11.1.2011

Hyvää 50v. synttäriä iskä!

Eilinen työpäivä meni hyvin, käytiin pitkästä aikaa heittään kävelylenkki babyn kanssa. Ei ehditty kun puoli tuntia tarpomaan, kun ennen lähtöä tappelin mun iPodiin musiikkia hostvanhempien koneelta. Ja ei oo rattaitten kanssa kävely niin helppoa, kun jalkakäytävillä on lunta. Eihän täällä nyt kukaan noita jalkakäytäviä tietenkään putsaa..

Iltapäiväkin meni hyvin, kun hosttytön luokka kilpailee, että kuka lukee eniten kahessa viikossa. Ja palkintona on siis limsaa tai jotain yhtä hienoa ;) No P sit luki kaks tuntia, eli lähes koko ajan kun oli kotona ennen voimisteluaan.

Illalla kattelin näitten ja hostmumin vanhempien kans football -peli, kauden viimeinen ottelu, mut ei Ohio State ollu siinä, kun noi oli tän kauden kaks parasta joukkuetta. Tais olla Oregon ja Alabama. Nukahdin kyllä sitä kattoessa, tai et puol ykstoista heräsin, kun hostmumin vanhemmat lähti, ja noikin tais jättää pelin kesken.

Ei mulla nyt muuta ollu kun iskälle aivan ihanaa synttäripäivää! <3

3 kommenttia:

Anniinas kirjoitti...

:D ihanaa kun ne on viel noi piänen niin tunnollisii. Ite olisin varmaa vaa nykyää laittaisin listan "joo mä luin nää kirjat ihan tosi!" :DD

enlav kirjoitti...

Anniina: Niinpä! Mutta vanhempien pitää allekirjoittaa noi laput, ellei vanhemmatkin sit huijaa ;)

Anniinas kirjoitti...

:DD joo äiskä mukaa huijauksee.. noeii :pp