24.10.2010

Kings Island Halloween Fear Fest

Eilinen oli aivan mahtava päivä Kings Islandilla! =) Hostdad oli epäileväinen, että lähdetkö tolla jalalla kävelemään, mutta hostmum oli, että kun ei se murtunu oo, niin kyllähän sä voit mennä, kunhan lepäät jos sattuu liikaa. :D Thaimaa N ja sen poikaystävä E tuli hakeen mut puol yhentoista jälkeen, ja matkalla poikettiin mäkkärin autokaistalle (täällä autokaistoilla on kauheet jonot, sisälle kävelemällä sais tilauksensa paljon nopeemmin, mut hei, tää on amerikka! :D), noi otti jäätelön ja hampurilaisen, mä otin mun rakkauden wild berry -smoothien! =) No päästiin tonne Kings Islandiin noitten jonojen jälkeen, kun parkkipaikallekin pääsy kesti, ihan törkeet jonot. Hyvä kun viimeks olin sillon erikoispäivänä, niin eihän sillon ollu mitään jonoja. N:llä ja E:llä oli tulostetut liput (koska tulostamalla liput on alle $30, ja portilta ostettuna n. $50), mutta mä olin ostamassa sitä kultapassia, niin sitä piti sit venailla. Alussa jouduttiin maksaan parkkeeraus ($10), mutta saatiin sit se raha takas ton kultapassin yhteydessä, kun sillä on ilmainen parkkeeraus. Ja tosiaan eilinen oli sit ilmanen mulle ton passin ansiosta, eli ei oo paha hinta toi $70. Tiedän missä ens kevään ja kesän vietän ;)

Ensin suunnattiin The Beastiin, mitä ainakin mainostetaan maailman pisimpänä puisena vuoristoratana. Se meni keskellä metsää, oli tosi siisti! =) Ja se eka alamäki otti kyllä aika kovasti mahasta ;) Ja jos jotain kiinnostaa enemmänkin, niin käykää täältä voi käydä kurkkailemassa, että millasista laitteista on kyse. En nyt muista missä järjestyksessä loput sit käytiin, mut käytiin Adventure Expressissä, missä olin jo viimeks käyny, ei niin hurja vuoristorata. :) Fligth Deck oli kanssa jonkinsorttinen vuoristorata, istuttiin tollasissa vaunuissa, ja se meni välillä vinottain ja heittelehti aika tavalla, että lopussa oli vähän heikko olo. :D Ja siihen jonottaessa nähtiin joku ihme eläin! Se ei ollu pesukarhu, mitä haluan kans bongailla, mut se oli about sen kokonen. Kuvaa en kerenny ottaan, kun se jo viiletti piiloon. :( Syömässä käytiin jossain pitsapaikassa, tais olla La Rosse vai mikä onkaan. Oli hieno saada kahen pitsapalan kanssa "pieni" cokis, ja se tais olla vähintään 0,6l.  No käytiin sit Eiffel Towerissa katteleen näkymät (ja lepäämässä syömisen jälkeen ;D). Mutta porukkaa kun oli ihan älyttömästi, niin kaikkiin laitteisiin venattiin about tunti.. :D Aina kun oli mahdollisuus, niin kävin istuskelemassa, että sai jalkaa lepuutettua. No mentiin sit Eiffel tornin jälkeen tähän kaikista jännimpään, eli Diamondbackiin. Googlettelin tossa, että esim. Särkänniemen Tornado kulkee huippunopeudessaan 75km/h, niin tämä "pikkunen" diamondback kulkee 80mailia tunnissa, eli 125km/h. :D Ei mua ees jännittäny jonossa, vaikka N oli ihan paniikissa (se oli jo kerran ollu tässä), mutta siinä ekassa ja isoimmassa ylämäessä, rupesin hiukan kelaamaan, että mitä mä tässä teen, mä oon about 70m korkeudessa maanpinnasta. Ja siinä turvalaitteena on vaan alaruumiin paikalla pitävä turvalaite, eli yläosa on vapaana. Se eka pudotus oli järkyttävä (en ikinä kilju missään tornadossa tai trombissa tms.), mutta tossa kyllä taisin kiljua koko matkan. Mutta vaikka se oli samalla kaikista pelottavin, se oli silti kaikista paras! :D Kyllä sydän sit pamppaili hetken vielä ton jälkeenkin, oli se sen verran pelottava! =)

Käytiin sit myös The Wortexissa, mut se oli mulle jo tuttu viime kerralta. Menin ihan rentona siihen daimondbackin jälkeen, mutta en muistanu, että siinäkin se eka alamäki otti ihan sikana mahasta, kun menee melkein suoraan alaspäin. :D Se menee sit joku viis tai kuus kertaa pääalaspäin, mut jännittävin osa on tosiaan toi eka alamäki. Vikana laitteena oli Invertigo (kattokaa tuolta linkistä ton Invertigon kuvat, siitä vikasta kuvasta näkee parhaiten), siinä on samanlaiset penkit kun tornadossa, mutta siinä istuttaan aina kaks ja kaks vastaikkain. Eli se menee sen radan alusta loppuun ja lopusta alkuun, että kaikki istuu molemmin päin. Tätäkään en jännittäny, ja mulla oli ensiks selkä menosuuntaan, kun se kipus ton mäen ylös ja syöksyy sieltä sit matkaan. Herran jestas kun se lähti takaperin, niin taisin taas kiljua. :D Sit siel "lopussa" olin naama menosuuntaan, niin siinä mäessä kun se pysähtyy hetkeks ennen pudotusta alas, siinä vaan roikkuu niitä turvakaaria vasten, kun et pysy penkissä. :D No ei se pudotus sit ollu yhtä paha kun takaperin, mutta odotellessa toi roikkumishetki oli pelottava. Kerkesin jo ajatteleen sen parin sekunnin ajan että mitä jos nää turvakaaret nyt aukeis. ;D Mutta sekin oli tosi kiva!

Oltais haluttu mennä Raceriin, mut siellä oli vaan toinen niistä käytössä, joten ei jaksettu jonottaa. Firehawk jäi kans testaamatta, kun siihen oli kahen tunnin jono. :D Mutta kuuden maissa alko toi lasten puoli sulkeutuun, kun seittemältä alko toi Halloween Fear Fest. Siellä oli kaikkia pelokkeita, ihmisiä pukeutuneina ja sit jotain itse pomppaavia ja meluavia leluja jne. No mentiin ekaks yhteen Slaughter Houseen. Sinne päästettiin ehkä joku kymmenisen ihmistä kerralla, ja meijän eellä oli ihmisiä, mut ne meni ihan tuhotonta vauhtia, joten me mentiin sit N:n kanssa edellä. Me kiljuttiin melkein koko ajan, kun ne kaikki kävi sit meijän kimppuun (ja vielä kun kiljuttiin mukavasti). :D Mut vaika sitä tiesi, että tuolta kulman takaa varmaan pomppaa joku pelästyttään, niin silti sitä aina pelästy. Se oli kun suoraan jostain kauhuleffasta, ne ei sentään tappanu meitä, niinku kauhuleffois olis käyny ;) Mut toi oli siis luotu teurastamoks, että siellä roikku eläinten ruhoja, ja kuten toi varoituskyltti tossa alla varottaakin, että ei alle 12v. ja ei kana-allergisille. :DD En kyllä tiedä miten noi kanat tohon liitty. Mutta ne kaiki oli ällöttäviä, vaikka tiesikin, että ne on vaan feikkejä. Sit osa niistä lähti vielä seuraan meitä, että seuras ihan kannoilla ja sit yhtäkkiä kiljas korvanjuuressa. :D Tän jälkeen mentiin kahteen muuhunkin, mut ne ei ollu pelottavia. Kotiin lähettiin ajaan joskus puol yhentoista jälkeen, et olin yhentoista jälkeen kotona. Hiukan oli raskasta kävellä 9h, kun piti käyttää enemmän oikeeta jalkaa, niin se varsinkin oli puutunu. Ja koko ajan varoo vasenta jalkaa, koska se muutenkin sattu, käveli miten päin tahansa. Mutta mahtava päivä, oon niin tyytyväinen että menin tonne! =) Tänne tullessa hostdadin nuorimmainen veli oli kattomassa telkkaria, ja hostdad ja hosttyttö nukku molemmat omilla sohvillaan tässä. :D Menin sit puol kahentoista maissa alakertaan, kun ensin pidin jalkaa kylmässä, mut ei kumpikaan heränny, vaikka juteltiin sen veljen kanssa. Hostdad oli sit heränny joskus kahen maissa ja menny yläkertaan, ja luullu, etten oo tullu vielä kotiin, kun ei ollu nähny mua. ;D




Pari muutakin oli menossa Kings Islandiin.





Eiffel Tower










Toi korkein, eli keltapunanen on Daymondback.








Toi iso metallinen vuoristorata ei oo käytössä, koska se on aiheuttanu niin paljon loukkaantumisia ja jopa kuolemia. Ne yrittää nyt kyllä korjata sitä, koska se vasta rakennettiin muutama vuosi sitten, ja ei nyt ihan ilmanen ollu tollanen hökkerys rakentaa.








Kasvomaalauksessa maalattiin vähän pelottavampia maalauksia. :D








The Beast - Maailman pisin puinen vuoristorata





Teurastamo




Teurastamon vartija ei oikein tykänny et otin siitä kuvan ;) Saatiin sit pelottelut jo ennen taloon menoa.



















Ei kommentteja: