5.12.2010

Pientä törmäilyä

Eilen sato lunta koko päivän! P nukku mun kanssa, ja heräiltiin yheksän jälkeen mun herätyskelloon. Lähettiin kymmeneks lapsien ja hostdadin kanssa kattoon S:n basketball peli, ja nyt se pelas jo paremmin! Krogerin kautta kotiin, kunnes joskus kahen maissa ajettiin ensin hostmumin vanhemmille, ja lähettiin hakeen joulukuusi! Mentiin tollaselle farmille, missä ne kasvattaa kuusia, ja saa ite valita ja katkasta. Tuli tossa todistettua, että noi mun feikkiuggit ei sovellu lumikäytöön. Kun kävelin lumella, ne keräs aina varmaan 10cm lunta kengänpohjaan, hyvä etten nilkkojani tappanu. Joutu koko ajan yrittään potkiin niitä lumia pois. Tolta varmaan hevosista tuntuu, kun tulee tilsat 8)

Me valkattiin se kuusi ja mentiin sit hostmumin, sen äitin ja kahen nuoremman lapsen kanssa pieneen "leikkimökkiin", missä se kuusi siis maksettiin ja siel oli kaakaota, kuumaa siideriä (ei siis alkoholillista) ja keksejä. Toi kuusi oli vähän haluttua lyhyempi, se on vaan 5 jalkaa, eli mua vähän lyhyempi. Tultiin kotiin, ja viikkasin ihan vapaahetosesti lasten pyykkejä, kun ne vaan majaili tossa korissa odottavan näkösenä. Lähdin sit hakeen bensaa autooni, ja ensin auton putsaukseen meni ihan mukava tovi. Tota lunta kun tosiaan sato koko päivän, niin sitä oli ihan kunnon kerros. Ja nyt ensimmäistä kertaa bensa-asema oli mun kaveri, tankkaus onnistu niinkuin pitikin!

Puoli kuuden aikaan lähettiin hostmumin vanhemmille, mä seurasin noita omalla autollani. Syötiin dinneriks spaghettia ja kananugetteja (siis mä söin kananugetteja, "aikuiset" söi jotain tulisempaa kastiketta ja lapset nakkeja spaghetin kanssa). Seittemältä sit ajelin hakeen kolumbia K:n, mutta pari kertaa tolla matkalla sain jo vähän panikoida, että miten tosiaan saan auton pysähtyyn (tästä kirjotinkin jo eilen). No mentiin sit vuokraan leffa Krogerin leffa-automaatista (leffat on dollarin/päivä), American Pie: The book of love. Ajeltiin sit takas K:n luokse kattoon toi leffa, kun se oli yksin kotona. Oli toi kyllä hyvä, mutta ei niitä vanhoja näyttelijöitä voi korvata, varsinkaan Stiffleriä! :D Kotiin tulin sit kymmenen maissa, ja uskaltauduin jopa nukkumaan, vaikka täällä ei ollukaan ketään muita vielä. Noi meni meinaan kattoon Dayton Flyersien basketball- peliä.

Tänään mulla oli herätyskello puoli ysiltä, mutta seittemästä asti olin enemmän tai vähemmän hereillä, kattelin kelloa koko ajan. :D Ennen puolta sit nousin ja käväsin suihkussa, ja sit ennen ysiä alettiin skypeileen siskon kanssa! <3 Ensin puhelin sen kanssa ja sit äitin ja iskän. Olin sit vähän myöhässä K:ta hakemassa, 9.50 (no vaan viis minuuttia), mutta se oli kymmenen minuuttia myöhässä. Päästiin sit Greeneen vasta vartin yli ja thaimaa S poimi meijät kyytiin. Käytiin hakeen thaimaa N kyytiin ja hieman eksymisten jälkeen päästiin perille tonne Thai- temppeliin. S ja N siis kutsu mut ja K:n mukaan, ja tuolla siis syötiin (eli mä maistoin varovasti niitä ruokia, ja en tykänny yhestäkään, ylläri sinänsä). Sit mentiin tonne temppelipuolelle, missä noi laulo jotain lauluja thaimaan kuninkaalle ja jotain sellasta. Ihan kiva kokemus, mutta vähän tylsää, kun ei mitään ymmärrä.

Sieltä suunnattiin Tj Maxxiin, mutta en ostanu kyllä mitään. Sieltä lähtiessä S oli peruuttamassa pois ruudusta, kun ensin yks nainen oli ajanu jo meijän ohi. No me muut tajuttiin ennen S:ää, että yhtäkkiä se nainen olikin peruuttamassa ja samoin S. Alettiin kiljuun S:lle, että liiku eteenpäin, mutta sillä oli pakitus päällä ja ei se ehtiny tajuun vaihtaan, vaan jatko peruuttamista. Toi oli aika pelottavaa nähdä, että nyt tulee kolari, kun ei voi ite tehdä mitään. No ei sitä ees kunnolla tuntenu, että otettiin yhteen, mutta S:n auton takaosasta lähti ikävästi maalit. Sen naisen autolle ei tapahtunu oikein mitään, kun sen autossa toi törmäyskohta oli takapuskuri. No S soitti sen hostvanhemmille ja ne puhu S:n ja ton naisen kanssa, ja ne vaihto vakutuustietoja ym.

S jätti meijät taas Greenelle ja ajettiin sit siitä K:n kanssa kotiin. Vähän ennen K:n kotia on toi aika kapee tie, mutta siinä on siis ihan kaistat molempiin suuntiin. Reunoilla ei oo vaan yhtään ylimäärästä tilaa. Käännyttiin isommalta tieltä tälle ja joku nainen ajeli ihan keskellä tietä, ja meni omalle kaistalleen vasta ihan ennen meitä. Tossakin jouduttiin kauhulla kattoon, että mihin mun pitäis väistää, kun oja on ihan vieressä, että jos nyt nainen viittisit kääntää sitä rattias et olisit omalla kaistallas. :D

Kotiin päästyäni aloin sit leipoon täytekakkua huomisen Suomen itsenäisyyspäivän kunniaks! En tiiä mistä mä keksin, että kakkua pitäis paistaa uunissa vaan 5-10min, ja kahenkytä minuutin kuluttua otin sen sit pois. Se oli jo reunoilta mukavan rusehtunu, mutta keskeltä se kakku ei noussu samalla tavalla kun reunoilta ja uunista poisottaessa läsähti vielä enemmän.. Ja se tosiaan oli ihan raaka keskeltä, eli nyt ostaan lisää kananmunia ja uutta kakkua kehiin.





















4 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

stifler <3
ma kans katoin ton book of loven mut se ei must ollu yhtaa hyva :D vai olikoha se joku muu jatko-osa.. kuitenki, ei ne leffat oo mitaa ilman perusjengii, se ois sama ku frendit ois jatkunu mut uudel jengil :P

Anonyymi kirjoitti...

Stifleeer :DD <3 voi vitsi joskus tuli vähä katottuu kyl american pieta.. en oo 4, 5 6 vieläkää nähny, mut kolme ekaa hakkaa ainaki tän seiskan mennen tullen.

Ihana toi kuva muute mikä on tos ekana, tai ylimpänä:)

JUTTA

enlav kirjoitti...

Krista: No mä vihaan Stiffleriä ;) Mutta silti kaipasin sitä oikeeta Stiffleriä ;D

Jutta: :D Thanks! =)

Krista Lönnqvist kirjoitti...

se roolihahmo on kyl aika prick mut seann william scott <3 <3 <3 :D