1.10.2010

Easy A

Tänään oli jotenki tosi raskas työpäivä, kun P (=hosttyttö) ja S (=hostpoika) heräs jo kasilta kans, ja kun käskin ne jossain vaiheessa ulos, niin P alko valittaan, että ei halua mennä ulos ja siitä sitten väiteltiin tovi jos toinenkin. Ne muutenkin tappeli normaalia enemmän keskenään, ja vauva ei tykänny tänään banaanimössöstä, koska siinä oli banaaninpalasia. Se sit ihanasti purskutteli sitä ruokaa ulos suustaan. :D Jouduin kans vaihtaan kolme kertaa kakkavaipan, että ei nyt ihan normaalia ollu. Tehtiin me kyllä vähän oman kaavan mukaan banaanipirtelöä, vaikka siitäkin tuli kauhee valitus, että he ei tykkää banaanista. No eipä ollu mitään muutakaan, ja musta se oli tosi hyvää! Tehtiin sit niille omaa "pirtelöä", missä oli maitoa, jätskiä ja jogurttia + nomparelleja ;D Tää oli mitä ne halus, mut eivätpä sitten kun maistaneet, ei ollukaan hyvää. :D Siinä puol kuuden jälkeen aloinkin jo vilkuileen kelloa, että koska hostmum tulee kotiin, että pääsee vapaalle. Ja mun maha on ollu koko päivän kipeä, musta tuntuu, että oon syöny jotain huonoa, mutta en kyllä keksiny mitään normaalista poikkeavaa.

Käväsin sit suihkussa ja seittemän jälkeen oli tarkotus lähteä Greeneen, mut tajusin, et mun pitää ladata puheaikaa kännykkään, ja sit sen säätämisessä (hostmum sen hoiti, mut ei sekään siis osannu, joten kesti kauan) meni kauemmin, et pääsin vasta puol kasi lähteen. Onneks en menny mun osoitteella, minkä olin netistä kattonu, koska olisin menny johonkin paljon kauemmas. :D Matkalla sit piti soittaa thaimaa S:lle, että onko se oikeesti Exit 10, koska mä luulin et se on pidempi matka. Eihän sinne oo kun 15min. :) Parkkipaikkaa ettiessä meni hetki, kun en heti tajunnu viedä Burger Kingin taakse isolle parkkipaikalle, vaan ajelin ihan niitä pääkatuja. Käytiin sit ostaan leffaliput, ja sit Forever 21:seen. Toi Forever 21 on paljon isompi kun Dayton Mallin, mutta oli Mall:issa taas jotain, mitä en tuol nähny, et hyvä kun on kaks tossa lähellä. :p Mukaan lähti kissa t-paita $8,80 (= 6,70e), pitkään ettimäni musta rannekoru $5,80 (= 4,41e), nyt kerrankin löysin sopivan kokosen, kun aina oon löytäny vaan ihan jättimäisiä! Sit vikana tollanen sydänsormus $1,50 (= 1,14e) + verot $1,05 (= 0,80e).







Sit mentiin syömään Burger Kingiin ja puol yhekstoista sit leffateatterille. Käytiin kattomassa Easy A, ja vitsi oli kyllä loisto leffa! <3 Sai nauraa taas ihan kunnolla, ja siinä oli Penn Badgley (=eli Gossip Girlin Dan)! <3 Leffa loppus hiukan ennen puolta yhtä, ja nyt ei ollu ruuhkia missään. :D Mutta vitsi täällä noi poliisit jaksaa päivystää, taas oli partio tossa 25mph:n alueella downtownissa, mut ne oli onneks pysäyttäny jonkun, et näky jo kaukaa siniset ja punaset valot. Ja täällä on niin hassua, että ei täällä oikein missään (paitsi just jossain downtowneissa) tarvi kattella, että onko kevyenliikenteen kulkijoita. ;) Mut nyt kello on jo melkein puol kaks, mä painun nukkumaan, koska huomenna pitää jo kymmenen aikoihin lähteä ajaan kohti Ikeaa. =)

Ei kommentteja: