24.10.2010

Greene vaihteeks

Mitä ihmettä, en kuussa en oo enää meijän ryhmän ainut Europpalainen! :o Meijän LCC laitto tänään sähköpostia, että ens kuun alussa meijän ryhmään tulee saksalainen tyttö! Kolumbia A:han lähtee kai ens keskiviikkona, joten en oo varma meneeks toi uus tyttö sen perheeseen, kun Springfieldiin se on kuitenki menossa. Eli aika kauaks musta, puolen tunnin päähän, mutta ei kuitenkaan ihan tuhottoman kauaks. :) Ja tää saksalainen on mun ikäinenkin, eli en joudu enää edustaan yksinäni alaikäisyyttä. ;)

Ja täällä kulkee näköjään posti lauantaisinkin, koska tänään löysin postilaatikosta kirjeen suomesta! <3 Perjantaina tyhjensin postilaatikon, joten se on tullu sit eilen. No sain kuitenkin ihanan kirjeen rakkaalta serkultani J:ltä! <3 Yritän vastailla mahdollisimman nopeesti. :)

Tänään sit heräilin kymmenen maissa, ja vaan löysäilin koko päivän kahteen asti, kunnes lähdin thaimaa S:n kanssa Greeneen. Mentiin kauppoihin kierteleen, ja käytiin Panera Breadissä syömässä =) Söin jonkun kanasandwichin, mikä oli tosi hyvää ja mansikkasmoothien. :) Matkaan lähti Forever 21:stä pöllö -sormus ja ja noi mun kaipaamat timantti rusettikorvikset, molemmat taas hintaan $1,5.




Harmaa toppi oli hiukan alle $16 deLiA*sta.





Sit piti nyt jotain Ohio State -juttua ostaa, joten keksin kerranki käytettävän jutun, eikä vaan mitään avaimenperiä ym. johonkin nurkkaan pölyttyyn, eli ostin korvikset! :) Hiukan reilu $10 tuli veroineen.





Sit en oo muistanu kertoa, että sain hosttytöltä keskiviikkona Halloween -rannekorun. Se oli ensiks kysyny kaupassa, että saako se sen ittelleen ostaa, mut äiti kielsi, niin sit osti mulle, ja ihan omilla rahoillaan, mitä se on keränny.





Kotiin tulin kuuden pintaan, ja avasin sit telkkarin, ja kattelin Harry Potter ja Puoliverinen prinssi, ja tajusin, etten todellakaan oo nähny sitä.. Koska se tuli suomessa elokuvateattereihin? Kesällä 2009? Täytyy joku päivä kattoo se kokonaan, ja ehkä ensin viis ensimmäistäkin.

Mut nyt alkaa huomaan tota kulttuurieroa, et kuinka outoja juttuja tulee esille. Esim. S panikoi sitä, että kun tulee talvi, niin miten se ajaa autoa, kun ei oo ikinä lunta nähnykää, saati sit ajanu lumella? :D Tai kun ei oo ikinä hiihtäny tai luistellu. Ja muutenkin, oon huomannu, et noi kukaan thaimaa tai korealainen ei osaa sanoa ei suoraan, kun yrittää kysellä, että mitä sä haluaisit tehdä. Että tehtäiskö tätä vai tätä? Sen varovaisen ei:n saat ehkä kolmannen kyselyn jälkeen, että en mä nyt ehkä haluais tehdä jos se nyt on sulle ok anteeks anteeks anteeks. Hei mähän vaan ehdotin jotain, kun sulta ei saanu ehdotusta. ;D Mutta kaikkee uutta täällä oppii, et kuinka erilaista tää on, ja et miten kulttuuri vaikuttaa. Mutta ihania tyttöjä noi on, on kuitenki vaan niin erilaista kun suomalaisten kans.

Nyt nukkumaan, kun jalkaakin rupes vähän särkeen. Jätin aamulla lääkkeen ottamatta, ja nyt illalla otin, ettei yöllä häirittis. Öitä! <3

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Aika söpöö, että tyttö säästäny rahojaan ja ostaa sulle tommosen (: Joo, opetat ne hiihtään ja luisteleen siellä :D (Tuli väkisinkin mieleen ne ihanat hiihtoretket korkkiksella, kun se hiihto ei ollu niin pakottamista)

enlav kirjoitti...

Anni: No se halus varmaan vähän korjata huonoo käytöstään, niin osti sit ton =) Jep, mä oon jo sanonu, että talvella sit mennään luisteleen. Hiihtomahdollisuudesta en täällä tiedä, mutta luistelu ainaki onnistuu. :) Haha joo. :D