26.1.2011

Normipäivä

Eilen oli normi työpäivä, käytiin vauvan kanssa aamulla taas naapurissa vierailulla ja kun S tuli kotiin, me pelailtiin arvaa kukaa ja paria muuta uutta peliä, mitä se oli saanu synttäri/joululahjoiks. P:llä oli vaikeita aikoja tehdä sen kotiläksyjä, kun sen piti kirjottaa pitkiä lauseita (kopioida mitä hostmum oli kirjottanu), ja se ei saanu niistä selvää ja kysy joka toista sanaa multa. Ja ensin se syytti sen opettajaa, sit se totes et ei se oo sen opettajan vika, vaan rehtori käskee niitten antaa tollasia tehtäviä. Ja eii se ookaan rehtorin vika vaan Obaman. :DDD

A tuli hakeen mua hiukan ennen kuutta, mut mun piti venailla pari minuuttia, kun hostvanhemmat ei ollu tullu vielä kotiin. Englannin tunti oli mielenkiintonen, luettiin ja harjoteltiin tota Martin Luther King -näytelmää melkein koko tunti.

Nyt datailen taas ajankuluks kun baby nukkuu päikkäreitä. Ja yritän nyt perään saada laitettua ne sunnuntain kuvat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuli mieleen kun oon sun blokias lueskellut, että ootko saanu sieltä USAsta kavereita? Siis ihan oman maan, ei au paireina toimivia :) Osaan taas muotoilla kysymyksen, mutta ehkä tuosta hoksas..?

enlav kirjoitti...

No pääosin mulla on vaan aupair kavereita ollu, mutta esim. nyt sunnuntaina pitäis mennä tapaan yhtä jenkkityttöä! =)