22.12.2010

Woodland Lights

Vika työpäivä ohi tältä vuodelta! :) Aamulla hostdad toi babyn jo kaheksan jälkeen ja ite se lähti töihin vasta lähempänä puolta kymmentä. Aamupäivästä selviydyttiin hyvin lasten kanssa, mutta P pisti taas pienen shown pystyyn matikan kirjaansa tehtäessä. S:n kanssa tehdään aina sivu tai kaks tuolta kun muistetaan (sillähän ei siis mitään oikeita läksyjä oo) ja P:n olis tarkotus kans tehdä omaansa sillon kun sillä ei oo läksyjä tms. No kiltisti molemmat alotti tekeen, ja P sai kaks sivua tehtyä, mutta yks kohta oli väärin. No käskin korjata, ja sit se rupes vaan arvuutteleen, eikä lukenu ollenkaan tehtävänantoa, ja se teki sitä tehtävää 1,5h. Toki se käytti aikansa mun haukkumiseen, kuinka kauhea ihminen oon kun en auta sitä (=lue kerro vastausta), ja ei yhtään miettiny. No lopulta S 5v. osas sanoa sille, että mitä sen pitää tehdä, kun toinen väitti tehtävän olevan aivan liian vaikea kakkosluokkalaiselle. ;) Hostmum tuli puoli kolmen maissa ja hetken juttelin E:n kanssa skypessä ja kävin sit pankissa hakeen käteistä.

Päivälliseks meillä oli pitsaa ja seittemän jälkeen lähin hakeen kolombia A:n, mentiin tohon kuntosalin viereiseen Woodland lightseja kattoon. $6 oli sisäänpääsy ja siellä sai kiertää tollasen kai puoli mailia pitkän kävelyreitin hienoja valoja ihastellen. Oli kyllä hieno paikka ja lopussa käytiin hevoskärryajelulla, kun sisälty sisäänpääsyyn! :) Kerrankin mä en ollu se, joka oli umpijäässä! A valitti, ettei tunne enää varpaitaan, ja mentiin sit Starbucksiin (mun ensimmäinen kerta täällä Ohiossa) kaakaolle.













 

 


















Vihdoin sain ees jonkinlaisen kuvan tästä ylisöpöstä sorsavaroituksesta! Tosin ajettiin kaks kertaa sen ohi ja paras kuva A:n ottamana oli silti tää ;) Ekalla kertaa se meinaan kuvas parikytä metriä aiemman olleen 35mailia/h -kyltin.. "Onks tää sun mielestä sorsavaroitus?"








Ja piti sitä nyt kuvata kolombialainen rahakin, kun A:lla oli lompakossa.




PS. Tänään olin oikein suosittu, sain seittemän joulukorttia! Kortit tuli kummeilta, kahelta tädiltä Koskista (ja toisen mukana vielä ihana joulusydän, ihan ylisöpö <3), ystäviltä H:lta ja A:lta, mummilta ja serkulta! :) Ja lapset sai kirjeen Joulupukilta Korvatunturilta! Äitikö oli tän homman takana?

Ei kommentteja: