1.12.2010

It's snowing

Mä oon nyt niin intona, että ei mitään rajaa! Mikään ei oo vielä täysin varmaa, mutta mun pitäis saada mun kaks ihanaa rakasta ystävääni Suomesta tänne helmikuun lopulla!!! <3 T:n ja J:n on nyt pakko tulla, koska oon hehkuttanu jo hostvanhemmillekin ja ite oon niin innoissani! <3 Aww tytöt tilatkaa pian ne lentoliput ja katotaan päivät kuntoon, niin sit tää on varmaa!

Ja aamullakin hihkuin innosta, kun ulkona satoi lunta! Ensilumi tuli tännekin! Piti sitten heti kaheksan jälkeen lähteä babyn kanssa kävelylle lumisateeseen, mutta sit sitä rupes tuiskuun enemmänkin, että vaikeutti ihan kävelemistä toi vastatuulilumi ;) Tunnin lenkki heitettiin, ja on tuolla jo aika vilponen, kun tosiaan nollakelissä mennään. :D

Tuo puolikas työpäivä meni aika nopeesti, tosin hostmum oli myöhässä, oli vasta kahelta täällä. Siinä kun yritin lähteä tohon lumipyryyn, niin eipä etulasin pyyhkijät selviytynytkään hommasta, kun oli jäätä. No menin sit kysyyn, että olisko jääkraappaa (tai mikä sen virallinen nimi ikinä onkaan), niin eipä löytyny. :D "Laittaa lämmitykset ikkunoihin ja peileihin, niin kyllä ne sit sulaa, kun hetken odottaa." :D No kyllä niillä pitäis kaks olla, että saan yhden omaan autooni, kun ne löytää ne. :D No lähdin sitten ensin Dayton Mallilla yhdessä kaupassa käymässä viimeistelemässä joululahjat, ja sit Targettiin. Sain nyt vihdoin suklaakalenterin, mutta voi että kun oli vaikee löytää! Piti kysyä myyjältä, ja sekään ei tienny, etti mun kanssa pari minuuttia, kunnes löyty. Siellä oli tosiaan tasan kahta vaihtoehtoa, että ei sillä paljoa juhlittu. :D Kolme dollaria tuli toi kustaan, mutta nyt on ainaki kalenteri. Mutta täällä suklaakalenterit ei kyllä oo yleisiä (tai muutkaan joulukalenterit), koska mun hostlapsilla ei oo ikinä ollu! :DD Hostmum sano, että sillä on joskus ollu kun se on ollu pieni. Hassua.

Mukaan lähti myös yöhousut! Oonkin vähän kaipaillu lämpösempiä kun noi Primarkin minishortsit ei hirveesti lämmitä. :D Nyt nukun jo ton mun peiton + päiväpeiton kanssa, en tiiä miten aion pärjätä jos täällä sisällä kylmenee vielä.. :D No vielä noilla hyvin pärjää, välillä on melkein kuumakin ;) Mutta en oo siis vielä käyttäny tota lämmitintäni, koska se pitää ääntä. :--D Ja nyt kun mulla on pitkät yöhousutkin, niin ei mun tarvi käyttää tota lämmitintä varmaan ollenkaan. ;p Mutta tänään jossain vaiheessa täällä lämpötilana oli 18,33 astetta celsiusta sisällä, että en ihmttele, että mulla on aina villasukat ja kaikki päällä. :D

Targetilta huristelin postille, ja kyllä liikennevaloista lähtiessä sain pariin otteeseen pyörät sutiin vaan tyhjää, kun ajoittain oli vähän liukasta. Että talvi tervetuloa, kattellaan kun ajellaan noilla kesärenkailla. :D Postissa sitten kulukin aikaa ihan mukavasti, kun piti noihin viiteen pikkuseen pakettiin kirjotella noi tullilaput.
Ja sit onneks sain mahtuun kotiin menevät lahjat tollaseen normaaliin isoon postin pahvilaatikkoon. Lahjat nyt ei oo mitään ihmeellisiä, mutta hitto noihin postimaksuihin sitten menikin pieni omaisuus. Sellanen $75 meni noihin paketteihin + noitten lisäks lähetin 15 joulukorttia erikseen, eli n. $15. Ja se kysy lopussa, että jos tätä pakettia ei jostain syystä pystyttäis toimittaan tähän osoitteeseen, niin haluatko että paketti palautetaan sulle vai et se menee johonkin muuhun osoitteeseen. Hmm no mietipä hetki haluanko noi joululahjat takas tänne puolelle Atlantia. :DDD Laitoin sit mummun osoitteen siihen toiseks.

Kotiin pääsin viiden jälkeen, ja postilaatikossa odotti ihana paketti äitiltä! <3 Ruisleipää paketti ja lapsille purkkaa. :p Tykkäsivät kyllä taas niin kovasti muumipurkasta. Aloin sit samantien tekeen tota lihamakaronilaatikkoa. Täällä oli joku vakuutustyyppi, kun noi jotain sääti niitten henkivakuutuksia. Ja kai jotain muitakin vakuutuksia, en tiiä. Hiukan kuuden jälkeen sain laatikon valmiiks (tein siis broilerijauhelihasta, että kaikki pystyy syömään), et sit seittemän jälkeen oli valmista. Ja taas kun ite tein, niin en laittanu mitään sipuleita tai muita pahoja juttuja (näillä ei kyllä ees oo valkopippuria). Ite tykkäsin kovasti, oli oikein hyvää =) Ja sit oli vielä tota ruisleipää. :p Hostdad jo ennen maistamista meni ettiin kaikkia mahdollisia mausteita. ;D No ainakin minä tykkään, se on se pääasia! :p


Eli parit kuvat aamulta. Noi on otettu siis heti kasin jälkeen, että illalla oli enemmän lunta, kun koko päivän pyrytti, mutta ei ollu enää aikaa ottaa uusia kuvia.








Tässä nää yökkärihousut, $8 kustansi.





Ja joulukalenteri! <3





5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

rasittavaa kun tunget noita hymiöitä joka väliin...

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sun blogia on kiva lueskella, ei niitä hymiöitä liikaa ole. :)
A

Anonyymi kirjoitti...

Joo hymiötä ei tarvi joka toisen sanan perään laittaa...

enlav kirjoitti...

Ano: No anteeks nyt vaan, mutta ei oo joka välissä, ja vaikka oliskin, niin tietääkseni tää on mun blogi, ei kenenkään oo pakko lukea, jos hymiöt ärsyttää!

Ano: Thanks! =)

Anonyymi kirjoitti...

Joo joo kirjota ihan miten lystäät mut tätä ois vaan paljon kivempaa lukea ilman hymiöitä, vaikuttaa vähän lapselliselta sun teksti kun joka lauseen perässä ;p :DD :D ;D :) =))

Ja luen sen takia koska oon kiinnostunu au pairina olemisesta ja sä päivität blogias aika usein. En sen takia et kirjottaisit jotenkin erityisen mielenkiintosia juttuja...