2.2.2011

Without power

Eilen illalla telkkaria kattellessa lähti sähköt ja tuli aika pimeetä. Painuin sit nukkumaan, vaikka tiesin et ei tarvi herätä aikasin kun hostmum ei mee töihin. No just kun olin nukahtamassa niin sähköt tuli takaisin. Yöllä sit heräsin kolmen pintaan ja just vessaan päästyäni sähköt lähti uudestaan.

Heräsin aamulla puhelimen pirinään puoli kasilta, ja kirosin miksei kukaan vastaa. No se alko sit uudelleen soida ja menin vastaan, ja se loppu siihen. No myöhemmin mua valaistiin et toi kotipuhelin toimii sähköllä, et se oli joku hälytin vaan. No menin kasin jälkeen yläkertaan, missä jääkaappi piippaili kun ei oo kylmä enää. Hostdad oli kuitenkin lähteny töihin kun ei tiet ollu enää niin jäässä.

Ajettiin sit mäkkärin drive-in:n kautta hostmumin vanhemmille, kun niillä toimi sähköt. Toi chicken biscuit oli muuten hyvää! Matkalla jouduttiin meneen kiertotietä, kun puita oli kaatunu ja oksia tippunu ja sitä tietä siivottiin.

Nyt ollaan siis vieläkin täällä ja syötiin lounaaks hyvää lasagnen tapasta, italialasta ruokaa. Siinä ei vaan oo lihaa ollenkaan.

Ja tää sähkökatkos vie myös lämmöt ulos talosta, koska toi lämmitys toimii sähköllä. Parasta olis sähköjen palata illaks...

Ei kommentteja: