8.12.2010

NYC kohteita?!

Ensiks siis tarvisin vinkkejä reilu parin viikon päästä koittavaan NYCin reissuun! Eli oon tosiaan vaan kerran siellä käyny, kun training schoolista tehtiin toi retki sinne, mutta nyt olis sit ma-su aikaa tutkia paikkoja. Listalla tähän mennessä ei oo kun Times Square, keskuspuistossa luistelu, Love- kyltillä käynti, Museum of Natural History, Tiffany, Brooklyn Bridge, Madam Tussaud ja Vapaudenpatsaan juurella käynti. Eli kaikenlaiset ideat Nycista tervetulleita, mm. jotain kuuluisia paikkoja leffoista jnejnejne.

Tykkään kovasti näistä keskiviikoista, kun on tosiaan vaan lyhyt työpäivä =) Baby tykkää yrittää mennä koko ajan vessaa tsekkaileen, koska eilen se kerkes läträileen vessanpöntön veden kanssa. Täytyy aina tsekata, ettei lapset jätä vessanpöntön kantta auki, tai sit sulkee vessan oven.

No aamupäivällä taas juttelin E:n kanssa skypessä pari tuntia! <3 Ja kun S tuli kotiin, tehtiin yks palapeli, minkä hostdadin äiti anto yks päivä noille. Toi on satapalanen USA -palapeli, joten tulee hyvää harjotusta näissä USAn osavatioissa.

Hostmum tuli aika tasan puol kaks, joten siitä hetken päästä lähdin sitten vähän dollarikauppaan, Walmartiin ja Targettiin joululahjaostoksille. Sain ostettua joitain lahjoja lapsille, mutta minkä takia missään ei myydä päiväkirjoja?? Yritän ettiä päiväkirjaa P:lle, mutta ei yhessäkään ollu. Haluaisin sellasen söpön lukollisen, mutta Walmartissa eikä Targetissa ollu minkäänlaista. En nyt tiedä että mistä sellanen pitäis sitten löytää.
Ja tänään hostmum osti mulle lanttuja, koska aion tehdä mun ainoota Jouluruokaa mistä tykkään, eli lanttulaatikkoa! :p Lapset oli kaupassa tuijottanu niitä lanttuja, ja ilmoittanu, että he ei niitä aio syödä, muuten ne oksentaa. Eli mun lanttulaatikko tulee saamaan varmaan tosi hyvän vastaanoton. :D No eipä se mua haittaa, on ainaki jotain ruokaa jouluna, mistä mä tykkään.

Hostdadin veli teki dinnerin, tollaseen isoon vuokaan, missä oli monta tortillakääröä, sisällä oli kanaa ja jotain kastiketta, ja sitten erikseen riisiä. Ja ne paistettiin siis uunissa. Oli tosi hyvää, mutta suu oli taas vaihteeks vähän tulessa. :D Nyt jopa noi myönsi, että on vähän tulista.

Kyselin muuten tänään hostmumilta, että saako kaupoista pinaattikeittoa. Niin ei kuulemma saa, se pitää tehdä from scratch (=tyhjästä). :( Eli täällä ei oo valmiina pakkasessa tollasia, että vois vaan lämmittää. No keksin sit hernekeiton, ja sitä pitäis sentään löytyä!

Illalla lähdin pienelle kävelylenkille puoli ysin maissa (kaikki katto mua kun hullua). No pakkasta oli sellanen 7-8 astetta, että ton 25min kävelyn aikana alko jo varpaat jäätymään. Otin parit kuvat tuolla pimeydessä ihmisten jouluvaloista.. Mutta en yhtään muistanutkaan, että täällä ei tosiaan noita katuvaloja oo, että vähän kattelin olkani yli koko ajan. :D
















7 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

hullun nakosta ku pelkat valot leijuu ilmassa :)

nykissa kannattaa kayda rockefeller centeris tsekkaa kuusi, public librarys kans kuusi, 5th avenuella valot jos oot pimeel liikkeel, radio city music hall, grand central stationin aula, bryant park ja plaza hotelin edessa oleva fountain :)

Pi|vii kirjoitti...

tsekkaapa New York Pass, mä hankin sellasen =)http://www.newyorkpass.com

Anonyymi kirjoitti...

jos tykkää jostain sarjoista, esim. frendit tai sinkkuelämää niin katsii käydä tsekkaamassa niitten kuvausympäristöt :)

enlav kirjoitti...

Ano: No ihan mieluusti kyllä noi paikat kävis tsekkaamassa! Missä päin Nyciä niitä on kuvattu??

Pi|vii kirjoitti...

Carrien asunto on perry streetillä. Tossa kaikki mitä mä tiiän :DD mutta mä tutkailen tota kanssa että jos löydän jotain nin laitan sulle viestii.

rIIA kirjoitti...

Carrien "asunto" on Perry Streetillä Bleecker Streetin ja West 4th Streetin välissä! Ja tunnistaa kettingistä joka estää rappusille kiipeämisen..

enlav kirjoitti...

Pilvi & Riia: Kiitos! =)