1.2.2011

Helmikuu

Unohdin tossa edellisedellis tekstissä mainita, että saatiin viikon parhaimmat naurut S:n kanssa perjantaina Dayton Mall:illa. Siellä on hirveesti tollasia kojuja käytävillä, mm. liittymien myyntiä, Proactiviaa jne. No vaihdettiin kauppaa ja yks kojun nainen sit pysäyttää meijät, "teillä on tosi ihana tyyli molemmilla, ootteko te miettiny mallinuraa?". Me oltiin lähetty ihan rennosti vaan tonne, itelläni oli toi mun vihreä takki, tummansiniset farkkulegginsit ja valkoset adidakset, ja S:llä oli joku musta huppari ja farkkuhame, eikä meikistä tietoakaan. Haha kyllä vähän nauratti. Se oli varmaan joku mallikoulun värvääjä tms.

Eilen noi jo vähän puhu, että täks päiväks on luvattu jäätä, eli ensin vettä ja sitten kylmää! No joo eipä lapsilla sitten ollut tänään koulua, ylläri. Ja kyllä tuolla ulkona onkin ihan jäistä, kävelin ton pienen matkan postilaatikolle, ja ei siellä pystyny käveleen, piti luistella, koska koko piha ja tiet on ihan vaan jäätä. S ja P meni naapuriin leikkiin ja S raukka ei osaa ollenkaan kulkee, se ei ymmärrä tota et miten niitä jalkoja vois liuttaa kuten luistelussa. Mut ei se sitä roller skatingissäkään osannu liikkua, joten ei se oikein hallitse mitään luisteluun liittyvää.

Ei mun aamupäivä silti hirveesti muuttunu kun lapset meni just naapuriin ja vauva nukku, että sit kattelin jotain leffaa telkkarista toisella silmällä (He's Just Not That Into You), selailin ton kuponkikirjan läpi ja leikkailin jotain kuponkeja. P:n luokkahan myi noita jo syksyllä, mutta ei kukaan oo tuolta oikein kuponkeja jaksanu leikkailla. Mutta kyllä sieltä joitain kivoja löyty mitä saatan käyttääkin!

Nyt on kello about neljä ja lapset meni taas naapuriin ja vauva nukkuu. Oli ne tossa pari tuntia täälläkin leikkimässä kolmen naapurin kanssa, ja voi että kun P taas kiukutteli. Ja sit mä olin taas se pahis kun joudun sille sanoon, että kun sä kaveris tänne toit, niin sun pitää sen kanssa myös leikkiä. P vaan usein meni yläkertaan jos S ja noi naapurinpojat oli siellä ja P:n kaveri oli yksin alakerrassa.. Ja sit P muutenkin kiukutteli kaikille. Nyt on onneks rauha ja telkkarista alkaa neljän minuutin kuluttua Criminal Minds! Ja töitäkään jäljellä enää kaks tuntia, huh! Mut nyt olis tarve päästä ulos, mutta vaikka meijän englannin tuntia ei ookaan vielä peruttu, niin A tuskin saa autoa, sen hostvanhemmat ei oikein luota sen taitoihin näillä talvikeleillä ja mun auto on korjauksessa, eli en pääse mihinkään, plääh.

Ja viimenen ihmettely on se, että toi yks kolumbialainen K katos kun tuhka tuuleen. Ensin noi jotkut sano, että se on lomalla Kolumbiassa, mutta nyt kyselin sen jenkkiläiseltä "poikaystävältä" (ne väittää ettei ne ollu ees yhessä), niin se sano, että se palas sinne lopullisesti. Ja siis kukaan muistakaan aupaireista ei tienny asiasta mitään, pari vaan luuli sen tosiaan lähteneen lomalle. Ja kukaan ei oo pystyny ottaan oikein ees yhteyttä, kun se katos facebookistakin. No M anto sen sähköpostiosoitteen, joten toivottavasti nyt sit vastais, koska se tosiaan katos mitään ilmottamatta...

Ei kommentteja: