17.2.2011

+24

Terveiset täältä Floridan auringon alta! Eilen lähettiin ajaan siinä puoli neljän aikaa, pysähdyttiin mäkkäriin kuuden maissa päivälliselle ja sit ysin maissa toiseen mäkkäriin jätskille. Kyllä mä aika hyvin sain nukuttua, vaikka keskipaikalla istuminen oli aika tuskaa, en aio istua hetkeen... :D Ja ei ollu babylla helppoa, kun se yritti nukkua, mutta heräs kun yski. Onneks mulla oli korvatulpat mukana ;)Tänne Orlandoon saavuttiin puoli kaheksan maissa aamulla, eli kevyt 16 tunnin istuminen autossa. Saatiin tsekattua ittemme jo hotelliin, vaikka normaalisti kirjautuminen on neljältä iltapäivällä.

Tää hotelli on tosi siisti, tää on kun pikkunen kylä: paljon näitä hotelleja, uima-altaita, golf- rata, järvi jne. Tässä meijän huoneistossa on kaks makuuhuonetta, olkkari, keittiö, kylppäri ja poreamme.

Jätettiin sit aamulla vaan meijän kamat tänne ja lähettiin Ihop:iin syömään. Se on siis kuuluisa pannukakuistaan. Ite söin neljä pannukakkua, ja niitten kanssa oli banaaninsiivuja ja mansikoita, nam! Eka pannukakku, mistä oon tykänny täällä USAssa. Käytiin sit ostaan jotain syötävää tänne hotellille Walmartista, ja vitsi koko kauppa oli täynnä kaikkia Disney -juttuja.

Tultiin takas hotellille, minne hostdad jäi nukkuun ja me muut lähettiin uima-altaalle. Takas tullessa hostmumin vanhemmatkin saapu tänne, ne kun lensi. Mutta nyt lähdetään takas altaille, joten myöhemmin lisää.

3 kommenttia:

Pi|vii kirjoitti...

Täälläkin oli tosi lämmin päivä ^^
Ihop <33333 tosin niitten annosten kalorimäärät on sit kaikkee muuta kun <3 haha.

Mari kirjoitti...

Kuulostaa hienolta! :)) Pidä hauskaa!!

enlav kirjoitti...

Pilvi: No ei niitä kaloreita kannata herkutellessa kattoo ;)

Mari: Hauskaa oli! :p