23.12.2010

Gingerbread house

Testailin eilen Forever 21:stä ostamaani jalkahoitoa. Tollaset sukat siis laitetaan jalkaan ja annetaan vaikuttaa 20-30min, ja pehmensi kyllä jalkoja!





Tänään sain nukkua, kun hostvanhemmat oli kotona. Heräsin jo kuitenkin hiukan ennen ysiä ja aloin sit aamusta tekeen tota lanttulaatikkoa. Vitsi toi lanttujen kuoriminen oli raskasta! Ja en onneks onnistunu satuttaan itteeni tolla veittellä, mutta onnistuin tiputtaan just sen isoimman lantun suoraan varpailleni, sattu pikkasen. Ja olin mä jonkun tunnin ajan kaksin täällä vauvan ja S:n kanssa, mutta siinä mun päivän virallinen työ sitten olikin. Iltapäivällä menin takapihalle leikkiin poikien kanssa ja rakennettiin toi piparkakkutalo! Onnistuin polttaan P:n kaverin sormen, kun siihen tippu tota kuumaa sokeria, onneks tosiaan vaan ihan pikkasen. Ja mulla oli kolme inokasta koristelijaa auttamassa, joten ei ite tarvinu hirveesti tehdä. :)









Ja tänään tuli vielä kaks joulukorttia, ihanalta ystävältäni H:lta ja serkulta! Ja serkun kuoressa oli myös pikkunen lahja, oriflamen huulirasva! :p Tarpeellinen lahja siis, oikein kiva! Ja H oli askarrellu niin ihanan kortin, löyty ihania kuvia. <3Ja kuorikin oli oikein loistelias!









Puoli kuuden jälkeen käväsin kolombia A:n mukana yhessä suklaapuodissa, se kävi ostaan sen hostvanhemmille suklaata (kun ei tosiaan sitä viintä saanu). Hostdadin vanhemmat tuli tänne jossain vaiheessa iltaa ja ei tossa illalla mitään ihmeellistä. Katteltiin jotain jouluelokuvaa ja  Toy Storya.

Eilen puhuin tosta tädiltä saamastani joulusydämestä, niin kuvasin senkin nyt tänne, musta se on niin söpö!




Jotenkin en osaa ymmärtää, että huomenna on oikeesti Joulu. Vaikka täällä on lunta maassa eli saadaan valkoinen Joulu (mitä nää ei oo saanu yli kymmeneen vuoteen), mutta silti ihan hassua. No ensimmäinen Joulu ilman perhettä (tosin sanoin siskolle ja äitille, että ne saa laittaa huomenna skypen päälle kun availee lahjoja!). :p

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saanko kysyy et mitä tarkottaa "viintä" :DD taitaa vähän suomen kielen taito kadota siellä

enlav kirjoitti...

Haha ei aina voi osata ;)

Anonyymi kirjoitti...

no kyl mä ny tajusin et viiniä tarkotti :D
voi olla et mäkin olisin kirjottanu noin vaikka suomessa koko aja :DD

enlav kirjoitti...

:D