28.1.2011

Vampires suck

Eilen aamulla laittelin taas vauvan päikkäreille ja aloin katteleen Vampires Suck, minkä toi naapuri toi eilen. Tää on siis netflixistä, mut nyt dvd muodossa, kun uusimpia leffoja ei pysty tuolla netissä katteleen. Ja siinä tulee toi kuori valmiina mukaan, et laittaa sen takas vaan sinne ja postilaatikkoon. Toi leffahan on parodia(?) Twilightista, eikä kyllä ollu kummonen.

Päivä meni hyvin, korjaaja tuli vaihtaan ton autotallin oven ja lapsetkin käyttäyty. Ite innostuin palapelien rakentelusta, ja rakensin neljä sadan palan palapeliä. Näillä ei oo yhtään 200/300 palapeliä, joten tänään aattelin yrittää alkaa rakentaa tota 500 palan palapeliä.. Voi kyllä olla, etten sitä ikinä tuu saamaan valmiiks, ei ehkä kestä keskittyminen niin kauaa ja menee vaan hermo siihen, mutta saa nähdä. Ja toi mun S:lle joululahjaks antama Woody (Toy Story) -palapeli on ihan hitti, T rakastaa sitä. 100 palaa on sille tietenkin ihan liikaa, joten joka päivä kun se tulee päiväkodistaan, se juoksee sen palapelin äärelle ja kysyy kaikilta, että auttakaa mua, mä en osaa rakentaa tätä. Oon rakentanu sen palapelin nyt ehkä kakskyt kertaa. :D Yhtenä yönä se halus jopa nukkua sen palapelipahvilaatikon kanssa.. ;)

Illemmalla P ja S meni naapuriin leikkiin (naapuri toi aiemmin palaset ihanaa suklaapiirakkaa, mitä se oli leiponu, ne oli vähän kun mokkapaloja) ja baby nukku, niin aloin sit katteleen netflixistä Heartbreaker:ia. Ranskalainen leffa, mikä on ilmestyny viime vuonna. Siinä yks mies, sen sisko ja siskon mies tienaa rahaa saamalla naisia eroamaan miehistään. :D Se jäi kesken, joten en vielä tiiä miten se tulee päättymään, mutta ihan hauska se oli, et tänään voi jatkaa sitä.

Hostmum tuli siinä kakskyt vaille kuus ja A:ta odotellessa jälleen kerran rakensin ton palapelin T:n kanssa ;) Englannin tunnilla keskusteltiin medioista ja puhuttiin kaikkien maitten uutisista, mitä on meneillään. Kyllä mä iltalehteä ja iltasanomaa netissä luen, mutta ei Suomessa nyt mitään ihmeellistä oo mun silmiin sattunu verrattuna Columbian väkivaltajuttuihin ja ties mihin ongelmiin jossain Marocossa, Thaimaassa jne. Tai onko mulla jääny jotain olennaista välistä?

3 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

Noo suomessahan on esim tän syksy/talven aikana palanu jokaikinen rakennus mikä vaan on saatu tuikattua tuleen :D

Anonyymi kirjoitti...

on suomessa sattunu ! jyväskylässä pistettii nainen reenikassii. tää on gangstereiden kaupunki 8)

-EPPU

enlav kirjoitti...

Janiika ja Essi: Eli ihan perus, ei mitään ihmeellistä ;)