun! S lupas heittää C:n kotiin, joten mä olin kotona jo yheltätoista. :) Ennen leffaa poikettiin Forever 21:ssä, ja lähti parit korut mukaan =) Kaikki oli $1,50! Ja noi ekat korvikset (noi hopeat, kahen pakkaus) ostin sillon keskiviikkona Targetista, unohdin viimeks. :D Hosttyttö on muuten ihana, aina kun se näkyy mun korviksia tai muita koruja, se yrittää ostaa niitä ;) "Vähän tää on ihana, paljolla myyt tän mulle?"














Huomenna tonne Cincinnatin outlet mall:iin, et C tulee mun kyydissä, ja sit nään siel kans suomitytöt! =) Jee! :) Nyt nukkumaan!

2 kommenttia:

Emmiina kirjoitti...

kivalta kuulostaa! :-)

haha, vähän oot pitempi kun toi toinen :D

enlav kirjoitti...

emmiina: No aijaa, oikein pitkä ja pätkä. :DD