24.12.2010

I love Christmas

Ihana päivä takana! <3 Skypeilyä kotisuomeen ja sit täällä pientä Joulun viettoa, huomennahan on vasta se The Real Christmas. Tänään kuitenkin availtiin jo sukulaisten lahjoja, ja mäkin osan paketeistani. Tosin hostdadin keskimmäinen velikin on nyt ihan koukuttunu tohon bejeweled blitziin (tai mikähän sen nimi nyt tossa iPadissa onkaan), joten me pelattiin sitä aika kauan.. Kaikki vaan nauro meille, että eihän noi voi mitään lahjoja ees avata, kun ne on niin keskittiny tohon peliin. No kyllä me laskettiin se peli hetkeks pois (kun laitettiin pause ;)), kun mä sain mun hostperheeltä Ipod touchin, eli tutkailin sitä ja hostdadin veli alko tsekkaan omaa iPhoneaan. :--D No mut sit ku me lopetettiin sen pelaaminen, niin hostdadin isä alko pelaan sitä. Hyvin koukuttava peli! ;) Oon ihan intona tosta iPod touchista, harmi että se ei oo vielä toimintakunnossa, pitää ensin iTunesiin yhdistellä tai jotain latailla koneen kanssa. Eli huomenna pääsen toivottavasti leikkimään sillä. :) Muista lahjoista huomenna lisää, kun saan avattua loputkin!

Ja Amerikan malliin laitettiin Joulupukille keksejä ja maitoa takan reunalle ja poroille porkkanoita! So sweet! Nyt painun nukkumaan, koska huomenna on vuorossa Joulupukin lahjojen avausta sitten jo heti aamusta - toivottavasti ei kuitenkaan liian aikasin ;)

5 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Me laitettiin meidän keksit Joulupukille tosiaan ulkoportaille, toivottavasti eivät kastu :P Ja vautsivau, mullekin olis käyttöä uudelle Touchille, kun edellinen meni rikki :(
Mutta ihanaa joulua, nautihan vähän erilaisesta meiningistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

OLIKO SIELLÄ IPADIKIN? MÄKIN HALUAN SEN !!!!! -essi

enlav kirjoitti...

Mimmi: Samoin sulle sinne Canadaan hauskaa erilaista Joulua! ;)

Essi: Joo noi osti hostdadin äitile synttärilahjaks iPadin :D Se on hyvän kokonen pelaamiseen ;)

jensku95 kirjoitti...

Tämä ei kyllä tähän aiheeseen liity,mutta oletkos suomalaisessa perheessä vai ihan amerikkalaisessa perheessa siellä ?

enlav kirjoitti...

Amerikkalaisessa :)