19.1.2011

Luistelua ja Cheesecake Factorya

Tänään oli helppo työskentelypäivä, kun aamulla baby otti sellaset 1,5h päikkärit ja mä kattelin Beverly Hillsin kyttä kolmosta. Ja käytiin sen herättyä taas naapurilla vierailulla siihen asti kun hostpoika tuli kotiin. Lounaan jälkeen se halus mennä ottaan päikkärit ja babykin meni nukkumaan, joten kattelin sit maanantain Täykkärit ja juttelin hetken E:n kanssa skypessä. <3 Hostmum tuli jo hiukan ennen puolta kahta ja kahen jälkeen mä lähdin Greene Mall:ille. Oltiin sovittu itävaltalaisen A:n ja Etelä-Afrikkalaisen T:n kanssa, että tavataan 2.40pm, mutta ne ilmesty paikalle 3.35pm. Meinas vähän mennä järki niitä odotellessa, mutta kyllä ne sit lopulta saapu. :D Mentiin tosiaan luisteleen, T oli ensimmäistä kertaa elämässään, mutta osas kohtuullisen hyvin! Ja luistelun jälkeen mentiin syömään Cheesecake Factoryyn! Söin juustopitsan ja jälkkäriks mansikka/kermavaahto/vaniliajäätelö keksikakun, nam! <3

Käytiin sit viel Forever 21:ssä, A ei ollu käyny siellä kertaakaan, ja se on ollu täällä jo pari kuukautta! Noi molemmat tytöt on tosi kivoja, mutta A on nyt rematchissa ja löytäny onneks uuden perheen, et se muuttaa Floridaan. Voi morjes oikeesti paljonko ihmisiä rematchataan, miten noi machaukset ei toimi ollenkaan.

Loppuun parit kuvat mun jälkkäristä ja tuolta jäähallista!


Photobucket


Photobucket

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Mulla pitäis tänään varmistua perhe floridasta. Minne päin tää sun ystäväs on menossa? Olis kiva tutustua johonkin ennen kun oon perillä :)

-Sini

Anonyymi kirjoitti...

Mulle kans tollasta juustotorttua ! Ja musta saa puhua nimellä ;)

<3.

-Essi

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kyl hyvält toi jälkkäriii:))
ja siis nii en siis tiiä oonko sanonu mut siis tottakai mustaki saa kirjottaa nimellä!!:D


Jutta

enlav kirjoitti...

Sini: Se menee Tampa:an! :) Minne päin oot ite menossa ja koska? :)

Essi: Joo toi oli hyvää! <3 Mutta on sen hintastakin, $6,95. :D

Jutta: Joo et oo sanonu, hyvä tietää. :p

Anonyymi kirjoitti...

Okei, tää perhe asuu boca ratonilla :)! Ja lähtö olis kolmen viikon päästä.. Että tulee kyllä aika kiire lähtö jos ne mut haluaa :D


-Sini

enlav kirjoitti...

Sini: Cool! Minkä järjestön kautta oot menossa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää perhe on expert aupairin että sinne mun pitäs kans laittaa paperit meneen jos pääsen sinne, mutta oon hakenu myös cc:n kautta :) Joo ne on nyt pitkittäny tota päätöstä jo kolme päivää ja sano että tänään saan tietää..! Luultavasti siirtyy taas huomiselle..

enlav kirjoitti...

Ano: Mutta veikkaan ettet ehdi millään kolmessa viikossa kirjautuun tohon järjestöön ja saamaan viisumia.. Mutta toivottavasti nyt saat asiat järjestyyn, eli toivotaan parasta! :)