15.10.2010

Ihana päivä

Vitsi eilen oli mahtava päivä! Aamupäivällä tuli jossain vaiheessa mietittyä vähän liikaa, et olin jo varma, että nää näppylät on oikeesti joku kuoleman vakava asia, mut sit rentouduin ehkä 10min Imagination Moviersien kanssa (kirjotetaanko ees noin), et sai taas nollata, ja sit alettiin pelaileen hostpojan kans lautapelejä, niin unohtu muut asiat. Mä osaan kehittää ittelleni hirveän paniikin, kuten onnistuin tekeen tossa kesällä, kun "keksin", että en näe kunnolla. Ja oon muutenkin niin vainoharhainen sairauksien suhteen, et jos jollain on joku tauti, niin alan "tunteen", et nyt mulla on samoja oireita, esim. korvatulehdus. Mutta nyt on hyvä aina rauhottaa itteään, kun on lääkäri talossa! =) Mutta tota en ymmärrä, et näin on talo täynnä jos minkälaisia leluja, mutta kunnon lautepelejä ei oo montaa. Tiedänkin mitä ostan joululahjaks! :)

Työpäivä meni jees, ja sit illalla oli englannintunti. Nyt en ollu enää ainoo Eurooppalainen, vaan siellä oli yks venäläinen tyttö. Ja sit yks mulle uus opettaja kysy, että oonko mäkin venäjältä. No en ole. Mut sit kun se sai kuulla et oon suomesta, niin se alko selittään, että hei joo USA yrittää ottaa mallia suomesta tossa terveydenhuollossa ja muissa jutuissa, kun suomessa kaikki on niin paljon paremmin. :D Kun tulin tunnilta kotiin, niin sit sain jotain reseptirasvaa noihin näppylöihin, ja ei kyllä sit kutissu yhtään koko yönä! =)









Siinä vähän syksyisiä kuvia =) Osa puista on tosiaan vielä vihreinä, ja osa on nätin syksyn värisiä. Mutta minkä takia taas noita kuvia ei pysty lisäämään kun yks kerrallaan, argh!!

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Täällä ei oo enää ees oikein lehtiä puissa ja jokseenkin on olevinaan lunta maassa, tai jotain valkoista. Viileetä on, mutta nyt alkoi syysloma! (:

enlav kirjoitti...

Ihan hassua oikeesti kuvitella, että siellä on jo lunta ja noin kylmä. :D

Anni kirjoitti...

Okei, mikä lumi? :D Nyt ei tosiaan oo mitään rippeitä eiliseltä, mutta yöllä oli muutama aste pakkasta, ja nyt toi luonto näyttää aika kivalta (: