17.12.2010

Hiustenvärjäilyä & auton rikkoilua

Keskiviikko aamulla jutskailtiin äitin kanssa skypessä. Harmi kun tietokoneen välityksellä ei voi lähettää tavaroita tai ihmisiä, oisin voinu hyvin antaa babyn äitille huollettavaks vaikka täks päiväks. Sen mielestä kun toi pikku prinsessa on aina niin söpö täällä kameran toisella puolella. No se onkin ihana söpöläinen kun se on iloinen! <3 Mutta kiukuttelut ja ei nukkumiset on sit erikseen. :D

Hostdad sano lähtiessä, että ulkona on tosi kylmä, ja kävin netistä kattomassa, niin sellasta -15 näytti. Mutta yhentoista jälkeen kun kävin S:n hakemassa bussipysäkiltä, niin ei kyllä tuntunu yhtään kylmältä.. No hostmum tuli puol kahen jälkeen, ja lähin sit niitten mukaan Krogeriin ruokaostoksille. Se osti aineksia johonkin kakkuun, minkä hostdadi vei torstaina töihinsä. Niillä oli joku kilpailu, että pitää tehdä joku ruoka, mikä on punasta ja vihreetä. Ihan mielenkiintosen näkönen se oli! Päivälliseks syötiin kiinalaista, mitä hostdadin veli toi tullessaan.

Illalla en saanu ketään mun mukaan, joten lähdin sit yksin Dayton Mallille. Löysin jouluks jotkut vaatteet, mutta laitan sit kuvia Joulun jälkeen. Ja Walmartista kävin ostaan hosttytölle synttärilahjan, tollasen koruaskartelu- jutun, että voi tehdä erilaisia koruja. Kotona taisin olla puol kymmenen maissa.

Torstaina sit heräsin jo puol seittemän, mutta nukahdin uudelleen, ja sit seuraavan kerran vasta puoli kasi. Ja siinä vaiheessa olin jo epäluuloinen, kun yleensä kuulen lasten ääniä yläkerrasta seittemän jälkeen, mutta eipä ollu kuulunu. No yläkertaan mennessä just selvis, että kouluja on lykätty kahella tunnilla lumisateen vuoksi.. No se nyt olis ollu vielä ok, mutta hostmumin lähettyä kaheksan jälkeen kattellaan uutisia, ja siinä pyörii noi kaikki koulut, että osa on suljettu ja osa alkaa kaks tuntia myöhemmin. No tietenkin P ja S oli sit hereillä jo heti kasilta, vaikka olisivat saaneet nukkua pitkään. No ne katteli noita uutisia, ja sit alko kuuluun kiljuntaa, kun Centervillen koulujen tilanne muuttu, eli suljettu. Great. :D Ja hostdad työskenteli kotoa johonkin yhteentoista asti, sit onneks lähti töihinsä. Ja se kakku muuten voitti jonkun palkinnon!

No kyllähän toi päivä tossa meni, tehtiin joulukortteja, mm. meijän LCC:lle. Tosin P onnistu repäseen sen kortin, kun se omien sanojensa mukaan halus ensin leikata oman nimensä pois siitä kortista, koska se kirjotus oli täydellinen. Ja olis halunnu laittaa sen kaverinsa korttiin. No jos nyt ei kuitenkaan tuhottas tota ekaa korttia. No anyway, se kuitenkin onnistu repäseen sen, ja käskin mennä huoneeseen, ja se pelästy kyllä tota ihan oikeasti. Ei sen ollu tarkotus sitä varmaankaan lopulta rikkoa, ja sit sain kuulla pari viimestä tuntia, että ethän kerro mun vanhemmille ethän. :D Se yritti ostaa mut hiljaseks viidellä dollarilla ;) Ja kysyin siltä, että minkä takia sä oot noin hermona, kun sä ite sanot, että se oli vahinko. "No äiti ja iskä ymmärtää sen kuitenkin varmasti väärin." Ei toi nyt niin vakavaa ollu, mutta ehkä se jotain oppi taas! :)

Aikasemmin päivällä katteltiin basementin telkkarista Cinderella (=Tuhkimo) ja syötiin popcorneja! Ja noi kävi vähän pulkkailemassa tossa pikkusilla kummuilla tien toisella puolella naapurien kanssa. Ja mä tein iltapäivällä lumityöt, kun aura-auto oli ne portinpieleen kasannut. Vitsi tota lunta on kyllä nyt tullut, meinaan olin ihan kuollu sen urakan jälkeen.

Ilallla lähdin thaimaa S:n kanssa taas Dayton Mallille, ja ostin nyt eilen jo kattomani feikki uggit. Toi perus vaalee ja pitkävartiset, ja ne oli vielä alennuksella n. $30, kun normihinta on $40. Forever 21:stä löysin harmaat kolitsihousut n. $12 ja Macy's:iltä mustan hupparin kympillä. S ei ollu syöny päivällistä, joten se otti jotain meksikolaista, ja mä kävin hakeen kaakon yhestä kahvilasta. Kotiin taisin tulla ennen kymmentä.

Tänään lapset meni ihan normaalisti kouluun, ja hostdadikin poistu yheksän jälkeen. Juttelin E:n kanssa skypessä, ja jossain vaiheessa äiti oli laitanu sähköpostia, että joululaatikko oli saapunu perille! Kun S tuli kotiin, niin mentiin ulos, sain babyn nukahtaan vaunuihin, niin pääsin itekin pulkkaileen vähän! Eilen löysin babylle tuolta varastosta 12kk kokosen toppatakin, se on vähän iso, mutta eipä sillä ainakaan oo nyt kylmä. :)

P:n kanssa oli taas vähän ongelmia, kun tytölle oli täysi mahdottomuus mennä ulos. S lähti heti kun naapurit tuli kysyyn sitä pulkkaileen, ja mä annoin sit P:lle vaihtoehdot, että mee leikkiin ulos tai sit siivoot huonettas niin kauan kun noi muut leikkii ulkona. No sain taas kuulla olevani ilkein aupair ja se kirjotteli joulupukille uusintakirjettä, että haluaa kiltin aupairin 8) No ensin se siivoili huonettaan, kun oli ensin jankannu varmaan kymmenen minuuttia, että hän ei aio tehdä kumpaakaan. Ja lopulta lähti ulos, ja sieltä tullessa kyllä sano, että oli kivaa. Mutta toi tyttö on täysi mahdottomuus! Heti kun se ei saa tahtoaan läpi, niin kauhee kiukuttelu alkaa...

Hostdadin vanhemmat tuli puoli kuuden jälkeen ja yritin sit päästä värjään hiuksiani, mutta ton hiusväriaineputelin avaaminen olikin työn ja tuskan takana. Se oli ihan pirun kireellä, eikä meistä kukaan saanu sitä auki. Hostdadin äiti sit sen sai auki, kun käytti hampaitaan. Yritin sit lähteä puoli kaheksalta hakeen kolombia A:n, ja pääsin autoon asti, mutta kuskin ovi ei sit enää suostunutkaan meneen kiinni. Hostdadin isä tuli kans sitä kattoon, mutta se ei mee ees "raameihinsa" asti, vaan jättää raon. Soittelin sit A:lle ja se tuli hakeen mut kaheksalta. Sillä ei oo vielä paikallista ajokorttia, ja kyllä se vähän voi ajaa tolla kansainvälisellä ajokortilla, mutta just vakuutusten takia sen hostvanhemmat ei halua sen paljoa tai kauaks ajavan ennen kun se saa ton ajokortin.

Mentiin taas vaihteeks Dayton Mallille, A etti joululahjoja sen hostlapsille. Ja mentiin sit Targettiin sen jälkeen ja se oli ostamassa viinipulloa sen hostdadille lahjaks. Valaisin sit sitä, että et sä sitä pysty ostaan (A on siis 20v.), mutta se halus silti kokeilla. No eihän se sitä tietenkään saanu ostettua, paperit ne heti kysy. :D A halus mennä aikasin kotiin, joten olin jo kymmenen jälkeen kotona.

Huomenna olis tarkotus viedä toi auto huoltoon sit jälleen, kotiin tullessa ne pohti, että miten se sinne saadaan. Koska sitä ovea tosiaan pitää pitää kiinni ajaessa, kun ei se pysy ollenkaan. No toi korjaamo on kyllä lähellä, n. 5min, mutta silti. :D Ton mun auton ovilla on jotain vakavasti mua vastaan, koska toi pelkääjän paikan ovihan ei mee kiinni ellei sitä ovea lukitse ensin, ja nyt tää ovi ei mee ollenkaan. :D

Kuvia en nyt jaksa alkaa ensin lataan kamerasta koneelle, joten ne sit huomenna. Nyt painun nukkumaan, huomenna taidan joutua herään aikasin. Good night!

PS. Ja minkä takia mun jalka ei oo vieläkään kunnossa? En pysty kävelemään normaalisti, kun päkiää ei pysty käyttään, kun jalkapöydän taittaminen sattuu. Argh!

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Jos siellä jalkapöydässä onkin jotain rikki? vaikka jotain iha pientäkin..

enlav kirjoitti...

Anni: No kuka sen tietää, jos röntgen kuvissa ei mitään näkyny? :D

Anni kirjoitti...

Kaikki jutut ei näy röntgenkuvissa, tarvis magneettikuvauksen varmistamaan, mutta se on melko kallista.