17.1.2011

Treenausta

Tänään sain nukkua ruhtinaallisesti ysiin asti, kun hostdad oli kans kotona. Baby oli aamusta alkaen ihan kauheen kiukkunen koko päivän, mutta iltapäivällä sitten huomattiin, että sillä on kuumetta. Sen takia se ei suostunu oleen lattialla hetkeäkään. Hostdad kävi jossain vaiheessa kaupassa, ja sain pojat meneen takapihalle leikkimään, mutta P ei taas suostunu meneen. No kyllä se sitten sinne meni kun isä käski, itkien sitten lähti ulos mumisten kuinka kamalia ollaan. Ja siellä se sit seiso tossa oven takana koko ajan, mitä ne nyt oli siellä ehkä 20min. Siis mä en voi tajuta mikä ton lapsen ongelma on, laspsethan rakastaa leikkiä ulkona??

Iltapäivällä mentiin syömään lounas Chick-fil-A:hin ja lapset sai sit leikkiä siellä leikkinurkkauksessaan. Oltiin jo syöty ja noi lapset meni vielä hetkeks aika leikkiin, kunnes P juoksi ulos sieltä kiljuen, että jonkun pojan päästä vuotaa verta. Sen äiti oli jo siellä, ja sitä verta kyllä tuli ihan kunnolla, ja se poika vaan kilju ja äiti yritti vakuuttaa, että se tulee oleen ok. No ne soitti sit ambulanssin, ja tosi nopeesti ne tuli! Ekana tuli paloauto, sit ambulanssi ja vikana vielä poliisi omalla autollaan. Se poika (ehkä n. 4-6v.) ei vaan antanu kenenkään koskee siihen päähänsä, että sillon kun me lähdettiin, niin ambulanssityypit odotteli paarien kanssa vessan ulkopuolella. Yks pikkunen tyttö oli siis tönässy tota poikaa (ne oli kavereita ja niitten äitit kans), ja se poika oli sit lyöny päänsä lasiseinään. Ja vitsi P veti taas hirveet showt ja osotteli sitä tyttöä haukkuen ihan ääneen kuinka kamala se on ja miten se voi tehdä noin ja että se ei oo pahoillaan yhtään. Hostdad käski sen olla hiljaa, koska se ei tapahtunutta nähnyt, niin ei voi sanoa mitään, ja tästä sitten puhuttiinkin koko automatka kotiin.

Kattelin sitten T:n kanssa Monsters vs. Aliens ja baby nukku mun sylissä. Kuudelta hostmum tuli kotiin, ja menin sit vartin yli kuudeks hakeen A:ta, mutta oltiin silti pari minuuttia myöhässä joogasta, joten se vaihtu sit spinningiin. Tänään piti olla lepposampi treeni, mutta voi morjes toi spinning oli tappo. Tunnin kesti, ja sen jälkeen olo oli ihana! A meni sen jälkeen hetkeks uimaan (se on harrastanu Kolumbiassa jotain sukellusta tms.) ja mä menin saunaan! <3

Dinneriks meillä oli tollasta parsakaali/juusto- laatikkoa, ihan ok. Ja nyt vaan rentoudun tätä kirjottaessa hauskojen kotivideoiden äärellä. :p Kaikkiin lihaksiin koskee, mutta ainaki tietää tehneensä jotain. Huomenna onkin sit vapaapäivä treenauksen osalta, kun on englannin tunti!

Ei kommentteja: