13.2.2011

My hostbaby's 1st birthday

Jouduin nouseen ylös jo ysiltä, kun oli kymmeneltä toi personal trainerin tapaaminen. Se oli sellanen iso mies, kauhee lihaskimppu ja se yritti vähintäänkin tappaa meijät. 15min se kävi juttuja meijän kans läpi ja sit käski meijät puoleks tunniks treenaan yläkertaan (eli juoksumatolle, kuntopyörälle tai crosstrainerille). Mentiin sit vielä heitteleen koripalloa ja lentopalloileen jokskikin aikaa, eli olin aika kuollu sen jälkeen.

Kahentoista jälkeen lähettiin itävalta A:n kanssa Cincinnati Outlet Mall:ille, missä tavattiin suomi N, ranska S x2, Etelä-Afrikka C, puola (nimeä en muista) ja ruotsi x2. Kerrankin oli eurooppatäytteistä seuraa! ;) Oli tosi hauskaa, ja tuli shoppailtua taas ihan kunnolla. Onneks suurin osa oli hyvillä alennuksilla. Mukaan siis lähti Guessin toppi about $20.


Photobucket



Conversen paita n. $5,5.

Photobucket



Lyhyt villatakki n. $5 Charlotte Russe.

Photobucket



Toppi x2, oli pakko ostaa kaks, kun tarjous oli, että toisesta -50%. ;) Yhteensä maksoivat sellasen $11.

Photobucket


Pitkähianen musta paita $2 Charlotte Russe:lta.

Photobucket


Pitsimekko $7,5 Rue 21:stä.

Photobucket


Kaks pantaa Claire's:ilta, yheensä tuli hintaa alle $8 tolla toisesta -50% alennuksella.

Photobucket


Ja tässä kuva aivan ihanasta synttärikakusta päivänsankarille.

Photobucket


Photobucket



Kotiin tullessani syötiin sit tota kakkua, ja oli hyvää! Hostmumin vanhemmat oli täällä kanssa ja meillä oli kuulkaas hienot Nalle Puh -pahvihatut päässä ja tollasia puhallettavia torvia! Ja babylle annettiin oma pieni cupcake, minkä se sai sotkea ihan miten halus. Se sen pöytä oli aika sotkussa ja koko tyttö kun se sillä oli tarpeeks kauan leikkiny ja levitelly ympäriinsä.

Tänään tuli vihdoin kolmen viikon tauon jälkeen Täydelliset naiset! Ja tän jälkeen pitäis vielä jaksaa laittaa mun petivaatteet, kun ne oli tänään pyykissä. Olin sinne pyykkiin sekaan heittäny parit valkoset sukat ja hostdad oli laittanu kans jotain S:n ja P:n sukkia sinne, niin ne oli sit laittanu mun sukat S:n laatikkoon, koska ne oli kuulemma niin pieniä, ettei ees P:lle sopis.. Hei ei nyt nilkkasukat mitään hehtaarikokosia oo!

4 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Ihana toi valkonen topppi mis on mustal kaikkee!:)

Mari kirjoitti...

ylisöpö toi kakku! <3

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana toi kakku! :) olittekste te itte tehny sen?

enlav kirjoitti...

Jutta: Joo mäkin tykkään! :p

Mari: No niin mustakin!

Ano: Eii, ihan Krogerista se on ostettu! Eihän täällä nyt ite tehdä oikein mitään. :D