15.1.2011

La Fitness

Eilen illalla mun oli tarkotus tavata kolumbia A (ei siis tää lähin kolumbia A) ja K Dayton Mallilla, mutta sinne päästyäni ja monta kertaa yritettyäni soittaa, kumpikaan ei vastannu. Lopulta sit A vastas, ja sano, että he ovat Greene Mall:illa.. No kiva, toki siitä vois ilmoittaa. Mutta ei se mitään, thaimaa S ja N tuli Dayton Mall:ille, joten olin sit niitten kanssa. Ostin yhden valkosen pitkän villapaidan forever 21:stä, n. $14. Siinä on sellanne kaulus, pitkät hiat ja se on tollanen pitkänmallinen. Nyt on ees yks villapaita mulla täällä, niin en jäädy! Ja sit käytiin vielä Walmartissa, ja kun käveltiin side/tamponi- hyllyn ohi, sain ihmettelyä tamponeista, että miten niitä käytetään. S on 25 ja N on 27, mutta ne sano, että thaimaassa ei oikein oo tamponeja, siteitä pääosin, niin ne ei oo ikinä käyttäny. Yritä siinä nyt sitten englanniksi selittää. No ainakin meillä oli hauskaa! :D

Tänään mulla oli herätyskello soittamassa 9.15, kun en ollu varma päivän ohjelmasta. No avasin siinä tv:n ja menin facebookia selaileen iPodillani, kun 9.20 kolumbia A kysyy, että onko ok jos hän tulee hakeen mut kymmenen minuutin päästä. No ei siinä mitään, laittelin itteni nopeesti kuntoon ja lähdettiin Lebanoniin. A oli arvioinu ton ajan vähän väärin, joten meillä oli tunti aikaa ennen sen ajokoetta. Kävästiin sit mäkkärissä aamupalalla, mutta se eggmuffin oli pahaa! Ja sit mentiin kattoon Dollar General, mutta huhhuh kuin turha kauppa. Mutta se tärkein juttu, eli A läpäs sen ajokokeen, joten nyt silläkin on vihdoin toi Ohion ajokortti!

Sen jälkeen mentiin Buffalo Wingsiin syömään luittomia kanansiipiä with medium sweet BBQ -kastikkeen kanssa. Ja meillä ei tota käteistä ollu kun ihan toi mitä se makso, joten jätettiin ruhtinaalliset 66 senttiä tippiä ;) Ja itse ruokahan makso yhteensä n. $14, eli melkein oikee määrä (not). RUokailun jälkeen lähettiin tutkimaan paremmin tätä salitarjontaa, ja kirjauduttiin nyt La Fitnessin jäseniks. Eka ja vika kuukausi piti maksaa valmiiks, eli hiukan alle 80 dollaria oli. Ja meillä on neljä päivää aikaa irtisanoa ittemme ja saada rahat takaisin, jos ei halutakaan käydä tuolla. Ja jos jatketaan tuolla, niin sit kun halutaan lopettaa, eli esim. huhtikuun lopussa, niin pitää vaan maaliskuussa irtisanoa, koska toi vika kuukausi on jo maksettu. Ja isoin juttu, siellä on sauna!!!! Se on 180 fahrenheitiä, eli muutettuna joku 82 celsiusta. Onks se paljon vai vähän? Mulla ei oo mitään hajua saunan normi lämpötiloista.. No mä en kestä kuitenkaan kovia löylyjä, joten toi on varmaan hyvä mulle. Lähenkin tästä nyt vaihtaan vaatteet kun mennään vähän treenaileen A:n kanssa sinne nyt. Moikka!

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Riippuu minkätyyppinen sauna on. Joissain saunoissa 60 astetta on ihan täydellinen, jossain pitää olla reilusti yli 80 asteen. Mutta USAssa yleensä ei saa heittää vettä kiukaalle. Olin kerran puulämmitteisessä saunassa ja siellä oli iso juttu että ne oli saaneet sen rakentaa kun vakuutusyhtiöt eivät meinanneet hyväksyä. Alle 12-v lapsilta oli pääsy saunaan kielletty vaikka hyvin myö käytiin siellä 3 ja 7 v.n kanssa kun ei kenellekään kerrottu. Mutta olis kyllä ihana päästä pitkästä aikaa saunaan. Viimeeksi oon käynyt varmaan syksyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä anaki on yleensä jossai about 80 asteessa sauna joka on mun mielest iha sopiva kai. En nii kauheen usein käy saunas et en muista mut.. :D

T:Jutta

Anonyymi kirjoitti...

Joo sauna on 60-80 astetta. Ja saunasta riippuu et millaset löylyt on. Puusaunassa pehmeempi. Mut varmaan toi 80 on ihan jees, jos ei kerran vettä heitetä ollenkaan. (Ja aina voit istua lattialla. ;))

Oon muuten pistäny merkille yhden huolestuttavan jutun. SÄ OOT ALKANU TEKEEN KIRJOTUSVIRHEITÄ SANOISSA! Et alaPPa googlaan. ;)

Se on HIHAT, ei hiat. ;)

Kiva et oot kertonu kavereille tamponeista. Varmaan ollu taas vaihteeks järkevää sun selitys. :D

<3. Essi

<3

enlav kirjoitti...

Heidi: Joo tuollakin tosiaan kielletty alle 14v ja ei saa heittää vettä kiukaalle tai muuta vastaavaa. Ja ihmiset tulee sinne suoraan treenin jälkeen treenivaatteissa hetkeks iskuskeleen... :D

Jutta: Joo no toi ei ollu yhtään kuuma, että mäkin pystyin jopa istumaan ylimmällä lauteella ;)

Essi: No enpä kuule jaksa oikolukea tekstejä, että anteeks! :D Mun selitykset on aina järkeviä, oli asia mikä tahansa! Ei siitä oo kahta puhettakaan! :D

Heidi kirjoitti...

Joo, mie koitin saunassa rentoutua ni isot muskelimiehet tulee sinne punnertamaa ja mitä kaikkee. Vähä väärä paikka miusta..