12.2.2011

The Roommate

Heräsin tänään mun herätyskelloon ysiltä, mutta jatkoin unia johonkin puoli kymppiin asti. Yhekstoista lähin hostdadin mukaan auttaan sitä lasten kanssa, kun S:llä oli koripallopeli. Ja S:n kaveri käy kans tuolla ja sen äiti on se, joka on asunu jenkeissä 12 vuotta ja kukaan ei saa siitä selvää. Ja sillä ei oo ajokorttia, eli niitten isän pitää aina kuskailla niitä. Se isä oli kuitenkin töissä ja oli kysyny mun hostdadiltä, että voiko se heittää sit sen pojan kotiin. No kuitenkin se äitikin oli siellä jonkun kaverinsa kanssa, ja ne lähti niitten nuorimman tytön kanssa jättäen meille noi kaks poikaa. En tiiä millä logiigaalla ne tän ajatteli, koska ne asuu ihan eri suunnalla, 20min matkan päässä ja jos ne kuitenkin meni sen kaverin kyydillä se äiti ja tyttö, niin miksei ne ottanu noita poikia. Koska sinne mentäessä ne pojat oli ollu sen kyydissä.. Hostdad vaan sano, että ei hän alkanu väitteleen siitä asiasta, kun ei se olis ymmärtäny kuitenkaan mitä se niitten poikien äiti yrittää sanoa :D

No kuitenkin piti tosta vielä sanoa, että menin jossain vaiheessa sitä peliä babyn kanssa käytävälle, kun se ei halunnu paikallaan istua. P sit seuras meitä ja voi morjes kun se taas on niin kateellinen kaikesta, mitä teen babyn kanssa ja rupee kiukkuaan. Ei hän kyllä sillon babyn kanssa leiki kun mä en oo leikkimässä, aamullakin hostdad käski sen vahtia babya, ja P:n ensimmäinen kysymys oli mulle, että voinko mä kattoa sitä, kun hän menee leikkiin nukeillaan.. No tavattiin tuolla 13kk vanha tyttö ja sen äiti ja P ryntäs heti repiin babya pois, että "ei se halua leikkiä sen kanssa". Jouduin sit komentaan että lopeta, ja sain kuulla, että "älä yritä leikkiä mun äitiä" ja alko selittään sille naiselle, kuinka kuulemma yritän leikkiä sen äitiä. Ei nää nyt pahoja tilanteita oo, mutta ärsttää ihan sikana, että se ei kuuntele ja sit se tekee kaikkea mitä ei pitäis. Ja kun en mä voi sanoa sille samalla tavalla kun hostmum ja -dad, kun ei se oo mun lapsi. Btw tossa tilanteessa baby näytti taas tätä "väkivaltaisuuttaan", yritti tönätä sen isomman tytön kumoon... Haha kyllä huomaa, että baby omistaa kaks isoveljeä ja yhen siskon, oppinu puolustaan itteensä ;)

Iltapäivällä mentiin salille kolumbia A:n ja itävalta A:n kanssa. Melkein kaks tuntia siellä kulutettiin, kun mentiin vähän pelaan ja heitteleen kolmistaan koripalloa ja lentopalloakin. Oli hauskaa ja varattiin toi ilmanen personal trainer huomiseks, jee!

Seittemäks mentiin itävalta A:n kanssa Greeneen, mentiin kattoon The Roommate. Pari kertaa säikähdin ihan kunnolla, mutta ei ollu liian pelottava! Tykkäsin siitä kyllä, Blair ei nyt ihan vaan käyttäytyny kuten Gossip Girlissä ;) Leffa loppu ysiltä ja lähettiin sit Walmartiin, tosin ite eksyin ensin Targetin pihaan, mutta löysin sit Walmartiin, mutta A eksy vähän kauempaa, oli lähteny motaria väärään suuntaan (tultiin siis yks exit etelään). Löysin mitä hainkin, babylle synttärilahjaks body, toi on söpö. Parasta sit mahtua, kun toi on 6/9kk (ei ollu isompaa!) ja prinsessahan täyttää huomenna vuoden, mutta se on aika pieni. Ja mun mielestä suurin osa sen vaatteista on jotain 6/9kk. Ostin myös lisää kirjepaperia ja löysin jo valmiiks T:llekin synttärilahjan (sillä on synttärit vasta maaliskuun lopussa). Kassoja ei ollu kun pari auki ja mentiin lyhyimpään jonoon, mikä osoittautu ihan kamalaks virheeks. Nainen kahen lapsensa kanssa osti ostoskärryllisen ruokaa ja muita juttuja, ja sit niillä oli yli kakskyt kuponkia, mitä se kassa siinä sit yritti viivakoodailla. Tarpeeks kauan kun oltiin odotettu siirryttiin toiseen jonoon ja päästiin nopeemmin kun meijän eessä olleet naiset, jotka kärsivällisesti oottivat ton koko jutun. Yhekstoista selvisin kotiin, eli sellanen 1,5h taidettiin siellä kuluttaa aikaa.

Nyt aion paketoida vielä nopeesti ton lahjan ja painua nukkumaan, tavataan se personal trainer huomenna kymmeneltä aamulla... Ja sit olis tarkotus mennä tapaan suomi N:ää outleteille! <3

Ei kommentteja: