9.5.2011

New friends

Lauantaina oli tosiaan thaimaa N:n laksiaispartyt, kavin hakeen kolumbia A:n kyytiin (tosin jouduin venaan sita 15min...) ja ajettiin N:n talolle. Sen hosttytot oli ihan alyttoman sopoja, melkein 6v. kaksoset ja 2v. Ja hitsi en tiia mika elokuvatahti se N:n hostisa oli, tosi hyvannakonen, ihailtiin sita sit muitten aupairien kanssa (pari luuli sita jokskin N:n kaveriks ja niille oli shokki, et se olikin N:n hostisa :D).

Me syotiin pitsaa, hedelmaslaattia, sipseja ja kakkua ja pelattiin mm. Apples to Apples, tosi hauska peli! Naakin sai sen joululahjaks, mut ma veikkaan et se on vielakin hostmumin vanhempien talossa. Siella kavas myos meijan LCC nopeesti, silla taahan oli meijan LCC tapaaminen, mut silla oli kiire sen tyton prom -kuviin. Puoli ysiin asti taidettiin olla siella ja sit sovittiin, et tavataan Greenella, ja vitsi mulla sytty se bensavalo ekaa kertaa elamassani, ja olin ihan varma etta se loppuu just nyt. No hiukan ennen bensa-asemaa se sammu, mutta en silti tykkaa ajaa jos se on noin lopussa. Nyt on sit taas tankki taynna, ei tarvi hetkeen murehtia.

No kun paasin Forever 21:seen, missa piti tavata, ja ketaan ei ollu siella, vaikka olin ajanu pidemman kautta, kun hain bensaa. Soitin thaimaa S:lle, ja se sano et se on kotona, kun ei kukaan oo tulossa sinne. No soitin sit saksa V:lle ja se sano et ne on siella kolumbia M:n kanssa, oltiin kavelty jotenkin ristiin, ja en tiia mista thaimaa S kasitti, ettei kukaan oo tulossa. No kolumbia A:at ei sit tullu ja ne kysy M:aa ajaan ne Daytonin downtowniin, kun ne oli lahossa Chicagoon. Pikkasenko naurettiin, etta mita hittoa ne oikein saataa, kun kello oli yheksan lauantai-iltana, ja bussilla Chicagoon kestaa sellanen 6h.. Et ei me sit oltu Greenella kun ehka puoli tuntia ja en ostanu mitaan!!!

Sunnuntainahan oli aitienpaiva, ei mulla ollu hostmumille kyllakaan mitaan, onnittelin vaan sita ja hostdadin aitia, kun se oli taalla. Eika mun paketti ehtiny ees mun aitille aitienpaivaks. :( Iltapaivalla itavalta A tuli hakeen mua ja ajeltiin Cincinnatin lahelle Lovelandiin (ma haluaisin asua tuolla, ihan vaan ton nimen puolesta!) sen LCC tapaamiseen, keilaamaan. Niitten ryhmassa on 12 aupairia (ja sit Cincinnatissa on viela toinen ryhma jossain pain), mut ainakin pari puuttu. Niilla on yks poika aupairikin, mut se ei ollu paikalla ja se on rematchissa, nelja lasta oli sille liikaa (sama perhe, mihin se yks saksalainen meni mun aupair koulusta, mutta sekin lahti parin kuukauden jalkeen). Noitten ryhmassa oli monta Etela-Amerikasta, sit saksa J, joka oli mun kanssa samassa huoneessa aupair koulussa ja yks thaimaalainen. Ja alussa istutiin hetki siina ulkona poydan aaressa, kun se thaimaalainen sano sille LCC:lle, etta onks toi aito ja katto mua. Ja ma ihmettelin etta mita se kattoo, mietin vaan et ei taa mun kello mikaan aito oo, jos sita katot. Ja sit se LCC sano jotenkin et joo ala nyt pelastyta sita, mutta kylla se taitaa olla aito. Ja sit ne osotti mua ja mun valkosessa villatakissa tossa olkapaan kohdalla oli kauhee otokka (no okei se tais olla joku perhosen toukka, ne on ok jossain muualla mutta ei mussa!!) ja aloin kiljuun ja riisuun mun villatakkia, kunnes se LCC nappas sen pois. Minka takia otokat vainoo mua...

Ei meita menny keilaan kun mina, itavalta A, saksa J, meksiko S, brasilia R ja se LCC. Ja ma tulin kolmanneks, ja en jopa rikkonu yhtakaan kyntta, kun yritin pitaa sita palloa niin varovasti, etta sen takia se meni valilla vahan minne sattuu. Sit kun oltiin lahossa, niin se tyyppi, joka sita paikkaa siina piti (toi paikka oli kylla tosi rupunen, ja yks toinen mies, joka tyoskenteli siella, niin oli siina alussa kaljalla...), pyysi ton LCC:n takas, ja se joutu sit soitteleen pankkiin tai jonnekin, kun se mies oli vahingossa rahastanu silta ton 5,75 dollarin sijaan 575 dollaria. :D Ihan "pikkunen" nappailyvirhe vaan.

No LCC lahti sit meneen ja saksa J kans omille teilleen, ja me muut suunnattiin Kenwood mall:iin tarkotuksena menna H&M:aan, mutta se koko mall olikin sulkeutunu kuudelta. No mentiin sit vastapaiseen makkariin kavellen, ja siina piti ylittaa sellanen iso tie, missa oli monta kaistaa, ja odotettiin vaik kuin kauan niitten valojen vaihtumista, mutta jossain vaiheessa tajuttiin, etta se on rikki ja ne ei aio vaihtua, niin sit pitikin vaan juosta. Sielta sit suunnattiin kotiin ennen yheksaa. Toi meksikolainen tytto oli kylla tosi kiva, se oli saapunu tanne alle kuukausi sitten, ja se asuu Masonissa, eli ei ihan liian kaukana, joku 30min. Ja se brasiliainen oli tullu kans alle kuukausi sitten, ja se puhuu kylla ihan torkeen hyvaa englantia siihen nahden, etta se on opiskellu sita vaan kaks vuotta!

Illalla valmistauduin kattoon kaks tuntia Desperate Housewivesia, mutta se tupajakso tuleekin vasta ens viikolla. Ja sillon en naa sita, oon Chicagossa. Menin sit nukkuun kymmenen jalkeen, ja olin melkein unessa, kun kolumbia A soitti toisen A:n kannykasta, ja kysy omaa kotinumeroansa. En tiia mihin se oman kannykkansa oli hukannu, mutta ei siis ainakaan viela ollu kotiutunu Chicagon reissusta.

Tanaan oli hieno saa ja mentiinkin joku 1,5h lenkki babyn kanssa. Ja hitsi ma niin vihaan noita paattyvia teita, mita taalla on joka paikassa! Loydettiin lahelta uus kiva leikkikentta, mutta sinne pitaa menna joku 50m tota tien reunaa, missa ei oo jalkakaytavaa ja sit pitka patka jalkakaytavalla. Se olis melkein tossa takapihalla, kun menis parin talon pihan poikki. Ja sit loydettiin kiva mettapolku, mutta se vei vaan jonkun pellon viereen, eli ei minnekaan.

Nyt meilla on puurotuokio babyn kanssa ja kohta mennaan hakeen S bussipysakilta. Kylla nyt kelpaa menna ulos, kun aurinko paistaa ja on lammin! <3

10 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Autossa on muuten bensaa noin 50km matkalle siinä vaiheessa, kun bensavalo syttyy, älä panikoi ;)

enlav kirjoitti...

Okei kiitti tiedosta :D

Janiika kirjoitti...

Plus siihen varatankki! :D

Janiika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
enlav kirjoitti...

Mika on varatankki? :D

stamp kirjoitti...

50km, eiks siinä oo joku 100km varaa vielä?

enlav kirjoitti...

Tolla yhella kaverilla sytty kans se valo yks paiva, ja silla nakee yhesta ruudusta, etta paljonko on viela bensaa, ja silla oli reilu 50mailia eli reilu 80km? En sit tiia, ja alussa mietin tota 50km 50 mailina, kunnes tajusin taas muuttaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, tää mun kysymys ei liity tähän postaukseen mutta...
Sillon kun odottelit perhettä Suomessa ja sait paljon matcheja, jotka sitten hylkäsivät sut, niin kysyitkö CC:lta syytä hylkäämisiin vai odottelitko vaan seuraavaa? Itsellä nyt ensimmäinen hylkäys ja olisihan se mukava tietää syy..
Oon saanu paljon vinkkejä ja tsemppiä sun blogista! Kiitos siitä siis! :)

Janiika kirjoitti...

Siis varatankki on tankki, joka tulee käyttöön jos päätankki on aivan finito. Eli just kun valo syttyy ni voi olla vielä 100 kilsaa jäljellä!

enlav kirjoitti...

Ano: Kyllä mä kyselin, mutta useinkaan perhe ei perustellu hylkäystä mitenkään.

Janiika: Okei, kiitos tiedosta :)