17.10.2010

Corn Maze

Heräsin tossa ysin maissa, ja sit ennen puolta yhtä lähin ajamaan kohti thaimaa S:n taloa, mutta matkalla olikin tie suljettu, ja eihän gps sitä tiedä. Se yritti saada mua takas sille samalle tielle, mutta minä päättäväisesti lähdin vasemmalle enkä oikealle, ja pääsin kyllä sit perille, hiukan meni vaan enemmän aikaa. Mutta vitsi täällä on mäkistä, ajoin ihan hullun kapeeta tietä, mikä teki järkyttäviä mutkia ja meni hirveitä mäkiä, ja sit on viel stoppeja jossain kamalis ylämais. Ei täällä ees pärjäis ilman automaattivaihteista autoa ;) Lähettiin sit tonne corn mazeen (kurkatkaa tuolta nettisivuilta toi labyrintin kuva), ja tol alennuslipukkeella oli $8, ja sit päästiin ettiin noita rasteja. Ensin mentiin tolle pienempään labyrinttiin, mutta ei ees sieltä löydetty kaikkia (meillä oli siis passi, mihin kerättiin merkinnät niiltä rasteilta, ei ollu siis mitään karttaa).

Lähettiin sit välissä Mäkkärille syömään, ja vitsi siellä oli kyllä kaikista epäammattimaisin myyjä, asiakasystävälliyydestä ei tietoakaan. Mä olisin halunnu juustohampurilaisaterian, mutta täällä ei saa kun sellasen aterian, mis on kaks juustohampurilaista. Kertoisko joku mikä hemmetin juju tossa on??? No sanoin sit, et haluan kanahampurilainen, ja tää tokas et no otatko 5, 6 vai 8. En mä niistä kuvista eroa nähny, mut vitonen oli halvin, joten sanoin sen. Kuitenkin sain kutosen, kun S tilas mun jälkeen, ja se myyjä kysy et minkä sä otat, sun kaveris otti kutosen. En sit jaksanu alkaa kyseleen, että mielestäni kyllä sanoin vitosen, ja samaa S sano pöydässä, et ihmetteli sitä. No sainpa sitten pahan kanahampurialaisen (onneks pahat osat pysty metsästään pois). Siellä sit oli sen kanan, salaatin ja tomaatin lisäks jotain hemmetin pekonia ja juustoa, juusto ei kuulu kanahamppariin!

Mentiin sit sen jälkeen ihasteleen Halloween kauppaan ihasteleen asusteita, ja sit dollarikaupan (kulutus$16, vaikka enhän mä sieltä mitään ostanu.. ;)) kautta takas tonne corn mazeen. Ensin käytiin $2 traktoriajetulla (traktorin perässä oli iso kärry), ja se meni pitkän matkan ja jotain pikkusta polkua, välillä mietittiin et juuttuukohan se sinne. No sit eläinten kattelun jälkeen lähettiin suurempaan corn mazeen (tuolla oli siis kaks), ja siellä pyörittiin jonkun aikaa, taidettiin löytää kaks rastia kahestakytä neljästä. :D

Kotiin tulin seiskan maissa, ja jouduin oleen täällä yksin pimeessä pari tuntia, kunnes hostperhe tuli hostmumin vanhemmilta. No selviydyin just telkkarin ja tietokoneen avulla ;) Ja kattelin Täydelliset naiset tässä yläkerrassa, niin hostdad katteli kans, ja se tykkäs tästä! :D Sain selitellä sille vanhoja juonenkäänteitä. Ja sain kuulla, että oon tosi aikuismainen 19 -vuotiaaks. :DD

Ja vitsi toi uus suomalainen jouluelokuva Rare Exports tulee kans jenkkeihin! Täytyy sit joulukuus mennä kattoon. :p "This Christmas everyone will believe in Santa Claus." Varmasti ihana! <3 Can't wait!


























En jaksa enempää noita tänne lataa, kun ne joutuu lataan yksitellen. Mun facebookista voi kattella kans, siellä on vähän erilaisia.


Ei kommentteja: