10.12.2010

Christmas dinner in the class

Eilen skypeilin taas aamulla tunnin verran J:n kanssa, ja ennen S:n bussin tuloa lähettiin babyn kanssa kävelylle, puolisen tuntia käveltiin, ei ollu enää niin kylmäkään! S:n kanssa rakenneltiin taas toi USA palapeli, ensin kaksistaan, niin meni taas puoli tuntia, ja sit se teki sen yksin, sillä meni kevyt 1h 45min. ;) Baby on ollu taas pieni täystuho koko päivän, ei suostu nukkumaan muutakun sylissä, ja sit se kävi mm. kaataan yhen kukkaruukun. No päivällä tein noi joulutortut, ja onneks P leikki siskonsa kanssa, niin sain noi tehtyä. Luumuhillo meinas vaan loppua kesken, että viiimesiin tuli paljon vähemmän kun ensimmäisiin. Mutta niistä tuli hyviä!

Illemmalla kun se ei edelleenkään ollu nukkunu lähes ollenkaan, sain sen nukahtaan sylissä ja heti pinnasänkyyn laittaessa avas silmät, mutta jätin sinne, ja tulin alakertaan. No neiti ei sitten suostunu meneen nukkumaan, kirku 45min, että sitten menin hakeen sen sieltä pois. Sit se oli niin väsyny ja vihanen, kun hain sen alakertaan ja laitoin lattialle. Menin ite käymään vessassa, niin se konttas kauheella vauhdilla mun perässä ja huusi täyttä huutoa. Olin niin onnellinen kun hostmum tuli kuudelta, että sai luovuttaa babyn pois.

Mä olin pari minuuttia yli kuus A:ta hakemassa, mutta sillä taas kesti, ja oltiin sit oikein myöhässä hakemassa K:ta, mutta ei me oltu kun kymmenen minuuttia myöhässä tunnilta. Noi mun joulutortut teki hyvin kauppansa, viis vaan tais jäädä. Ja nyt oli parempia ruokia kun Thanksgivininä! :) Pidettiin myös pieniä lauluesityksiä, lauleskelin Petteri Punakuonoa suomeks. :D Ja Etelä-Korea C oli tuolla, ja se kerto, että se on nyt re-matchissa. Se oli ite halunnu vaihtaa perhettä, koska sen hostmum on stay at home mum, niin se sano, että se työskentely on tosi vaikeeta. Se on nyt tiistaista asti ollu re-matchissa, eli vasta pari päivää. Toivottavasti se nyt löytäis uuden perheen!






A:lla taas kesti "hetki" päästä lähteen, odotettiin K:n kanssa sitä autossa ihan sika kauan, kun luultiin, et se oli kävelly meijän perässä. Olin sit tasan kymmeneltä kotona.

Tänään heräilin jo taas ennen seittemää, kun kuulin ääniä yläkerrasta, mutta torkuin sitten vielä. 7.25am hostdad tuli alakertaan, että sori kun mä herätän, mutta me unohdettiin kertoa, että lähetään tänään pari minuuttia aikasemmin. No nousin sit ja vaihdoin vaatteet ja lähdin yläkertaan, missä olin puolelta, ja hostmum oli just lähdössä. Pari minuuttia ei nyt sit ollu ihan pari minuuttia, vaan puoli tuntia. ;) 

No baby oli vielä nukkumassa, ja skypeilinkin siskon kanssa jonkun aikaa! <3 Baby heräs vasta kakskyt vaille yheksän, luksusta!  Siitä huudosta päätellen pelkäsin että se on pudonnu lattialle, kun se oli hostvanhempien sängyssä nukkumassa, mutta ei onneks, siellä sängyssä se huusi täyttä kurkkua.

Ja suuri kiitos Pilville ton New York -passin vinkkauksesta, tilattiin nyt sellaset M:n kanssa! =) Eli kolmen päivän passi, makso $125, ja sillä pääsee moniin kohteisiin ilmaseks, eli tulee halvemmaks kun maksaa jokainen pääsymaksu erikseen! "Free entry to over 55 attractions – Empire State Building, Statue of Liberty, New York Skyride, Madame Tussaud’s, Circle Line River Cruise, Guggenheim Museum, Museum of Modern Art, Madison Square Garden Tour, NBC Studio Tours, New York Aquarium, Top of the Rock™ Observation Deck, Uncle Sam's Hamilton Financial Tour & many others." Ja tossa tulee mukana jonkunnäkönen New York guide book! Tilattiin ne ihan kotiin, et $6 se makso, ja tulee viiden päivän sisällä. Sieltäkin olis paikanpäältä voinu ilmaseks noutaa, mutta haluttiin päästä jo selaileen noita oppaita aiemmin.

PS. Edellispäivänä tuli muuten E:n joululahja! <3 Tosin E ei ollu kirjottanu mulle ees korttia, tai paketoinu lahjaansa, joten tiedän jo mitä sain. Ja paketin mukaan tuo paketti on kyllä E:n äitiltä, koska se sen postitti, ja missään ei oo E:n nimeä ;)) Kiitos siis molemmille! =)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei, mulla olis yks postausidea! voisit kirjottaa mistä tykkäät/et tykkää siellä jenkeissä! se vois olla jenkeissä yleensä, Centervillessa tai vaikka sitte teillä kotona! olen niin kade ko olet siellä, mulla on vielä yo-kirjotukset eessä tänä keväänä:(

jossu kirjoitti...

Haha.. vähän jännää, kun eikös noi oo eri maitten jouluruokia tossa kuvassa? Meillä syödää täytettyjä kananmunia pääsiäisenä ;D

Onks siellä jenkeissä mutuen millasia kulttuurishokkeja? Muitten maitten au pairejen ja jenkkien kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo NY-passi on aika pahaa linssin viilausta koska MONIIN noihin kohteisiin millä sillä pääsee sisälle on ilmainen sisäänpääsy...

enlav kirjoitti...

Ano: Hei täytyykin pitää ideas mielessä ja yrittää tehdä sellainen! =)

Jossu: Joo tossa on eri maitten ruokia (tosin osa kävi ostaan jotain ihan normaalia ruokakaupasta;)). No en mä ainakaan oo huomannu erityistä kulttuurishokkia.. Tai ei nyt ainakaan tuu mieleen..

Ano: Ainahan noissa tollasissa on ilmasiakin paikkoja, mutta ilman tota en ees tietäis mennä noihin moniin paikkoihin, ja kyllä noilla maksullisilla paikoilla saa rahansa takaisin, eli hyödyllinen on. :)