24.1.2011

Yoga

Lauantai aamulla juttelin äitin kanssa skypessä, mutta juttelua vähän häiritsi, että mun ääni oli taas lähössä jonnekin. Tosin äitikin oli kipeenä, joten ei silläkään kivaa ollu. Lähettiin yhentoista jälkeen Bounce -paikkaan viettään S:n synttäreitä. Siellä on siis kaks huonetta, joissa molemmissa huoneissa on pomppulinnoja, liukumäkiä ja muita tollasia juttuja. Mäkin kävin laskemassa isointa liukumäkeä (mikä oli kyllä jyrkkä!) ja sit sellasen kiipeilyverkon läpi kiipeilyä ylös ja toista liukumäkeä alas. Lopuks kolmannessa huoneessa oli pitsan ja kakun syöntiä ja lahjojen avausta. S:n juhlissa oli melkein 30 lasta, koska täällä on tapana kutsua koko koululuokka, joten noita lapsia on siellä tosiaan "pari".

Myöhemmin iltapäivällä lähdin sit hostmumin, P:n ja T:n mukaan tonne Skateworldiin P:n kaverin synttäreille. En jaksanu mennä luisteleen, kun mulla oli vähän lämpöäkin, 37,3 astetta, joten katteltiin vaan hostmumin ja T:n kanssa muitten luistelua. Ilallla vaan hengailin täällä paranellen oloani.

Eilen olin hakeen A:ta puoli ysiltä ja suunnattiin Cincinnatiin, tai no Kentuckiin Newportille. Mentiin Aquariumiin katteleen kaloja, krotokotiilejä ja mitä lie elukoita. $22 oli sisäänpääsy, mutta et olis päässy pingviinejä kattoon, olis pitäny maksaa vielä joku $25, joten ne jäi välistä. :( Sen jälkeen suunnattiin Kenwoodin mall:ille mäkkärin kautta. A suunnittelee macbookin ostoa, joten mentiin Apple Storeen ja tietty muihinkin kauppoihin. H&M:stä löysin ihanan leopardimekon alennuksella $7 (ovh. $39,90) ja sain $5 lahjakortinkin ens kuulle. Hyvä diili siis! =)

Kotiin palattiin neljän maissa ja täällä oli sillä välin sit sattunu ja tapahtunu. Hostdadin isä oli lähteny peruuttaan autoaan autotallista ulos vähän liian nopeesti, että ovi ei ollu ehtiny avautuun kokonaan ja rysäytti sit päin sitä ovea. Se oli menny ihan pois sijoiltaan ja kauheille lommoille ja hostdadi ja sen veli oli sit yrittäny korjailla sitä ennen kun hostmum tulee kotiin. :D No jotain oli sattunu ja hostdadilla oli kauhee kuhmu ottassaan, kun oli sen oven saanu päähänsä. Tänään sit aamulla tuli korjaaja, mutta noi vaihdattaa koko oven, kun ei sitä pysty kunnolla korjaan.

Illlalla meillä oli sit LCC meeting, A tuli hakeen mut ja mentiin meijän LCC:n talolle. Meitä on kyllä niin vähän, seittemän, mut saksa V ei ollu (eli en oo tavannu sitä vieläkään.. :D) paikalla, joten sit oli vaan kuus. Meijän piti kattoo video itsepuolustuksesta, mutta meijän LCC sano, että se oli niin tylsä, joten se vaan puhu noista asioista ja saatiin monisteet. Ihan perusjuttuja, eli jos lenkkeilet jossain lenkkipolulla yksin, ei pitäis käyttää soitinta, älä parkkeeraa autoas johonkin syrjäselle paikalle yksin jne. Ja sit se kyseli, että mitä me halutaan tehdä tän vuoden meetingeissä. Kyllä meijän ryhmän pitäis taas pikkasen kasvaa, tosin vasta toukokuussa, kun tonne Oakwoodiin tulee vaihteeks kolumbialainen aupair uuteen perheeseen (sillä tulee oleen 2v. kolmoset hoidettavana) ja Pohjois-Korea C:n perhe on ottamassa uutta aupairia varmaan helmi/maaliskuussa.

Tuolta mentiin sit kolumbia A x2 ja thaimaa N:n kanssa Starbucksiin ja sain Targetista samalla ostettua hostpojalleni synttärilahjan: tollanen Starwars valomiekka (sillä on jo yks, mut puhunu et haluaa toisenkin) ja Scoopy Doo -elokuva.

Tänään baby meni nukkuun jo aamusta päikkäreitä, joten sain katteltua eilisen Mean Girls 2 (mikä tuli telkkarista) samalla kun viikkailin omat pyykkini. Päivällä tein tosta perunamuussista perunasoselaatikkoa, eli laitoin broilerin jauhelihaa. Tuli kyllä hyvää, mutta P ei suostunu syömään sitä. En jaksanu sen kanssa enempää tapella (kun varmaan tunti tapeltiin ees maistamisesta), mutta S sentään suostu syömään, vaikka sano, ettei se ollu hyvää. :D Pelailtiin S:n kanssa ennen kun P tuli kotiin Arvaa kukaa ja tota, missä pitää saada neljä omaa väriä johonkin suuntaan, connection vai mikä onkaan.

Illalla mentiin A:n kanssa kokeileen joogaa, ja vaikka siinä ei hiki tuu, niin lihakset joutuu silti koetukselle, oli kivaa! Ja sen jälkeen mentiin löhöileen poreammeeseen, muttta hitsi se vesi oli ihan törkeen kuumaa. Kyllä kun siellä hetken oli ollu, niin tottu, mutta ei siellä liian kauaa pystyny oleen, se oli oikeesti tosi kuumaa. No oltiin sit ajamassa jo kotiin päin, kun A kaivelee laukkuaan, että hän ei löydä kotiavaintaan. Se etti sen laukun ja sen paikalta autosta, ja palattiin kysyyn La Fittnessistä onko joku löytäny avainta, mutta ei sitä löytyny.. Mun täytyy viel huomenna tsekata mun auto, ettei se nyt vaan missään kolosessa oo, ettei pimeessä olis nähny sitä, mutta ei kyl sit tiietä, että mihin on hukkunu.. A ei vielä tänään halunnu kertoo sen hostvanhemmille, se toivoo löytävänsä sen, toivottavasti nyt löytäis...

Huomenna aattelin tapella noita kuvia aquariumista tänne, nyt saatte tyytyä vaan tekstiin, mä painun nukkumaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

suomessakin saa tommosen 5 e lahjakortin hm:ään :o... outoo :D

Anonyymi kirjoitti...

ootko ihan varma, etta se yksi auppari on Pohjois-Koreasta? :D Siella ei nimittain ihan hevilla paasteta ketaan rajojen yli.. Mulla ainakin nimittain on Etela-Korealainen AP-kaveri taalla.

enlav kirjoitti...

Ano: Aijaa. :D

Ano: Hups, ajatusvirhe taas. Eli Etelä-Koreasta juu noi kaikki aupairit on täällä ollu!