30.1.2011

Don't stop believing

Jääny kirjottaminen taas parilta päivältä. Perjantaina mentiin taas aamupäivällä babyn kanssa naapuriin ja sillä oli nyt viikonlopun vierailulla yks ranskalainen 18v. poika. Toi naapuri on ollu hoitamassa niitä kun ne on ollu pieniä täällä USAssa, kun ne vanhemmat tuli työskenteleen tänne. Ja nyt toi yks niistä, olikohan toi nuorin niistä opiskelee Indianapoliksen yliopistossa. No päivä meni muutenkin hyvin ja illalla menin käväseen thaimaa S:n kanssa Dayton Mall:illa, mutta en ostanu mitään, jes!

Lauantaina käväsin aamulla kuntosalilla, 45min tuli treenattua ja illalla mentiin kolumbia A:n, itävalta A:n ja thaimaa S:n kanssa syömään La Rosa's:iin dinner (söin pitsaaa) ja sit jatkettiin pelaan laser tagia! Oli hauskaa, vaikka ei mun osalta nyt menny ihan putkeen, sain osumia vaan koko ajan. ;) Sen jälkeen käytiin vielä jälkkäreillä eri paikassa, Steak House tai joku tollanen. Syötiin juustokakkua suklaakastikkeella!

Tänään mulla oli herätyskello soittamassa 6.45, mut päätin sit et en lähde kattoon hosttytön voimistelukisoja, mutta en sit saanutkaan enää unta. No vaihdoin vaatteet ja olin menossa yläkertaan, kun noi olikin jo sit lähteny. :D Noo laitoin netflixistä Revenge of the Bridesmaids -leffan pyöriin ja melkein jo nukahdin, kun sit äiti soitti skypessä. No juteltiin aika kauan kunnes lähdin taas kuntoilemaan La Fitnessiin kolmeks vartiks. Ihana päästä vähän treenaan taas kun tää pirun nuha/kurkkukipu pilas taas alkuviikon treenailut kokonaan. Mut nyt oon melkein päihittäny ton taudin, vähän on kyllä nuhaa vieläkin :/

Kolmeks ajelin Lebanoniin (15min matka, ei siis paha!) tapaan ton jenkki H:n. Mun naapuri oli tavannu sen kirkossa viime viikonloppuna ja sanonu sille, että sen pitää ehdottomasti tavata mut ja anto sit sen puhelinnumeron mulle ja soitin sille tossa alkuviikosta. :D Sen kaveri B tuli kans ja pelailtiin sit niitten + H:n pikkuveljen ja isän kanssa tollasta monopolyn tapasta peliä. Siinä kans yritettiin rakentaa teitä, taloja ja kaupunkeja ja kuka sai ekana 10 pistettä, voitti. Mutta tohon siis meni sellanen 1,5h eli ei mikään parinkytä minuutin peli. Oli hauskaa! =) Puoli seittemäks lähettiin tonne kirkolle, missä tää Canvas oli. Se on siis Worship for Young Adults, se oli isossa auditoriossa, ja alussa kaks miestä esitti tollasen pienen näytelmän, mikä oli älyttömän hyvä, laulettiin lauluja, jotkut puhu siellä jotain jne. Oli tosi mielenkiintonen! Ja ennen ton alkua kun H esitteli mua kaikille, niin sain aina pariin kertaan toistella nimeäni. :D Ja sai taas selitellä, että mikä on aupair ja kaikki oli tosi kiinnostuneita. En tiiä mikä noita kaikkia miehiä vaivas kun kaikki vaan toisteli sweet sanaa, "how sweet" tää ja tää asia. :D Ja sit juttelin yhen pojan kanssa jonka äiti on ruotsista kotosin ja sen äitikin sit ilmesty siihen kun kuuli et oon suomesta. Ja sen isäkin tuli hiukan myöhemmin et "You has to be that Finnish girl", ja se oli käynykin Suomessa. Se oli joskus lukiossa tai yliopistossa vuoden vaihto-oppilaana ruotsissa, missä tapas sit tän pojan äitin.

Ja tuolla kyllä tota porukkaa oli, äkkiseltään laskemalla joku 50 ihmistä ainakin. Ja ite olin nuorimmasta päästä, keski-ikä oli veikaten joku 22-26 ehkä. Lupauduin kyllä meneen enskin sunnuntaina, oli sen verran kivaa. Ja osa lähti vielä syömään myöhäsen dinnerin, mut kello oli kuitenkin jo yheksän ja oltiin sovittu hostdadin kanssa, että viedään tää auto huoltoaseman pihalle tänään, jotta se voi aamulla tiputtaa niille avaimen. Nyt oon sit taas pari päivää ilman autoa, toivottavasti en pidempään. Ja nyt kattelen Täykkäreitä, mutta tässä on taas uusintajakso. Viime viikollakin oli, joten aattelin et tänään tulis uus jakso, mutta ei, turha toivo. :D Ja Täykkärit alko tänään poikkeuksellisesti vasta kymmeneltä, joten mä painun nyt nukkumaan kun tänään heräsin niin pirun aikasinkin. Öitä!

Ei kommentteja: