29.12.2010

Suomi vs. USA

Eilinen oli taas jatkoa maanantain sekavaiselle työpäivälle. Eli en tehny oikein mitään, leikin välillä lasten kanssa ja tein satunnaisesti jotain, mut hostvanhemmat oli molemmat kotona koko päivän. Lähettiin iltapäivällä uimahalliin uimaan, tai hostmum meni kuntosalille ja me muut mentiin altaille. Mä leikin vauvan kanssa vedessä ja uitetutin sitä, kyllä se välillä potkiskeli ja välillä teki jotain liikkeitä käsillään. Se tykkäs, raukalla vaan leuka väpätti kun se oli kylmissään. T ei suostunu tuleen ollenkaan uimaan, se istu hostdadin kanssa siellä altaan reunalla. :D

Tänään taas hengailua ja iltapäivällä käväsin A:n kanssa Dayton Mallilla! Meillä ei ollu paljoa aikaa, kun A oli sopinu skypepuhelun vanhemmilleen, mutta silti onnistuttiin kadottaan toisemme kahessa kaupassa. :D Ollaan taitavia! Samaan aikaan kun A heitti mut kotiin, tänne tuli noitten college- kaveri Kaliforniasta vierailulle. Puhelin sit ite äitin kanssa skypessä, pakkasin ja valmistauduin huomenna koittavaan NYCiin!

Oon taas huomannu kaikkia ihania ja outoja seikkoja täältä. Lueskelin jostain, että
nastarenkaat on kai ihan kielletty lailla täällä USAssa, ettei tiet mee pilalle.. Fiksua! Ja täällä ei tosiaan osata pukea lapsia ulos, joten kai nyt niillä on kylmä ulkona, kun ei oo oikeanlaiset varusteet päällä. Esim. nääkin tulee aina koulubussistaan takit auki, hanskoista saati sitten pipoista tietoakaan... Sitten yhteen isoon, mutta positiiviseen eroon USAn kannalta on se, että nää ei arkaile käyttää "I love you:ta. Näitä kuunnellessa puhelu loppuu aina "love you" -lauseeseen, oli sitten puhelimessa aviomies, vaimo, lapset tai isovanhemmat. Suomessa rakastan sinusta ei tietoakaan. Kaikkiin tällasiin seikkoihin täällä kiinnittää huomiota! Tässä asiassa pointsit USAlle!

Nyt mä lähden hoitamaan tän päivän viralliset työt, kun vanhemmat lähtee käymään ulkona syömässä! Ja huomenna aamulla sitten vihdoin NYC! Nyt pleasa ei mitään lumimyrskyjä tai muitakaan luonnonkatastrofeja New Yorkiin! Ja sen mun lentokoneenkin olis sit syytä toimia moitteettomasti. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Venla, nyt olit tyhmä ! Jos i love youta hokee koko ajan, ni aika nopeesti se menettää merkityksensä. Ettäs tiiät!

Eseses!

enlav kirjoitti...

No entäs kun minä rakastan sinua ei hoe ollenkaan, niin ei silläkään sillon oo paljoa merkitystä :D