16.1.2011

5kk

Eilen treenailtiin A:n kanssa tunti tuolla salilla, ja kyllä koko kroppa oli ihan kuollu sen jälkeen. Ensiks 20min juoksua juoksumatolla, sitten 10min jonkinlaisella pyörällä ja toinen puoli tuntia käsiä, vatsoja jne. Ja lopuks saunaan! <3 Mutta ei se kyllä oo kuumaa, kun se on niin erilainen, kun ei saa vettä heittää. Ohjeina oli, että alle 14 vuotiaat ei saa mennä, vettä ei saa heittää, älä mene yksin ja jos on liian pitkään, saattaa aiheuttaa heikotusta. No ei siellä ketään muuta ollu, joten siellä oli hyvä vähän venytellä lihaksia treenin jälkeen! Eli heti rikoin ohjeita! ;)

Kotiin päästyäni sain puhelun thaimaa S:ltä, että lähdenkö niitten mukaan Daytonin downtowniin syömään johonkin latinaisamerikan ravintolaan ja sit tanssimaan. No tunti oli aikaa laittaa ittensä kuntoon ja sit S tuli hakeen mut, ja käytiin ottaan vielä kauempi kolumbia A mukaan. Tavattiin sit siellä ravintolalla (El Meson) kolumbia M, japani Y ja jenkki M. Mä en tykänny yhestäkään ruoasta mitä maistoin, meillä oli paljon erilaisia noita alkupaloja, kun kaikki otti erilaisia, ja niitä sit syötiin. Mutta hauskaa oli! Tosin puhe vaihtu turhankin usein espanjaks, kun puolet porukasta puhu espanjaa. Jenkki M puhuu meinaan kans espanjaa, joten me saatiin sit thaimaa S:n ja japani Y:n kanssa käskee niitä vaihtaan englantiin. :D Ruokailun jälkeen suunnattiin Therapy Cafeeseen, mikä käytiin kerran thaimaa N:n kanssa kattomassa, mutta sillon siellä oli vaan pelkästään mustia ihmisiä ja ei vaikuttanu yhtään kivalta paikalta. Nyt siellä oli joku latinoilta, että ne soitti sit sellasta musiikkia. Ja mulle makso taas alaikäisenä sisäänpääsy $10 viiden dollarin sijaan, ja eikä mulla ollu käteistä kun 44$4, mutta jenkki M lainas sit, kun ei tossa pystyny maksaan kortilla.. Hauskaa oli, kyllä me yritettiin opetella salsan ja ties minkä askeleita M:n ja A:n opastuksella. Lähettiin kotiin S:n kanssa siinä puoli yhden maissa, oltiin molemmat jo väsyneitä. Eli siinä yhen jälkeen pääsin nukkumaan.

Tänään mulla oli herätyskello herättämässä 7.45, kun tarkotus oli mennä jollekin tunnille tonne kuntosalille puoli ysiks, mutta facebookin tsekatessani sain kuulla, että A on lasten kanssa yksinään kotona, joten ei pääse. No jatkoin uniani puoli kymmeen asti, ja puoli yhentoista jälkeen A tuli hakeen mut, menin sen mukaan Katolilaiseen kirkkoon. Vähän olin kujalla siellä, kun siinä penkkien eessä oli sellaset matalat penkit, mihin ihmiset polvistu aina rukoileen, ja muutenkin et mitä tapahtuu. Virsien aikana siellä ne soitti pianoa ja kitaraa, ja ehtoollinen oli aika samaan tapaan kun Suomessakin noissa meijän kirkoissa, paitsi että sitä ehtoollisviiniä sai ihan kuka vaan, ykskin ehkä 10 vuotias tyttö otti sitä. Ja se ei ollu yksittäisissä pikareissa, vaan parissa isommassa maljassa, josta kaikki sitten joi. Ja aina ihmisten välillä ne vaan pyyhkäs sen puhtaaks. Mä seurasin vaan A:ta ja otettiin vaan noi leivät ja palattiin istuun. Tunnin toi tais kestää, ja se kirkko oli jännä, toi alttari oli keskellä, ja sit molemmilla puolilla oli penkkejä, edessä ja takana.

Kotiin tulin vaan hengähtään, ja sit painuin vuorostani poimiin A:n kyytiin ja mentiin kuntosalille. Koko kroppa oli jo eilisestä kipeänä, mutta tänäänkin treenasin sellasen 45min! Rakastan tota, että kun juokset juoksumatolla, voit kattella telkkaria! Tuolla on monia telkkareita, ja eilen katteltiin Sinkkuelämää ja tänään tuli Prinsessan Päiväkirja. Ja niissä on tekstitys, ja jotenkin sun pitäis saada äänikin kuulokkeista oikeen kanavan valitsemalla, mutta sitä ei oikein osattu tehdä. Hyvin noitten kattominen onnistu vaan tekstien kanssa!

Iltapäivällä menin thaimaa S:n kanssa syömään mäkkäriin ja tultiin meille kattoon leffaa. Netflixistä valikoitiin nyt Foreign Exchange, oli hauska komedia, tollanen perus amerikkalainen high school leffa!

Dinneriks noi hostvanhemmat teki tollasta hyvää pasta/kana/vihannes- juttua. Tai ne oli siis jotain valmiita pakastepusseja. Mutta hyvää oli! Ja nyt kattelen tässä samalla Titanicia, kun se tulee telkkarista.

Vitsi baby on ollu tänään ihan ylisöpö, kun noi löysi sille kengät, ja vitsi me naurettiin sille, kun ne laitettiin sille jalkaan. Kun se käveli varovasti, se nosteli jalkojaan ihan älyttömän korkeelle ja meni istumaan yrittään ottaan niitä pois. Ja se tykkää vaan hengailla niitten kanssa paikallaan. Mutta nyt illemmalla se jo käveli niillä melkein samalla tavalla kun kävelee ilman kenkiä! Ja se jo kävelee oikeesti hurjaa vauhtia! Ei perässä meinaa pysyä, että missä se viilettää.

Voisko joku ohjeistaa mua, että miten ihmeessä mä saan tänne lisättyä enemmän kun yhden kuvan per postaus photobucketista? Koska sieltä kun painaa tota share ja bloggerissa, niin se laittaa aina kuvan uuteen postaukseen. Samoin youtube, miten ihmeessä niistä saa enemmän kun yhden per postaus???



Photobucket



3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

En oo photobucketia käyttäny aikoihin, mutta itse tein niin, että kun siinä vieressä/alla(?) on niitä erilaisia osoitteita, valitsin niistä sen oikean (saman saat jos klikkaat kuvaa niin että se aukeaa vain kuvana ilman mitään photobucket-selaustapoja tms.) ja kopioin osoitteen. Sitten vain kun lisäät kuvia, pistät url-osoitetta ja kuvien pitäisi tulla. (Niin monta kuin haluat.)

Selitys tais olla sekava mutta jos siitä jotain käsitystä sais.

Leni kirjoitti...

Aina kun painat sitä Share-hommaa, niin kopioi siitä ikkunasta se osoite ja liitä se tekstin sekaan (joka kuvasta erikseen), sillä mun mielestä se toinen tapa, jossa pitää antaa salasanat yms. ei oo luotettava. :) Ja youtuben kanssa sama eli kopioit niitä upotus-koodeja vaan ja liität postaukseen eikä niissä mun mielestä mitään rajoitusta ole. :)

enlav kirjoitti...

Noora & Violet: Kiitti vinkeistä, nyt osaan! :)