1.2.2011

Jäätä joka puolella

Hostmum oli tänään töistä lähtiessään kaatunu ja satuttanu nilkkansa, joten se konkkailee sit nyt. Se tuli puoli kuus jo töistä ja kokattiin sit yhessä makaronilaatikkoa. Se oli ihan sen idea, se kysy et autanko sitä tekeen sitä. Eli sain sit makaronilaatikkoa dinneriks, nam! Hostdadillä oli joku business dinner, joten se ei ollu viel kotona. Mutta voi hitto mikä show se nyt olikaan, kun hostmum käski P:n ja S:nkin syödä pienet annokset. Ne veti ihan samaa rulianssia mitä sillon munkin kanssa, tosin nyt P kävi heittään jonkun pienen osion roskiin ihan kun me ei oltais sitä huomattu, ja sit kun hostmum käski sen mennä huoneeseensa, S rupes taas kiljuun, että älä lähetä P:tä huoneeseensa. Noista tilanteista pitäis ottaa videoo ja lähettää hauskoihin kotivideoihin, noi tilanteet alkaa oleen jo niin huvittavia.

Nyt illalla ollaan katteltu tässä American Next Top Modelia. Oon tän kauden kyllä nähnykin jo suomessa, eli uusintoja nää on. Suunnitelmissa on mennä aikasin nukkuun, kun on ihan väsyny olo kun koko päivän sisällä ollu ja oon kattonu tuhottomasti telkkaria. Tekis mieli lähtee kävelylle, mutta ei tonne jääsateeseen voi lähteä liukastelemaan, se on oikeesti niin jäätä vaan joka puolella. Meijän ikkunatkin on ihan jäässä, ulkopuolella on tollanen jännä jääkerros.

Ja nyt kattellaan uutisia, ja huomenna aika varmasti koulut tulee oleen suljettuna jälleen, jes... Joissain lähicounteissa on meneillään ihan level 3 emergency eli se tarkottaa, että kenenkään ei oo lupa ajaa, paitsi hätäajoneuvoilla. Että poliiseilla on valta sakottaa jos joku ajaa ilman lupaa. Meillä täällä on vaan ykköstaso ja yöllä lämpötilan pitäis nousta, että pitäis sataa vettä, joten se voi pelastaa huomisen tilanteen. Saa nyt nähdä miten käy.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei noiden lasten kanssa:D

Miten oot muuten pärjänny noissa kiukkutilanteissa? Tai onks sulla käytössä jotain rangaistuksia niille jos ne kinastelee keskenää tyylii? Jäähyy, arestii, pelikieltoo vai jotain ihan muuta?
Vai ootteko sopinu tietyt jutut perheen kanssa?
Menikö muutenkin lastenkasvatusarvot kohilleen ton perheen kanssa vai jouduitteko käydä läpi joitain jutskia yhdessä?

enlav kirjoitti...

No yleensä jos ei tottele niin just huoneeseen jäähylle pariks minuutiks. Kyllä niistä aina jotenkin selvitään :) Ei me olla ees oikein keskusteltu, mut samaa huoneeseen menoa noi vanhemmatkin käyttää.