11.2.2011

Keikka peruttu

Viime yönä näin taas tyhmää unta; menin tankkaan ja posautin päin sitä tankkauspylvästä.. Auton nokka meni lyttyyn ja se tankkaustolppa melkein kaatu. Täytyy siis ens kerralla tankatessa olla tarkkana ;)

Aamulla käytiin taas naapurissa ja ei päivässä muuten ihmeellistä. Illalla kävin salilla itävalta A:n kanssa, sekin nyt rekisteröity tonne! =) Me rekisteröitiin kyllä hyvään aikaan, koska seuraavana päivänä hinta nousi viidellä dollarilla, eli A:lla nyt maksaa $40/kk. Nyt oli ihan löysäilytyöskentely, kun näytin vaan noita laitteita A:lle.

Sieltä takastullessa lähdin tonne yhteen pizzeriaan perheen kanssa, kun P:llä oli joku voimistelutapaaminen siellä. Ja nyt illalla pakkailin, kun suunnitelmissa oli lähteä jo huomenna aamulla S:n mukaan Cincinnatiin ja olla siellä sen kaverilla yötä ja sunnuntaina sit Linkin Park, mutta kuulinpa tossa vartti sitten, että ehei, Linkin Parkin laulaja on kipeä ja keikka peruttu. No en olis halunnukaan mennä sinne. Pyh.

3 kommenttia:

jjjjuttaa kirjoitti...

Mä aloin lukee tota tekstiä sillai et hyppäsin jotenki ton "näin taas tyhmää unta" ja luin et "Viime YÖNÄ kun olin tankkaamassa niin AJOIN päin pylvästä" ja sekunnin murtoosan ajan olin et mitä helvettiä venla hyvin menee mut sit tajusin et se oliki unta :''''''''D

mut tosi harmi et se keikka peruuntu :/ aika ainutlaatunen mahdollisuus päästä jonneki isolle keikalle usassa nii sit toinen menee ja on kipee.. no ei voi sitä syyttää tietenkää mut:D kuka sen on tartuttanu:D

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyy tosta naapurista että miten oot siihen noin hyvin tutustunu että käytte aina niillä ja siis ketä ne on tai siis kuinka vanhoja yms.?

Tää on muuten tosi kiva blogi, oon miettiny varasuunnitelmaks jos en pääsekään nyt haluamaani kouluun lähtee Ranskaan au pairiks mutta tätä sun blogia lukiessa kyllä toi USAkin alkaa vaikuttaa aika siistiltä :D

enlav kirjoitti...

Jutta: Haha no en nyt onneks. :p Joo täytyy löytää nyt joku uus keikka!

Ano: No ne on jotain 35-40v. :D En oikein tiiä et miten noin hyvin ollaan tutustuttu, mutta oon kyllä niin tyytyväinen noista naapureista, ihan parhaita! =)