11.5.2011

Bon Jovi

Eilen kun odoteltiin ulkona babyn kanssa P:ta, niin pari naapuria oli ton pienen lammen vieressa ja katteli jotain, ja sit kun se toinen nainen tuli tohon pysakille, niin se kerto, etta siella on kilpikonna. Se toinen nainen loysi tielta kilpikonnan, ja jollain sit vei sen ton lammen (vai mikska tota lutakkoa voi kutsua :D) rannalle, ja siella sit ihmeteltiin sita. Lopulta se lahti liikkeelle ja piiloutu heinien alle.

No puoli kuuden jalkeen saksa S tuli hakeen mua ja lahettiin kohti Columbusta. Vahan siina matkalla sato ja ukkosti, ja siella oli menossa hulluja rekkakuskeja, ykskin ajo keskikaistaa, ja me oltiin melkein lahossa ohittaan, kun se kurvas ihan kunnolla meijan kaistalta, etta S sai jarruttaa. Ja sit pohdittiin, etta uskalletaanko ohittaa sita, et osaako se kuski ajaa. No selvittiin me Columbukseen seitteman maissa, mutta parkkipaikan metsastys olikin sit se vaikein osuus. Loydettiin sit siita lahelta areenaa parkkihalli, mika oli vaan $5, ja itse areenalle paastiin just puol kasilta. No Bon Jovi tuli vasta kasin jalkeen, eika niilla ollu ketaan lampparia, joten ei menetetty mitaan.

Itse konsertti oli loistava!! :) Ja meilla oli tosi hyvat paikat tohon 25 dollariin nahden, oltiin sen lavan takana viistosti, mutta se lava oli meijan paadyssa, eli tosi lahella, ja se pomppi siella ympari lavaa tosi paljon, etta kaikki naki sen! Aivan mahtavaa! Ne tais soittaa sellasen 2,5 tuntia, etta puoli yhentoista maissa lopettivat.

Ensiks me lahettiin kaveleen tietenkin vaaraan suuntaan, ja ja sit vasta oikeeseen, etta loydettiin auto. Ja iloinen yllatys oli se, etta ei tarvinu ees tota viitta dollaria maksaa pysakoinnista, kun siella oli se portti vaan auki. Mut vitsi koko ton puolentoista tunnin ajomatkan salamoitti, tai mikska sita kutsutaan, kun se ei oo normaali ukkonen, vaan koko taivas valkehtii. Ja sita tuli sillain ehka joka toinen sekuntti, oli aika rasittavaa ajaa (no en ees ajanu, mutta kuitenkin kun etupenkilla kattoo tieta). Se nyt viela oli ok, mutta sitten yhessa vaiheessa alko ihan tajuton sade ensin ja sit se muuttu raekuuroks. Ja en oo ikina elaessani nahny noin isoja rakeita, pari kertaa taisin ihan kiljastakin, kun oli varma, etta ne iskee etulasista lapi. Nakyvyys oli niin huono, ehka metri tai kaks, joten monet autot oli pysayttany sinne motarin viereen hatavilkut paalla, mutta me aateltiin, et jos se on vaan pilvi, niin paastaan sen alta pois. Ja ei sita kestany kun ehka viis minuuttia ja kun ajettiin enemman, niin siella oli ihan kuivaa, ei tietoakaan sateesta! Kotiin paastiin puoli yhen jalkeen, ja hostdad oli viela hereilla, teki jotain tyojuttujaan, ja pari sanaa vaihettiin ja sit painuin nukkumaan.

Ja nyt oon vasyny, kaytiin me kavelylla ja baby meni paikkareille, joten ma meen kattoon Hangoveria ja jos itekin ottais pienet paikkarit. Kuvia tulee kun ne sais sit taas tapeltua kamerasta koneelle.

PS. Hostmumin isa toi mulle sen vanhan lapparin kayttoon, jee!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei ainakaa liian lyhyt setti ollu pojilla :DD Voi vitsi oli varmaan mahtavaa..

Ne salamat on mun mielest elosalamoita. Haha, taas nähään tää et ku pikkase ilma muuttuu, no okei nyt muuttu aika rajusti, nii jenkit on hätävilkut pääällä iha avuttomina :''D

Heidi kirjoitti...

Täällä oli eilen kanssa ukkosta mut ei mitenkään kovin sattunu mein kohalle. Ootin kovasti ku ne laitto hälytyksenki soimaan jossain vaiheessa mut ohi meni meistä. Jossain päin oli kyl tullu golfpallon kokosia rakeita...

enlav kirjoitti...

JJ: No se keli oli kyllä tosi paha, meilläkin kävi mielessä pysähtyä, koska ajaminen oli vaarallista.

Heidi: Täällä ei oo ikinä ees ollu tornadohälytystä. Ja täällä ei eilen ees satanu vettä, toi kuuro oli vaan Columbuksen lähellä.