19.12.2010

Clifton Mill

Mulla oli herätys puoli kymmeneltä, mutta olin siltikin vielä väsyny. Käväsin suihkussa ja vein vaatteet pyykkiit, ja yhekstoista ajelin Bellbrookiin, Blueberry Cafeen. Thaimaa S ja kolombia A oli jo siellä, S oli onneks varannu meille pöydän, koska siellä oli kamala tungos! Söin mustikkapannukakun, mutta ei se ollu kovin hyvää.. Se oli aivan valtava, ja vaihdeltiin vähän keskenämme, että noi sai kans maistaa tota, ja sain hyvää leipää ja kananmunaa vastineeks.

Ajeltiin sit Greeneen, ja Forever 21:ssä menikin ikuisuus! Sain ostettua parilla kympillä yhden hameen, mitä olisin jo halunnu Dayton Mall:in XXI:stä, mutta sieltä ne oli loppu.  Ostin myös ihan perus hupparin, ihanan vaaleenpunasen, eikä hintakaan ollu kun $13,50.

Meijän piti tavata tuolla Clifton Millin valoshowlla 5.40pm, mutta me lähdettiin vasta kakskyt yli viis ja matka oli sellanen 45min, että oltiin aika tarkkaan kuudelta siellä.  Jonkun aikaa joutu jonottaan sisäänpääsyä, ja siinä tavattiin sit meijän LCC. Ei oltu ees vika perhe, vaan toka vika ;) Noi valot oli aivan upeita, mutta LCC tapaamisena toi ei oltu mitenkään hyvin kehitelty. Mä kerkesin näkeen vaan kolme meijän ryhmäläistä, koska kaikki meni perheittensä kanssa ihan omin päin siellä. LCC:kin lähti meneen heti kun sai meijän nimet vaan papereihinsa. Ja tuli siinä sanottua hyvästit C:lle, joka lähtee tiistaina Seattleen, Washingtoniin. Se löysi sieltä uuden perheen ja toivottavasti nyt viihtyy siellä!

Reilu tunti taidettiin tuolla viihtyä valoja tsekkaillen! Pari kertaa meinas väenpaljouteen lapset hukkua, tai ite noi kaks vanhinta meinas aina lähtee katteleen toiseen suuntaan valoja. Lapset olis halunnu kaakaota, mutta se jono sinne kahvilaan oli armoton, joten lähdettiin pois ja pysähdyttiin matkalla yhessä kahvilassa juomassa kaakaot.































Mä haluaisin päästä tsekkaan tollasen autoelokuvateatterin, mutta hostmum sano, ettei niitä oo enää. Pyh! Ja ihan kaikille tiedoks, että noitten valojen laittamiseen on menny kuudelta mieheltä kolme kuukautta. :D Ei mikään ihan pikku urakka.

PS. Helmikuusta on tulossa niin mahtava! 13pvä mennään S:n kanssa Cincinnatiin kattoon Linkin Parkia, siitä seuraavana viikonloppuna Orlandoon, Floridaan ja sieltä tullessa parin päivän päästä J ja T tulee tänne! So cool! <3

2 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

oo linkin park!!! <3
hih suomeski pitais laittaa kaikkialle noin paljo valoi, ne nayttais kivalt lumen kaa :)

enlav kirjoitti...

No mä en osaa nimetä niiltä ees yhtään biisiä.. Oon ihan tajuttoman huono yhdistelemään biisejä ja bändejä. :D Kuuntelen vaan radiota ja oon ihan fiiliksessä, että jes tää on hyvä biisi, mut sit mulla ei oo mitään hajua, että kuka on esittäjä. :D