8.1.2011

Blogin kuvatila loppu???

En pysty lisään tänne enää kuvia, kun kuvatila on loppu? Tää sanoo, että oon käyttäny nyt 100% tosta 1GT:n kuvatilasta, että pitäis ostaa lisätilaa.. "Hups! Tallennustilasi loppui. Käytät 100 % valokuville varatusta 1 Gt:n kiintiöstä. Osta lisää tilaa


Kuvat tallennetaan Picasa-verkkoalbumien tiliisi ja ne sisältyvät kuville varattuun 1 gigatavun ilmaiseen tilakiintiöön. Hankkimasi lisäsäilytystila jaetaan Gmailin, Picasa-verkkoalbumien ja Google-dokumenttien kesken. Lisätila lasketaan ilmaisen kiintiön päälle. Lisätietoja" Onks toi oikeesti ainoo vaihtoehto, et jos haluan tänne lisäillä kuvia, niin pitää ostaa lisätilaa? Viis dollaria maksaa vuosi 20GB. Mutta en mä ees ymmärrä näitä GT ja GB:tä, paljonko noi nyt ees on?


En oo nyt oikein jaksanu kirjotella, kun ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä, kun oon kipeenä ollu. Eilen oli jo parempi olo, kun ei sattunu kurkkuun ja tänään ollu vielä parempi! Eilen aamulla mentiin babyn kanssa vierailulle naapuriin, ja vitsi siellä oli ihana söpöläinen vastassa - kissanpentu. Tollanen 6kk söpöläinen, ai että! Piti vaan pitää baby siitä kaukana, ettei se menny pahoinpiteleen sitä. Ja sain joululahjan näin jälkikäteen, Jelly Belly -karkkirasian! Oon paria makua maistellu piparkakkutalon rakennuksen yhteydessä, mutta tossa on nelkyt erilaista! Säästän ton siihen, kun J ja T tulee tänne! :p

 Eilen illalla lähdin kolombia A:n kanssa Greeneen tapaan yhden itävaltalaisen aupairi A:n (minkä takia kaikkien nimet alkaa A:lla?), joka muutti tohon Pohjois-Korea D:n perheeseen noin kuukausi sitten. Se ei kuitenkaan oo meijän ryhmässä, vaan se perhe vaihto Cincinnatin LCC:lle, kun se oli tän alueen LCC ennen meijän LCC:tä. Vaikka vika taitaa kyllä olla perheessä, jos niillä kerkee vuoden aikana oleen viis aupairia.. :D Me mentiin kattoon elokuviin How do you know, oli hyvä! Se oli vaan vähän vaikeeselkosta, A valitti samaa, et jotkut kohdat meni hiukan ohi, mutta kyllä juonessa pysy mukana.




 
Tänään heräilin jo puoli ysi ja lähdin hostdadin ja lasten mukaan RecCenteriin kattoon S:n koripalloharjotuksia ja P:n uimatuntia. Ja nyt on muuten pari päivää ollu sellasta melkein -10 astetta, hyrr! Iltapäivällä lähdettiin A:n kanssa käymään Dayton Mallilla, mistä lähti pari toppia mukaan, ja sit suunnattiin keilaileen! Meijän radalla vaan oli vakavia ongelmia meitä vastaan, kun ensiks se rata ei ollu ollenkaan päällä, et pari kertaa piti käydä niille sanomassa, ja sit saatiin telkkariruututoimiin, mutta keilat ei liikkunu mihinkään suuntaan. No sit kun ne oli pari kertaa siellä rampannu, niin alotettiin, mutta ei sittenkään toiminu kunnolla. A kun alotti, kaato ekalla lyönnillä joitain keiloja, niin sit se "pyyhkijä" pyyhki jo ne ylijääneet keilat ja laitto kaikki keilat paikoilleen. Sit A heitti uudelleen, ja sit mitkä jäi pystyyn, niin ne jäi sinne, ja sit oli mun vuoro, eikä tullu uusia. No samaa se teki viereiselle radalle, että vähän joutu säätään ja käskeen niitä tulla korjaan meijän radat. :D Nyt mun keilaus meni hyvin, voitin A:n kaikissa kolmessa pelissä.

Keilailun jälkeen tultiin meille vaan hengaileen, katteltiin telkkaria ja koukutin A:n speed stackiin! Joku hiukan alle seittemän sekuntia se sai tossa lyhyessä ajassa parhaaks tuloksekseen. Lähettiin sitt syömään Mario's pizza -nimiseen (nimestä en oo kyllä varma..), ja otettiin puoliks juustopizza, oli hyvää! Syönnin jälkeen heitin A:n kotiinsa ja tulin itekin kotiin. Hostperhe oli lähteny jonnekin kans syömään, joten mä kattelen nyt The Princess Diariesia! Joten moikka ja hyvät yöt! :)

8 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

miks noi vaikuttaa epäilyttävästi tosi paljon niiltä "joka maun rakeilta"(en muista mikä oli englanniks...) joita oli harry potteris:D

Anonyymi kirjoitti...

Gt ja GB on sama asia eli gigatavu ja se on joku tietty tallennuskapasiteetti... riippuu että kuinka isoja kuvia sulla on, eli mitä isompia niin toi tietysti täyttyy nopeammin. Mutta suosittelen käyttämään jotain netin ilmaisia kuvapalveluita, mun mielestä ainakin on melko turha maksaa tollasesta. Tietysti tohon gigatavun määrään mahtuu melkoisesti kuvia ja vielä enemmän kun ne on pieniä ja ei se hintakaan ole kummoinen :) toivottavasti tää nyt kuitenkin hiukan selvensi käsitystä näistä tavuista, vaikken mikään maailman paras selittäjä olekaan :D

Anonyymi kirjoitti...

lisään vielä vähän, eli toi on siis tallennuskapasiteetin mittayksikkö ja se on 1024 megatavua. Esim. itselläni on useimmat kuvat tosi isoja ja ne on jotain 3,94 megatavua. Joten tohon määrään mahtuu kyllä kuva jos toinenkin :D

Nelli ☆★ kirjoitti...

Sun ei tarvii ladata kuvia bloggerin kautta, vaan voit ladata niitä netin ilmaisiin kuvapalveluihin kuten photobucketiin, tinypiciin tai imageshackiin. Tinypic ja Imageshack ei vaadi rekisteröitymistä, mutta Photobucket on todella suosittu ja albumit on käteviä, ja kun on tunnukset pääsee helposti katsomaan lisäämiään kuvia ja hallitsemaan niitä ja tarpeen tullessa myös poistamaan.

Krista Lönnqvist kirjoitti...

voit kans teha ittelles uuden kayttajan blogiis tai adminin vaimikaonkaan ja saat ladattuu yhta paljon kuvii ku "aiemmalle tilille" :)

Leni kirjoitti...

Jännä, tosi monilta on loppunut tää kuvatila juuri näinä päivinä. :/ Niin myös mulla. Suosittelen tosiaan lataamaan kuvat tänne photobucketin kautta. Mun mielestä lisätilan osto ei kuulosta kovin järkevältä.

enlav kirjoitti...

Jutta: No melkein ;) Tästä löytyy mm. esimerkiks Kiwi, coconut, peach, tutti-fruitti, top bananam berry blue, bubble gum, licorice, margarita, sizzling cinnamon, chili mango, toasted marshmallow jne. Eli ei nyt ihan niitä oksennuksen sun muita makuja löydy! ;)

Muut: Kiitos vinkeistä, menin nyt ensiks kokeileen photobucketia, et jos sen kanssa rupeis laitteleen noita kuvia tänne :)

Heidi kirjoitti...

Tiesittekö että Jelly Belly on tehnyt myös pienen erän "joka maun rakeita" eli niistä on oikeasti löytynyt jotain ällömakuja, en muista mitä kaikkia pahoja siellä oli. Samaa väriä oli kahta eri makua, sitä hyvää ja pahaa. Ite tuli maistettua niitä viime kesänä, kyllä ne vielä pystyi syömään kun äkkiä nielaisi mutta pitemmän päälle ei.. Hauska idea miusta :)